lafel am facut si eu doar ca am adaugat un text:))
ON:Imi place mult cum pui blur.. dar incearca sa pui un text zepto pe dimensiunea 8 intr-unul din colturile de jos sa vezi ce bine ar iesii
Edited by fredimax, 10 February 2014 - 11:27 AM.
lafel am facut si eu doar ca am adaugat un text:))
ON:Imi place mult cum pui blur.. dar incearca sa pui un text zepto pe dimensiunea 8 intr-unul din colturile de jos sa vezi ce bine ar iesii
Edited by fredimax, 10 February 2014 - 11:27 AM.
Putin AE
Nu vreau sa fac reclama dar imi place cum mi-a iesit efectul Twitch.
( Clanul meu de CS )
Pareri ?
Edited by Andiix, 14 February 2014 - 12:03 AM.
#Frumoase avatarele , efectele ies foarte bine in evidenta .
Avatarul cu twitch e destul de ok , mna mersi ca imi faci reclama la server ) .
Iti multumesc pentru avatar .
OFF : |5P| = Clanul cofetarilor ) .
ti-a iest frumos textul si tot... dar la celelalte avatare incearca sa pui text secundar+principal
pfoai textul secundar e deformat.. inearca zepto pe 8 iar semnatura ti-a iesit destul de frumoasa
Daca ai venit sa faci +1 mai bine lasa-te .
Fontul secundar e chiar Zepto, 8 px pe none. Unde vezi tu ca e deformat?
nustiu ce sa zic man mie asa imi arata.... arata ca e mai ingrosat si nu sta bina literele...
@ai de lucrat la text...
Creatii bune, blurul e bun, culorile sunt in regula, nu faci exces de nimic doar ca nu pui text principal. Incearca sa pui, se va vedea mult mai bine.
Creatia pe render e buna, nu am ce sa-ti zic mai mult de atat.
#Lucrarile , bune ca deobicei .
Avatarele sunt foarte ok , dar cum a spus si Majestic , ar merge si un text principal .
Semnatura pe render este buna , era bine daca puneai si un text care sa o scoata in evidenta .
Continua sa lucrezi .
Bafta !
Foarte frumoase Imi place mai ales blur-ul de la a 3-a poza
Ai progresat mult fata de primele avatare din portofoliu
KW.
Mi-am facut curaj si am facut ceva pe render
Pareri la semnatura?
Render+brushuri+bg+exposure...incearca sa faci o semnatura smudge , c4d sau render.
pe unele avatare le intuneci prea mult ... incearca sa faci si putina luminozitate venind de jos ,incearca sa diversifici fonturile... nu doar zpeto sau wendy , iti recomand www.dafont.com
pe unele avatare le intuneci prea mult ... incearca sa faci si putina luminozitate venind de jos ,incearca sa diversifici fonturile... nu doar zpeto sau wendy , iti recomand www.dafont.com
Fonturile le diversific. Am 300-400 fonturi dintre care vreo 300 caligrafice.
Nu pun doar zepto si wendy dar mai fac la prieteni cadouri si dupa pun un text mic pe ele ca sa nu mi sa se mai faca rip .
Sunt frumoase bravo
Merci
0 members, 4 guests, 0 anonymous users