Salt la continut

Fotografie

[CS16-IT] Problema Yahoo Messenger [Rezolvat]

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
30 replies to this topic

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13
  • Country: Country Flag

In regula, o sa fiu mai explicit:

Adresa de email [email protected] nu exista si nici nu a existat pana acum. Faptul ca tu ti-ai activat alte conturi prin alte metode nu inseamna ca exista adresa.

Pur si simplu aceeasta adresa nu exista in baza de date a Yahoo desi tu ai trecut-o la inscriere pe diverse site-uri. Asa pot sa zic si eu ca exista adresa [email protected]. Asta nu inseamna ca ea este creata si valida pentru comunicare.

Poate nu te-ai uitat tu bine cand ai facut-o  si e [email protected] sau orice alta forma a adresei de email ([email protected], [email protected], [email protected]).

Edit:    Nu inteleg ce vrei sa spui ca ai schimbat niste date si ai primit email de confirmare. Asta demonstreaza doar ca ai o adresa de email (diferita de ce ai scris tu) care functioneaza.

Edit2: ro.yahoo.com sau yahoomail.com sunt in regula. Nu au legatura cu subiectul topicului tau.

• Cenzurat;x likes this

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 Postari:
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

In regula, o sa fiu mai explicit:

Adresa de email [email protected] nu exista si nici nu a existat pana acum. Faptul ca tu ti-ai activat alte conturi prin alte metode nu inseamna ca exista adresa.

Pur si simplu aceeasta adresa nu exista in baza de date a Yahoo desi tu ai trecut-o la inscriere pe diverse site-uri. Asa pot sa zic si eu ca exista adresa [email protected]. Asta nu inseamna ca ea este creata si valida pentru comunicare.

Poate nu te-ai uitat tu bine cand ai facut-o  si e [email protected] sau orice alta forma a adresei de email ([email protected], [email protected], [email protected]).

Edit:    Nu inteleg ce vrei sa spui ca ai schimbat niste date si ai primit email de confirmare. Asta demonstreaza doar ca ai o adresa de email (diferita de ce ai scris tu) care functioneaza.

Edit2: ro.yahoo.com sau yahoomail.com sunt in regula. Nu au legatura cu subiectul topicului tau.

Da-mi te rog id`ul tau de mes sa-ti dau add pe adresa mea ( cenzuratcs16 ) si sa intri cum tv sa vezi ... ca asa nu pot sa-ti explic .

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

S-a rezolvat cu adresa de email.

Era pe .ro nu pe .com

Rog moderatorul sa mai lase deschis topicul 24 de ore sa posteze Cenzurat daca e rezolvata problema si cu mess-ul.

Am facut ceva modificari cu TeamViewer la el si in mare ar merge.

• Andrei; and Cenzurat;x like this

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 Postari:
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Eu umblu de pe letop , am lasat messul deschis si am dat capacul la leptop in jos ...

Azi cand am ajuns si l-am deschis messul iar nu mergea... l-am redeschis si tot la fel se incarca dar nu ma conecteaza ...

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Cred ca procesul ramane agatat cumva in memoria windowsului.

Insa atata timp cat la deconectarea normala a internetului (adica ceea ce am facut noi doi) a functionat imi vine greu sa cred ca nu-ti merge chiar si in conditiile descrise de tine.

Repeta chestia cu inchisul capacului si incearca sa inchizi procesul din Windows Task Manager. Apoi redeschide aplicatia, respectiv Yahoo Messenger, si vezi daca functioneaza asa.

Fii insa atent sa inchizi aplicatia care trebuie si sa nu fie 2 procese de acelasi fel (adica sa fie 2 sesiuni de yahoo messenger deschise in background).

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 Postari:
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Mai prezinta acest topic vreun interes pentru tine ? Pot da T/C ?

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 Postari:
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Mai prezinta acest topic vreun interes pentru tine ? Pot da T/C ?

A mai ramas problema cu mailurile , tot nu le primesc chiar daca scriu .ro nu .com ...

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Ti-ai rezolvat problema?

Te mai intereseaza acest topic sau il putem inchide?

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 Postari:
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Pai a ramas problema cu mailurile ...

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Problema cu emailurile a fost rezolvata, ti-am facut si test si ai vazut ca ai primit.

Trebuie sa schimbi pe oriunde ai bagat adresa ta ca sa primesti emailuri. Daca te-ai inscris pe forum cu .com trebuie sa o modifici si sa pui .ro

Mai mult nu te putem ajuta.

Putem da T/C aici?

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 Postari:
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Poti da ...