Jump to content

Photo

[CS16-IT] Problema Yahoo Messenger [Rezolvat]

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
30 replies to this topic

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13
  • Country: Country Flag

Nick : Cenzurat;x

Categorie problema : Hardware / Windows / Software / Gsm / Linux / Mac : 
Windows: W7
Descriere problema : Am 2 probleme , de exemplu de fiecare data cand mi se deconectea netul , sunt nevoit sa reinstalez Meesul deoarece nu mai merge , intru il redeschid si tot la fel  . A 2 , nu primesc pe mes mailuri , mi-au fost trimise cateva in trecut dar acum nu primesc nimic nici in spam nicaieri , de exemplu am incercat sa-mi fac cont pe un joc unde necesita validare cand caut pe mail nu vad nimic .
Print screen: Nu cred ca este nevoie.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

1."Intru il redeschid si tot la fel" - cam ce sa inteleg eu de aici prin acest "la fel" ? Posteaza un print cu o eroare / mesaj aparut de la program sau detaliaza terminul "la fel" .

2.Nu primesti emailurile de confirmare pentru inregistrare pe diferite siteuri cand : nu ai confirmat a doua adresa de email ( adresa secundara a contului yahoo pentru resetarea informatiilor) , sau cand folosesti [email protected] in loc de .ro ( asta daca il ai facut asa ) .

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13
1."Intru il redeschid si tot la fel" - cam ce sa inteleg eu de aici prin acest "la fel" ? Posteaza un print cu o eroare / mesaj aparut de la program sau detaliaza terminul "la fel" .

Cand nu imi merge messul , sunt nevoit sa-l descarc iara , chiar daca il inchid si dupa accea il redeschis , el continua sa se incarce , fara sa-mi dea vreo eroare sau ceva de genul , sta vreo 20-30 de secunde dupa imi apare asa .

http://i.imgur.com/ZQ9RDHF.png

http://imageshack.us...wmaSZzefWmunS3A

Ii dau Sign In si tot la fel ...

Edited by Cenzurat;x, 08 October 2013 - 05:07 AM.

Flavyu

Flavyu

Fost News Team

• Retired
  • 1236 posts
  • 60 topics
  • Joined 11-May 13

La fel am si eu o problema , imi da foarte multe erori messengerul , de exemplu intru pe mess , dupa  1 min , imi da eroare , nustiu ce sa fie . Un ajutor daca se poate  :|

Edited by Flavyu, 07 October 2013 - 05:19 PM.

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

La fel am si eu o problema , imi da foarte multe erori messengerul , de exemplu intru pe mess , dupa  1 min , imi da eroare , nustiu ce sa fie :|

Flaviu fi mai atent .. > http://forum.cs16.ro...120318-atentie/ <

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Cand nu imi merge messul , sunt nevoit sa-l descarc iara , chiar daca il inchid si dupa accea il redeschis , el continua sa se incarce , fara sa-mi dea vreo eroare sau ceva de genul , sta vreo 20-30 de secunde dupa imi apare asa .

Untitled.jpg

Ii dau Sign In si tot la fel ...

Nu imi apare nimic .... incearca sa uploadezi pe alt site .

vhkn.png

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Nu imi apare nimic .... incearca sa uploadezi pe alt site .  
Am pus alte 2 site , dar nu cred ca ai prea mare nevoie de poza aia .. :| 

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Verifica sa ai data si ora setata corect (actualizata) pe PC . Daca nu este cea actuala, este foarte posibil sa nu te lase  deloc sa accesezi contul de YM prin intermediul clientului de YM.

Daca esti pe RDS :mergi  Connections si alegi, in loc de Connect directly to the Internet, Connect via a proxy server (HTTP) . O sa iti mearga un picut mai greoi poate . Cel mai probabil se lucreaza  la serverele Yahoo ori chiar la infrastructura ISP-ului tau .

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Umblu de pe leptop , am ora exacta si am net prin Wireless . 

sNg15

sNg15

Member

• Membru
  • 28 posts
  • 3 topics
  • Joined 16-October 13

1.Instaleazati yahoo messenger 8 de aici - www.hit.ro/downloads/communications/Yahoo-Messenger-8.10.244

2.Cei de la yahoo au facut  update la yahoo mail , si cu accest update au aparut si multe buguri : De exemplu mie mi se salveaza mesajele in spam:) Uitate poate ti se salveaza si tie acolo.

