Jump to content

Photo

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

SHOUYI

SHOUYI

Master Member

• Membru
  • 1784 posts
  • 197 topics
  • Joined 12-July 12
  • Country: Country Flag

Eu inteleg despre ce vrei tu sa zici , dar crede-ma ca pana acum server-ul a mers struna si cu tero in groapa , ce lume s-a plans ? Se plang jucatorii incepatori fara nici o suparare , pentru ca nu stiu foarte bine sa joace , eu unul n-am vazut sa se planga lume pentru asa ceva si server-ul este mai mereu full pe dust2 cu tot cu tero in groapa ! probabil tu cand esti ct nu poti iesi din baza , asta nu e un motiv sa bagi plugin-ul ! Sunt contra acestui plugin ! ;)

Da ma dar daca te-ai gandi putin inainte sa raspunzi, ti-ai da seama ca este server de respawn si nu trebuie sa fii incepator ca sa iti dai seama ca este foarte aiurea sa campeze in groapa, in primul rand pe respawn nu ar trebui sa se campeze pentru ca jocul este de genul Deathmatch deci sa te omori incontinuu, nu sa campezi ca pe serverele normale unde nu se ia nimeni de tine (alea care nu prea au admini).. Pacat ca nu multi sunt capabili sa inteleaga acest tip de mod... As sustine acest plugin sau nu neaparat sa se adauge acest plugin, ci cu walkguard sa se marcheze groapa si sa se puna timer ca peste X secunde de camp acolo sa inceapa sa dea slap.

utzu

Da ma dar daca te-ai gandi putin inainte sa raspunzi, ti-ai da seama ca este server de respawn si nu trebuie sa fii incepator ca sa iti dai seama ca este foarte aiurea sa campeze in groapa, in primul rand pe respawn nu ar trebui sa se campeze pentru ca jocul este de genul Deathmatch deci sa te omori incontinuu, nu sa campezi ca pe serverele normale unde nu se ia nimeni de tine (alea care nu prea au admini).. Pacat ca nu multi sunt capabili sa inteleaga acest tip de mod... As sustine acest plugin sau nu neaparat sa se adauge acest plugin, ci cu walkguard sa se marcheze groapa si sa se puna timer ca peste X secunde de camp acolo sa inceapa sa dea slap.

De acord! Respawn = fun & kills, nu e public sa fie joc de echipa si sa tii de arme si etc! Ar fi bine un asemenea PLUGIN sau macar sa fie marcat si sa fie un interval de timp 5-10 secunde apoi sa iti dea slap si daca continui sa iei slay!

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Se poate face camp in orice loc , nu doar in groapa. Va dau doar cateva exemple pe dust2 :

[info]

1. Pe mid , atat CT cat si T pot sta cu polar pe mid

2. Ca si CT in tunel x2 , cu polar spre baza T si ii elimini cum ies din baza (acelas lucru ca si in groapa)

[/info]

Astea sunt doar 2 exemple , va pot da exemple pana maine seara pe toate hartile posibile.

Nu asta este problema si nu putem ca pe fiecare harta sa pune acest slap dupa cateva secunde.

[exclamation]Sunt aceleasi arme la fiecare echipa , deci aceleasi sanse la a omora un adversar. Singurul lucru care este diferit ramane skill-ul  [/exclamation]

Iti garantez ca un jucator bun poate omora 5 jucatori aflati in groapa.

Plugin pt camp-meter sau cum s-o numit , n-o sa fie introdus pe server pentru ca sunt N situatii in care nu functioneaza , in sensul ca este aiurea sa primesti slap/slay in astfel de situatii.

De asemenea , daca folosim walkguard-ul pentru a marca astfel de "locuri" pe o harta , va trebui sa marcam toata harta pentru a fi corect pentru fiecare. De ce sa iei slap in groapa si in site x1 sa nu iei? Sau in tunel? Cu ce este diferit? Exemplele pot continua pe orice harta.

Poti omora / fi omorat la fel de usor cu orice fel de plugin pt camp. In momentul cand iei slap iti piere tot cheful.

SI inca un exemplu :

[info]Daca ajungi intr-o pozitie in care sa zicem se afla 5 adversari , de ce sa fi obligat de slap/slay sa te misti si sa iesi in tinta lor? Nu este corect.[/info]

Pentru moment spawn`ul o sa ramana in baza si nu se va introduce niciun fel de plugin pentru camp.

[success]Va multumim pentru propuneri si pentru raspunsuri / discutii si va rog nu o luati in nume de rau daca nu sunt acceptate toate.[/success]

• SUITS and A. MeHigh ; like this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

bun asa ts

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Total de acord cu ts .

