Mai intrebi daca e reusit ? .. Ai un blur foarte frumos .., si imi place la nebunie
. Si observ ca pe render te descurci bine
.
( PS: Multumesc de acel sfat in legatura cu text-ul .. voi tine cont ).
Mai intrebi daca e reusit ? .. Ai un blur foarte frumos .., si imi place la nebunie
. Si observ ca pe render te descurci bine
.
( PS: Multumesc de acel sfat in legatura cu text-ul .. voi tine cont ).
Cred ca iti fur blurul .. ca imi place .
Imi place al 2-lea avatar la nebunie . Sper sa faci si cv pe render
.
Edited by ComiCon, 26 June 2014 - 02:00 PM.
Frumos blur , bravo
P.S : Ai probleme la alegerea textului incearca sa incarci PC-ul cu font-uri de pe dafont.com
Succes !
Vreau şi eu mai multe păreri de la mai multe persoane.. thx
New effects:
Edited by IsaGfx., 08 July 2014 - 01:21 PM.
păreri vă rog
Frumos render , felicitari
Trebuia sa-i pui si un text pe el
Te astept cu o parere la portofoliu meu
păreri vă rog
C4D-urile din fata nu prea se potrivesc, cred ca e de la culoare(acel verde) sau cred ca le-ai adaugat mai la final si nu ai pus toate efectele pe ele.
Acele spoturi albastre de langa render sunt puse aiurea, sunt in plus.
Ai neglijat sursele de lumina (umeri), cea de deasupra capului este prea puternica - mai trebuia sa scazi din opacity.
Nu inteleg de ce ai taiat acel render+ca se vede neclar.
La avatarele de mai sus iti sun doar 1 lucru pune niste gradiente frmoase pe ele.KW
Nu inteleg de ce ai taiat acel render+ca se vede neclar.
La avatarele de mai sus iti sun doar 1 lucru pune niste gradiente frmoase pe ele.KW
editat, acum e clar zic eu ;d
facut de la 0:
Îmi plac ultimele creaţii, ideea cu pulse nu-i rea, dar nu se potriveşte textul în mare parte.
Puteai pune un border alb pe soft si opacity 80%, dădea mai bine.
I see you like to work and i am 100% sure i have sawd you somwhere els ! Your works are good but a little old even for your level of design can be awsome !
In the design world we found somthing perfect and is awsome but tomorrow will be not anymore perfect because somthing els showed up ! The manipulation you did is from hte baka arts and when you zommed upthe parts you did not Coverted to smart objects thats why looks not clean ! Or may you have a system of 32 bit wich cannot handle 64x for this you cannot may zome good ! the C4D works looks nice too and the avatars but not the fonts and the text !
So if you are looking for help i can help you !
See ya !
Edited by Damonn, 14 July 2014 - 10:47 PM.
Păreri.
+
Drăguuuuț, dar parcă tot are un defect... aaa da.
Deci, eu am un fix cu textul creațiilor pe render, nu le suport... așa am fost învățat.
Creația ta e frumoasă, dar textul strică foarte mult și încearcă să nu mai exagerezi cu blur-ul, în rest e ok.
păreri vă rog
Asta da, uite vezi cât de bine se vede creația fără text? Frumoasă, blur-ul este ok, efectele foarte bune, mie unul îmi place.
Acel sponsor de lumină alb este prea puternic, trebuia să reduci puțin.
vă mulţumesc tuturor pentru păreri!
Asta chiar imi place, blur-ul e ok, încadrarea bună, putin la soft light trebuia, dar e reușită, bravo !
Succes !
Edited by FLWEENTEap0ZZZ, 16 July 2014 - 12:37 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users