Edited by sNg15, 21 October 2013 - 08:12 PM.

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13
De exemplu mie mi se salveaza mesajele in spam:) Uitate poate ti se salveaza si tie acolo.

Nu mi se salveaza nicaieri asta e partea nasoala , daca poti sa-mi spui ce trebuie sa setez... Voi descarca acum messul si iti spun daca se schimba ceva.

EDIT: Mi-am descarcat mess`ul , dar vad ca arata altfel , parca e din 99 ;)) . Daca apar probleme iti spun , dar mai astept raspunsuri la cea cu mailurile .. pe care nu le primesc.

EDIT2: Mi-am descarcat dinou mesul initial , pentru ca accea versiune care mi-a dato sng15 , 1. Merge cu lag . 2. Nu-mi place .

Mai astept pareri / ajutor .

Edited by Cenzurat;x, 29 October 2013 - 04:52 PM.

SpLitT @ ZM

SpLitT @ ZM

Master Member

• Membru
  • 1530 posts
  • 125 topics
  • Joined 05-February 13

Nu mi se salveaza nicaieri asta e partea nasoala , daca poti sa-mi spui ce trebuie sa setez... Voi descarca acum messul si iti spun daca se schimba ceva.

EDIT: Mi-am descarcat mess`ul , dar vad ca arata altfel , parca e din 99 ;)) . Daca apar probleme iti spun , dar mai astept raspunsuri la cea cu mailurile .. pe care nu le primesc.

EDIT2: Mi-am descarcat dinou mesul initial , pentru ca accea versiune care mi-a dato sng15 , 1. Merge cu lag . 2. Nu-mi place .

Mai astept pareri / ajutor .

CLICK !

dai in dreapta sus click la Latest Version , click pe linkul ala , descarca-l si instaleaza-l pe acela ... eu asa am facut ca am avut probleme cu messul si merge ... :S

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

CLICK !

dai in dreapta sus click la Latest Version , click pe linkul ala , descarca-l si instaleaza-l pe acela ... eu asa am facut ca am avut probleme cu messul si merge ... :S

Inainte de a descarca vreau sa te intreb este ca si ultima versiune sau ? 

SpLitT @ ZM

SpLitT @ ZM

Master Member

• Membru
  • 1530 posts
  • 125 topics
  • Joined 05-February 13

Inainte de a descarca vreau sa te intreb este ca si ultima versiune sau ? 

chiar ieri am luat eu de acolo ca am avut unele probleme cu yahoo, i-al cu incredere :P si da, este ca si ultima versiune ca din cate vezi, toate versiunile sunt acolo, fac mereu update

Edited by SplitT @ ZM, 29 October 2013 - 07:09 PM.

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 posts
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Daca doresti sa instalezi un program de genul Yahoo! Messenger intotdeauna este indicat sa folosesti site-ul oficial respectiv yahoo.com - sectiunea Messenger.

In felul asta vei fi sigur ca downloadezi ultima versiune dar si ca nu vei lua virusi facand download de pe diverse site-uri cum ar fi cel dat de Split.

Iti spun asta pentru ca un site de acest gen actioneaza ca si fileshare si este suficient ca unul din executabilele de acolo sa aiba virusi pentru a infecta si pe restul.

Este intr-adevar o sansa mica sa se intampla asta dar de ce sa risti?

Revenind la problema cu e-mailurile - din cate am inteles asta ar fi singura care ti-a ramas in acest topic - sugestia mea ar fi sa faci cateva teste. 

Respectiv, roaga un coleg sa-ti trimita un email catre adresa ta si vezi daca iti ajunge si cand iti ajunge (daca e de pe o adresa yahoo pe alta yahoo in maxim 5 min ar trebui sa-ti vina)

De asemenea, roaga pe altcineva care are o adresa de email diferita de a ta (tu ai yahoo, el are pe gmail) sa-ti trimita email de test sa vezi daca apare delay-ul ala.

Unele site-uri refuza sa trimita emailuri pe adrese de email @yahoo.com deoarece au fost spamate si au fost numeroase inscrieri automate pe acele site-uri. Uita-te la FAQ fiecarui site daca au aceasta problema.

Per exemplu: forumul CS16 - acesta pe care activezi - are o intarziere de trimitere a confirmarilor si de 24 de ore uneori. 