Te plangi ca nu poti iesi din baza ( fiind CT ) ca stau aia in groapa ? D`aia avem duble-jump, poti sa iesi lejer fara sa te afli in raza lor . Jocul e greu cand te enervezi ..

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14
Total de acord cu ts . Te plangi ca nu poti iesi din baza ( fiind CT ) ca stau aia in groapa ? D`aia avem duble-jump, poti sa iesi lejer fara sa te afli in raza lor . Jocul e greu cand te enervezi ..

Asta am zis si eu SUITS , dar nu intelege nimeni cum e vorba de un plugin , gata hai sa-l punem , nu este chiar asa... trebuie sa te gandesti si ce consecinte aduce acel plugin server-ului sau playerilor ca este vorba si de playeri !

Edited by Al3xx4ndru, 11 February 2014 - 07:47 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Eu una nu sunt de acord cu acest tip de pluginuri , stiti cum e aia ca minoritatea se supune majoritatii , asa este si aici .. trebuie sa ne gandim ce prefera playerii in general , majoritatea.

Cu ajutorul pluginului dat de Execut s-a blocat anumite zone de camp , cum ar fii urcarea pe anumite harti , insa este destul. Odata ce vom bloca campul in baza , campul in groapa ... va veni x sau y sa zica ca se face camp pe cutii si sa le blocam si pe ele.

Cand am preluat acest server , nu am vrut sa schimb mare lucru la el , schimbarea spawn`ului din aleatoriu , in baza ... a fost o schimbare destul de majora , insa nu cred ca a fost in rau. Cred ca am pierde foarte multi playeri daca s-ar accepta propunerea respectiva , iar eu una nu imi pot permite asta si nu pot face acest lucru ->

ih6jyzy.png

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Propunere / Sugestie : Propun sa deschidem un topic de genul " Sa ne cunsoatem mai bine " sau " Staff-ul Nostru " sau "Oamenii cu care lucram in fiecare zi "
Descriere : Ne putem descrie , ne putem spune hobby-urile , totul consta in a ne cunsoate mai bine , sa putem forma anumite legaturi , nu sa fim ca niste roboti si sa vorbim  doar pe server sau forum .
Detalii : Detaliile se vor vedea dupa ce va fi deschis topicul !

# Deci acum sa vedem ce titlu alegem pentru topic, dar eu zic ca : "Sa ne cunoastem mai bine" este cel mai potrivit !

@ Astept pareri !

Edited by Al3xx4ndru, 20 February 2014 - 10:31 AM.

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Sună bine :)

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

da merge

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Propunere / Sugestie : Propun sa deschidem un topic de genul " Sa ne cunsoatem mai bine " sau " Staff-ul Nostru " sau "Oamenii cu care lucram in fiecare zi "
Descriere : Ne putem descrie , ne putem spune hobby-urile , totul consta in a ne cunsoate mai bine , sa putem forma anumite legaturi , nu sa fim ca niste roboti si sa vorbim  doar pe server sau forum .
Detalii : Detaliile se vor vedea dupa ce va fi deschis topicul !

# Deci acum sa vedem ce titlu alegem pentru topic, dar eu zic ca : "Sa ne cunoastem mai bine" este cel mai potrivit !

@ Astept pareri !

Ce pot sa zic .. personal mi-as fi dorit sa fie un topic original deoarece toate serverele au un topic de genul + suntem si putini admini .. eu si ts! iti garantez ca nu vom posta acolo .Dar , daca asta este dorinta voastra ..

IfDaUYs.png

Am doar o singura rugaminte : ai grija unde il deschizi si sper sa nu fie post curcubeu.

• A. MeHigh ; likes this

columbofilul1

columbofilul1

Member

• Membru
  • 11 posts
  • 3 topics
  • Joined 28-January 14
Buna idee Alexandru!;)

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Propunere : Adaugare harta de_bose
Descriere : Mi se pare o harta draguta , nu te pierzi pe ea si nu are mdl.uri sau sunete in plus pentru download -> nu se sta la download.
Detalii : LINK DOWNLOAD

Screens : Scr_62003_0d37f13543.jpg

Counter-Strike-Map-De-Bose_2.jpg

Counter-Strike-Map-De-Bose_1.jpg

Propunere : Adaugare harta de_dust4ever2
Descriere : Am mai avut-o si pe alt server si era destul de apreciata , din nou fara resurse aditionale .
Detalii : LINK DOWNLOAD

Screens :

cs-1806-de_dust4ever2.jpg

cs-1806-de_dust4ever2-6.jpg

Propunere : Adaugare harta awp_garden

Descriere : 30 Sloturi , fara resurse aditionale inafara de fisierul .bsp (harta)

Link download

Screens :

index.php?app=downloads&module=display&s

Edited by ts!, 26 February 2014 - 02:12 PM.

