Eu inteleg despre ce vrei tu sa zici , dar crede-ma ca pana acum server-ul a mers struna si cu tero in groapa , ce lume s-a plans ? Se plang jucatorii incepatori fara nici o suparare , pentru ca nu stiu foarte bine sa joace , eu unul n-am vazut sa se planga lume pentru asa ceva si server-ul este mai mereu full pe dust2 cu tot cu tero in groapa ! probabil tu cand esti ct nu poti iesi din baza , asta nu e un motiv sa bagi plugin-ul ! Sunt contra acestui plugin !
Da ma dar daca te-ai gandi putin inainte sa raspunzi, ti-ai da seama ca este server de respawn si nu trebuie sa fii incepator ca sa iti dai seama ca este foarte aiurea sa campeze in groapa, in primul rand pe respawn nu ar trebui sa se campeze pentru ca jocul este de genul Deathmatch deci sa te omori incontinuu, nu sa campezi ca pe serverele normale unde nu se ia nimeni de tine (alea care nu prea au admini).. Pacat ca nu multi sunt capabili sa inteleaga acest tip de mod... As sustine acest plugin sau nu neaparat sa se adauge acest plugin, ci cu walkguard sa se marcheze groapa si sa se puna timer ca peste X secunde de camp acolo sa inceapa sa dea slap.