Revino in topicul asta cu ceea ce te-am rugat sa-ti zic cum vei proceda in continuare pentru a determina daca exista sau nu o problema.

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Pe adresa mea mai multi oameni au vrut sa-mi trimita ori proiecte pentru scoala ori diverse lucruri si depe gmail si depe yahoo si nimic ... la un moment dat prime-am mailuri dar dintr-o data nu am mai primit .. Zicea Nasacryl ceva de setari ... daca este de la seteri va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot seta pentru ca nu gasesc nicaieri , iar problema cu messul am rezolvato . 

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 posts
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Care este adresa ta de email care iti face probleme?

Cand a fost ultima oara cand ai incercat testele de am zis eu mai sus?

Cand a fost ultima oara cand ai primit un email?

Ai incercat te inscrii la un newsletter obisnuit (de pe hotnews.ro, sa zicem) sa vezi daca primesti e-mailurile?

Sunt prea multe variabile in joc in ceea ce priveste adresa ta de email iar tu nu ne oferi nici o informatie concreta.

Nasacryl nu a zis nimic de o setare a casutei tale de email ci doar de cateva setari ale PC-ului de pe care incerci sa accesezi casuta de email.

Indiferent daca le ai sau nu asta nu ar trebui sa te opreasca sa primesti emailuri.

Incearca sa-mi raspunzi la intrebari scurt, la obiect si fara echivoc. Poate inteleg mai bine ce se intampla cu adresa ta de email.

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13
Care este adresa ta de email care iti face probleme?

[email protected] 

Cand a fost ultima oara cand ai incercat testele de am zis eu mai sus?

Chiar azi .

Cand a fost ultima oara cand ai primit un email?

Pe data de 19.09.2013 cand mi-am resetat parola la cont.

Ai incercat te inscrii la un newsletter obisnuit (de pe hotnews.ro, sa zicem) sa vezi daca primesti e-mailurile?

Din cate stiu nu .. dar pe orice alt site pe care am incercat de jocuri / programe / situri sociale etc nu primeam mail

EDIT: Split iar mi se intampla la fel .. se incarca in continu messul si nu merge .. 

Edited by Cenzurat;x, 31 October 2013 - 03:30 PM.

VerKoder

VerKoder

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2027 posts
  • 29 topics
  • Joined 26-January 13

Ti-am trimis acum 2 emailuri de pe adrese diferite.

<[email protected]>:
Remote host said: 554 delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.com account ([email protected]) [-5] - mta1666.mail.gq1.yahoo.com [BODY]

Reply-ul venit de la serverul de yahoo este ca nu exista adresa de e-mail. 

Daca tu ai inscris adresa asta de email pe alte site-uri nici nu ai cum sa primesti e-mailurile deoarece ea nu exista in momentul de fata. 

Mai multa atentie pe viitor.

Cenzurat;x

Cenzurat;x

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 2315 posts
  • 395 topics
  • Joined 09-March 13

Ti-am trimis acum 2 emailuri de pe adrese diferite.

<[email protected]>:
Remote host said: 554 delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.com account ([email protected]) [-5] - mta1666.mail.gq1.yahoo.com [BODY]

Reply-ul venit de la serverul de yahoo este ca nu exista adresa de e-mail. 

Daca tu ai inscris adresa asta de email pe alte site-uri nici nu ai cum sa primesti e-mailurile deoarece ea nu exista in momentul de fata. 

Mai multa atentie pe viitor.

Explica-mi mai pe inteles , cum adica nu exista ? Eu o folosesc acum :| .. Nu are cum sa fie site fantoma pentru ca pe situl accela pe care m-am logat de nenumarate ori ma loghez si cu alte adrese de mail pe care primes mailuri ..

Sa-ti dau un exemplu poate te ajuta , vroiam sa ma inscriu pe o comunitate , si mi-am pus adresa asta de mess: [email protected] , nu am primit mail dar am vorbit cu un administrator si mi-a activat contul , deci nu are cum sa nu fie inscrisa pe alte situri ..

EDIT: Mi-am schimbat niste date pe adresa de mes si am primit un mail de la yahoo cu , confirmarea .. deci nu stiu ce are .. 

EDIT2: Uite situl pe care ma loghez http://ro.yahoo.com/ .

Edited by Cenzurat;x, 31 October 2013 - 07:56 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users