Daca doresti sa instalezi un program de genul Yahoo! Messenger intotdeauna este indicat sa folosesti site-ul oficial respectiv yahoo.com - sectiunea Messenger.
In felul asta vei fi sigur ca downloadezi ultima versiune dar si ca nu vei lua virusi facand download de pe diverse site-uri cum ar fi cel dat de Split.
Iti spun asta pentru ca un site de acest gen actioneaza ca si fileshare si este suficient ca unul din executabilele de acolo sa aiba virusi pentru a infecta si pe restul.
Este intr-adevar o sansa mica sa se intampla asta dar de ce sa risti?
Revenind la problema cu e-mailurile - din cate am inteles asta ar fi singura care ti-a ramas in acest topic - sugestia mea ar fi sa faci cateva teste.
Respectiv, roaga un coleg sa-ti trimita un email catre adresa ta si vezi daca iti ajunge si cand iti ajunge (daca e de pe o adresa yahoo pe alta yahoo in maxim 5 min ar trebui sa-ti vina)
De asemenea, roaga pe altcineva care are o adresa de email diferita de a ta (tu ai yahoo, el are pe gmail) sa-ti trimita email de test sa vezi daca apare delay-ul ala.
Unele site-uri refuza sa trimita emailuri pe adrese de email @yahoo.com deoarece au fost spamate si au fost numeroase inscrieri automate pe acele site-uri. Uita-te la FAQ fiecarui site daca au aceasta problema.
Per exemplu: forumul CS16 - acesta pe care activezi - are o intarziere de trimitere a confirmarilor si de 24 de ore uneori.
Revino in topicul asta cu ceea ce te-am rugat sa-ti zic cum vei proceda in continuare pentru a determina daca exista sau nu o problema.