Ce faci mah
,. Ai venit si tu aici ?!
ON : Frumoase creatii , ca intotdeauna !
Da Mulţumesc!
Albumul - Effecte & Text Editia 150x250.
şiii o semnătură uşor de realizat, doresc păreri în legătura cu avatarele şi această sig.
Ce faci mah
,. Ai venit si tu aici ?!
ON : Frumoase creatii , ca intotdeauna !
Da Mulţumesc!
Albumul - Effecte & Text Editia 150x250.
şiii o semnătură uşor de realizat, doresc păreri în legătura cu avatarele şi această sig.
Stiu ca semnatura este pe Natural Rend er (dublichezi de mai multe ori renderul si faci un fundal), dar tie ti-a iesit intr-un fel pr ea intunecata si decat sa pui acel gen de text, mai bine nu mai pui deloc . Crede-ma, ca am lucrat si eu pe aceste tipuri de rendere .
Uite un tutorial facut de Baka . :
Eu zic ca este un fail dar nu unul mare, este low quality de la prea mult sharpen sau renderul este de dimensiuni mici si l-ai redimensionat mare.
Evoluezi pe render.
Multumesc Fizzy, dar este un Outcome.. Eu am mai scazut din Opacity la sharpen dupa ochi, in tutorial autorul a folosit mult mai mult
A 5-a lucrare ti-a iesit oke,mai ai de invatat cum sa pozitionezi ai sa alegi textul in functie de tema,in rest oke
Edited by AiM <3, 20 March 2014 - 09:22 PM.
Mulţumeesc !
Sper să vă placă semnătură, nu este făcută după tutorial, am luat doar resursele de la el
#La smudge te pricepi foarte bine .
La avatare mai ai putin de lucrat , in special la text .
Asteptam creatii noi .
KW !
Idem , felicitari.
Trebuia sa ii mai pui niste efecte un blur ar merge dar in rest e ok si un text cat de mic acolo in colt cs16 ar merge .. dar in rest e bun bravo ISA
0 members, 0 guests, 0 anonymous users