Ai lucrari frumoase in general...blur frumos text potrivit!
Astept si ceva pe render sa vad cum te descurci!
KW!
Ai lucrari frumoase in general...blur frumos text potrivit!
Astept si ceva pe render sa vad cum te descurci!
KW!
Ceea ce imi place in mod special la lucrarile tale este acea claritate care se imbina perfect impreuna cu respectivele culori. Felicitari, mai asteptam, poate si pe render.
Deci imi plac foarte mult stcok-urile pe care le alegi, da-mi si mie pm cu site-ul de unde le ei
@ Efectele foarte dragute, dai claritate.. Insa nu pune pe toate avatarele acelasi efect, fiecare trebuie sa aibe ceva aparte..
Ceea ce imi place in mod special la lucrarile tale este acea claritate care se imbina perfect impreuna cu respectivele culori. Felicitari, mai asteptam, poate si pe render.
Multumesc !
Deci imi plac foarte mult stcok-urile pe care le alegi, da-mi si mie pm cu site-ul de unde le ei
@ Efectele foarte dragute, dai claritate.. Insa nu pune pe toate avatarele acelasi efect, fiecare trebuie sa aibe ceva aparte..
Si ce alte efecte vrei sa pun pe avatare? E doar un simplu avatar, nu e o lucrare pe render ca sa-l incarc.
Banner pentru cel mai smecher post de radio
V1
V2
Nebunule , ai dat-o si tu pe barbati
ON # Lucrari bune cu claritate , axeaza-te si pe text principal .
PS : Sa sti ca is gfreezy .
Nebunule , ai dat-o si tu pe barbati
ON # Lucrari bune cu claritate , axeaza-te si pe text principal .
PS : Sa sti ca is gfreezy .
Nu am dat-o pe barbati. Prefer sa spun "fashion " .
Mersi !
Imi plac lucrarile tale si de unde alegi stokurile?esti bunditat
Nu am un site anume. Daca vad ceva ce-mi place, salvez.
New blur
Edited by Andiix, 22 January 2014 - 10:39 PM.
Prea blurate ultimele avatare, mai scade putin din opacitate, dar eu zic ca mai bine ramai la actualul tau blur, imi place mai mult. kw!
esti bun , bravo!!
Edited by nExow, 24 January 2014 - 09:11 PM.
Posturile gen " gg,fain,im place,bravo " se considera posthunt.Avertisment,next warn
Foarte bune chiar imi plac
Edited by PURE ;, 24 January 2014 - 09:25 PM.
Avertizat verbal, post neargumentat, next warn.
Toate is misto ce sa zic imi place si stilul tau de blur,dupa ce faci asta da la sharpen si da pe la 60-85
Toate is misto ce sa zic imi place si stilul tau de blur,dupa ce faci asta da la sharpen si da pe la 60-85
Mersi. Adaug sharpen.
Edited by Andiix, 28 January 2014 - 10:25 AM.
Creatiile sunt destul de bune, ultimul smudge nu-i nici el prea rau, daca ai adauga si text pe avatare ar fi perfect .
Felicitari!
#Frumoase creatiile .
Blur-ul tau fenomenal le scoate in evidenta .
Mai lucreaza pe render .
KW !
Va multumesc !
-> Nu i-ar sta rau omului astuia .
Pareri ?
Primul avatar in AE . Ideea era sa vad daca se salveaza la o claritate destul de buna ( Mersii fain Nushu pentru ajutor ) .
Edited by Andiix, 28 January 2014 - 10:25 AM.
ce sa zic ? :-?is perfecte!n-ai ce faci text bun,blurul cu sharpen bun ce sa mai faci ii super:)mor cand iti vad creatiile is perfecte,nu am ce sa iti reprosez doar asta
Frumoase creatiile (mai ales ultimele). Ai evoluat mult, de la primele creatii, pana acum.
Ce sa zic... Incearca sa mai adaugi si text (cum ai facut si la avatarele precedente).
Te astept sa-mi vizitezi portofoliul si sa-mi spui parerea ta (daca vrei).
K.W.!
Edited by Kevin A., 29 January 2014 - 03:25 PM.
0 members, 4 guests, 0 anonymous users