Propun : Un concurs de he ,dupa ce se termina concursul cu top 15 , sa zicem un player-1 punct , un owner-3 puncte , si postam aici pe forum snapshoturile ca dovada , cine ajunge primu la 35 de puncte sa zicem ca va beneficia de 1 luna grad VIP sa cum vreti voi.

Propuneri & Sugestii
Posted 26 January 2014 - 11:55 AM

Posted 26 January 2014 - 11:57 AM

Propun : Un concurs de he ,dupa ce se termina concursul cu top 15 , sa zicem un player-1 punct , un owner-3 puncte , si postam aici pe forum snapshoturile ca dovada , cine ajunge primu la 35 de puncte sa zicem ca va beneficia de 1 luna grad VIP sa cum vreti voi.
Este o propunere chiar buna , numai bine pana se termina concursul top15 , vom adauga si pluginul de VIP.
Eu una sunt de acord .
- BuSu.NaDeAici likes this
Posted 26 January 2014 - 12:41 PM

PRO ! Mi se pare buna ideea si cred ca va atrage multi playeri .
Posted 26 January 2014 - 01:12 PM

Posted 29 January 2014 - 11:02 PM

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Propunere / Sugestie : Adaugare plugin
Descriere : Ati zis ca este o problema cu pluginul de poze, asa ca am zis sa fac propunere cu pluginul de poze de il aveam pe Star, plugin facut de CS16.ro . Mergea perfect pe fostul server, deci se poate folosi fara probleme.
Detalii : https://www.mediafir...2vsli3cx23h02rv
Comanda: amx_ss nick numarpoze ; in general amx_ss nick 5
Edited by SHOUYI, 29 January 2014 - 11:03 PM.
- SUITS likes this
Posted 29 January 2014 - 11:04 PM

Posted 30 January 2014 - 01:00 PM

E ala cu ultima poza verde ?
Ala era inainte si dadea eroare, deci la ce sa pun acelasi plugin la sugestii ?
Comentariu aiurea, parerea mea..
- gabitza_man likes this
Posted 30 January 2014 - 01:10 PM

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin Descriere : Ati zis ca este o problema cu pluginul de poze, asa ca am zis sa fac propunere cu pluginul de poze de il aveam pe Star, plugin facut de CS16.ro . Mergea perfect pe fostul server, deci se poate folosi fara probleme.Detalii : https://www.mediafir...2vsli3cx23h02rv
Plugin adaugat cu succes .
Posted 30 January 2014 - 03:05 PM

Ar fi o chestie, dar trebuie sa avem grija sa nu oferim imunitate la VIP ca vor abuza copii ce il primesc si ne trezim injurati si nu ii putem sanctiona, eu am patit chestia asta si nu prea mi-a onvenit sa ma injure un mucos de morti si altele doar pt. ca beneficia de VIP+imunnity!
Posted 30 January 2014 - 04:08 PM

Posted 30 January 2014 - 08:42 PM

Ce ziceti sa facem un clan cu tag-ul wLd ( wildz) si sa participam la warnight ? Pot sa ma ocup eu de clan ... Dati-va cu parerea !
Posted 30 January 2014 - 08:54 PM

Plugin ---->Golden AK 47
Default Cost: 6000
- This weapons has more damage [ Default x5 ]
- This weapon has AUG zoom [attack2]
- Show the way of the bullets
amx_goldenak <name> - Gives someone Golden Ak
Buy Cmd [All]
say /goldenak || say_team /goldenak
- goldenak_gold_bullets <1|0> - Golden bullets effect ?
- goldenak_cost <6000> - Golden Ak Cost
- goldenak_custom_model <1|0> - Golden ak Custom Model
- goldenak_unlimited_clip <1|0> - Unlimited Clip?
Posted 30 January 2014 - 09:21 PM

Plugin ---->Golden AK 47
Description:Adds a new weapon to CS , Golden Ak - 47 , That have new features.
Default Cost: 6000Features:- When you use this weapon you have unlimited ammo
- Show the way of the bulletsCommands:Admin Command:
Buy Cmd [All]
say /goldenak || say_team /goldenakCvars:- goldenak_dmg_multiplier <5> - Damage Multiplier for Golden Ak 47
- goldenak_unlimited_clip <1|0> - Unlimited Clip?Download ---> http://www.fileshare.ro/e30203610
- Pusesem goldenak pe fostul server si se modifica (creste) si damage-ul la HE si cum se da HE la 8-10 secunde, va dati seama ce inseamna..
Edited by SHOUYI, 30 January 2014 - 09:21 PM.
Posted 30 January 2014 - 09:23 PM

Ce ziceti sa facem un clan cu tag-ul wLd ( wildz) si sa participam la warnight ? Pot sa ma ocup eu de clan ... Dati-va cu parerea !
Ai grija la 2x post.
Propunerea cu WarNight e buna, cealalta nu!
Posted 31 January 2014 - 11:49 AM

Eu sunt de acord , insa doar in momentul cand va veti aduna si veti avea cu cine lucra.Nu vreau sa fie doar o tentativa. In momentul cand aveti oameni , o sa las ticket pentru a avea sectia clanului si ce mai vreti voi , insa pana atunci nu.
Plugin ---->Golden AK 47
Description:Adds a new weapon to CS , Golden Ak - 47 , That have new features.
Default Cost: 6000Features:- When you use this weapon you have unlimited ammo
- Show the way of the bulletsCommands:Admin Command:
Buy Cmd [All]
say /goldenak || say_team /goldenakCvars:- goldenak_dmg_multiplier <5> - Damage Multiplier for Golden Ak 47
- goldenak_unlimited_clip <1|0> - Unlimited Clip?Download ---> http://www.fileshare.ro/e30203610
- Pusesem goldenak pe fostul server si se modifica (creste) si damage-ul la HE si cum se da HE la 8-10 secunde, va dati seama ce inseamna..[ Aici ai motivul ]
Multumim pentru implicare !
Posted 31 January 2014 - 04:04 PM

Eu unul sunt de acord un clan cu membrii servarului , #Pro.
Posted 31 January 2014 - 04:38 PM

Posted 31 January 2014 - 06:56 PM

Posted 31 January 2014 - 07:08 PM

Posted 31 January 2014 - 07:43 PM

Propun : Un concurs de 2 vs 2 (only steam) sa fie ca un fel de cupa , un owner spec` pe ei , pe primul loc am putea spune un anumit grad , locul doi sa fie Moderator iar pe trei aces V.I.P , am putea discuta aceste lucruri la o conferinta pe TS3 la canalul nostru.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users