Imi place blur-ul tau .
Stock-uri frumoase.
Felicitari! Poate mai facem un fight
ce pot să spun ai un blur destul de frumos pot zice , găseşti nişte stock-uri prea mişto atât cât şi un fonturi potrivite, n-am cuvinte gj :3 tot aşa. xd
Imi place blur-ul tau.
Stock-uri si fonturi frumoase.
Felicitari !
Ai un blur frumos si fonturile alese foarte bine , KW si la mai multe !
Te mai astept cu sfaturi pe ici colo...
In ultimul timp nu prea mai da nimeni pe aici..
Alte pareri, va rogg !
image.png image.png anakin.png evo.png # Astept pareri ! # O sa vin mai pe seara cu o serie mai larga !
Imi place blurul tau , dar la unele fontul nu se potriveste de ex la semnatura nu prea merge fontul , my oppinion , oricum ai evoluat mult , asteptam mai multe creatii
Ma eu zic ca ma pricep cat de cat la design ..
Si dupa parerea mea ai un blur urat , ba e prea multa lumina , ba prea putina nu le poti pune potrivit , avatarul cu Lexon e oribil linia aceea gri nu-si are rostul si textul ales prost .
Acum eu te sfatuiesc sa iei o pauza sa te uiti la tutoriale si sa ceri parearea si ajutorul unor designer.
Daca vr sa ma intrebi ceva ai aici id-ul meu : zxsfrenzy
adevărat cam ce zice gfreezy
creaţiile sunt prea luminate şi e un blur cam urât .. uneori se vede bine , alteori :c
Sper sa nu te superi dar ii dau dreptate lu' gfreezy.
Recomand -> http://forum.cs16.ro...al-avatar-blur/
Mai schimbi ceva pe ici' pe colo .
In rest n-am ce sa-ti zic. La text stai binisor
Si dupa parerea mea ai un blur urat
creaţiile sunt prea luminate şi e un blur cam urât
ii dau dreptate lu' gfreezy.
# Pareri la acest blur.
mă ce să-ţi zic sunt drăguţe doar că sunt prea blurate la 1 şi 2 hai să zicem că merge blur-ul dar la a treia e prea blurata. :c
Pentru inceput e ok, merge blurul.
Incet incet ai sa-ti dai drumu' la blur si vei avea unu misto.
#Creatiile sunt destul de bune .
Chiar daca are mici greseli , nimeni nu s-a nascut invatat .
Din greseli se invata .
La ultimele 4 avatare blur-ul este foarte ok in comparatie cu celelalte lucrari .
Iti urez multa bafta in continuare !
Edited by Fratii Prastie., 28 December 2013 - 05:25 PM.
Era mai bun cel anterior decât actualul. Aici totul e palid iar la celălalt puneai mult mai mult culorile în evidenţă. Deşi era cam prea blurat, puteai să mai scazi puţin din opacitate şi să laşi în mare parte efectele. La cel actual îi cam strici claritatea cu atâta lumină. Cred că sunt mai mulţi de acord cu mine
Edited by NikoGfx, 28 December 2013 - 08:54 PM.
0 members, 3 guests, 0 anonymous users