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Sunt de acord , stiu hartile , sunt chiar frumoase :D ! Pro pentru adaugare :D ( ma refer la bose si de_dust4ever2 )

Awp_garden este mai mult pentru sv clasic :) , eu asa zic !

Edited by Al3xx4ndru, 26 February 2014 - 04:08 PM.

AlexArt

AlexArt

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 7 topics
  • Joined 23-February 14

Propun sa se puna tagurile !

Ce sunt tagurile ?

2014_02_26_00001.jpg

Daca va place ideeea ok .

Ea este una buna si din ce in ce mai cautata . Si se gaseste greu pluginul acesta ;)

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Da , apropo de aceasta chestie s-a mai discutat , si nu s-a acceptat , la inceput cand s-a preluat server-ul de catre ts si denisa , faptul ca o sa vada cei care au cod ca sunt admini pe serer , iar atunci cand nu o sa fie nici un admin pot intra , cu cod , eu unul zic ca e bine asa  normal , este o idee buna , dar cine sta non stop pe server ca sa stie codatii ca este admin on ? :))

Deci eu zic ca este mai bine normal , acum sa vedem ce mai zic si ceilalti , este bine ca ai venit cu o idee :D !

Edited by Al3xx4ndru, 26 February 2014 - 04:19 PM.

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

da eu unu sunt de acord, asa putem sa vedem mai bine, strig la asd de imi vine rau :))

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Propun sa se puna tagurile !

Ce sunt tagurile ?

2014_02_26_00001.jpg

Daca va place ideeea ok .

Ea este una buna si din ce in ce mai cautata . Si se gaseste greu pluginul acesta ;)

ih6jyzy.png

Am avut owner pe alt server din aceasta comunitate si au fost / sunt aceste taguri prezente pe server , problema era ca aceste taguri "impiedica" anumite pluginuri sa functioneze corespunzator. Spre exemplu cand imi bagam adminul invizibil , nu puteam deloc sa scriu in chat , imi scria cu tsay , DESI eu scriam pe chatu normal ( ts cunoaste aceasta problema ).

Sincer , incerc / vreau / sper sa pastrez server-ul in forma lui actuala , fara pluginuri suplimentare. Nu zic ca este o idee proasta , in alte circumstante .. chiar as fi acceptat-o , insa repet: stiu , chiar stiu cum functioneaza acest plugin si ce "reactii" au asupra adminilor / playerilor.

Propunere : Adaugare harta de_bose Descriere : Mi se pare o harta draguta , nu te pierzi pe ea si nu are mdl.uri sau sunete in plus pentru download -> nu se sta la download. Detalii : LINK DOWNLOAD

IfDaUYs.png

Atata timp cat se va da aceasta harta la vot cand server-ul este FULL.

Propunere : Adaugare harta de_dust4ever2 Descriere : Am mai avut-o si pe alt server si era destul de apreciata , din nou fara resurse aditionale . Detalii : LINK DOWNLOAD Screens :

IfDaUYs.png

Te ocupi tu de ele bu `

Propunere : Adaugare harta awp_garden Descriere : 30 Sloturi , fara resurse aditionale inafara de fisierul .bsp (harta) Link download

Exceptand faptul ca urasc / detest hartiile de awp si awp-urile in general ...

ih6jyzy.png

Va fi macel.Nu vei apuca nici sa faci 1 pas ca vei fi deja in lumea de apoi.

Multumim si apreciem implicarea voastra ( nu si a ta bu` , tu te implici prea mult :)) )

Edited by Denisa ;x, 26 February 2014 - 05:07 PM.

• A. MeHigh ; likes this

utzu

foarte bune hartile :) Mai ales bose e foarte jucata :-bd felicitari!

Chestia cu Tag-ul nu e o idee nici buna nici rea, eu sunt indiferent daca se baga sau nu :P

AlexArt

AlexArt

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 7 topics
  • Joined 23-February 14

Era o chestie , nu are nici o legatura daca intra playeri si vad , ca este si pentru playeri si pentru admini , trebuie doar sa faca cerere cine doreste la aproximativ 20 de ore ..

Indiferent daca e admin sau player . Chiar si admini , daca doresc sa faca cerere , daca nu au orele necesare se resping , indiferent daca sunt co-owneri sau au 18 ore ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users