Ca tot vreti ceva pe render, DONE !
Edited by revo., 10 December 2013 - 09:42 AM.
Ca tot vreti ceva pe render, DONE !
Edited by revo., 10 December 2013 - 09:42 AM.
Nu se prea potriveşte bg-ul cu renderul, dar este ok, mergea puţină lumină şi mai integrat.
Nu ai integrat bine renderul , puteai sa pui si un text acolo , smudge-ul hm merge , mai exerseaza
Nu se prea potriveşte bg-ul cu renderul, dar este ok, mergea puţină lumină şi mai integrat.
Nu ai integrat bine renderul , puteai sa pui si un text acolo , smudge-ul hm merge , mai exerseaza
Foarte Tare Bravo
Parerea mea ca ca ti-a iesit genial, dar na eu sunt incepator...
Încearcă să apropii culorile background-ului de render, gen lumina aia de lângă render puteai s-o pui şi pe bg, galbenul acela este acceptabil.
Pai, creatii destul de bune, ai probleme la pozitionarea text-ului. Le ultimele smudge-uri renderele nu sunt integrate. Culorile ce se regasesc in render incearca le pui si in bg.
Un sfat : 04b03 - 8 px
Zepto - 8 px
Wendy - 10 px
In ultimul timp nu prea mai da nimeni pe aici..
Alte pareri, va rogg !
Lucrarile sunt bune, ai grija cu luminozitatea si asezarea textului.
In Rest totul este bine ! Bravo.
Mai batut si tu la un battle si numai ma inteleg cu tine:))
Bravo textul foarte bine ales.
Dar la cea cu winter , textul nu pica mai frumos pe overlay?
Dar la cea cu winter , textul nu pica mai frumos pe overlay?
Sincer, nici nu am incercat
numai ma inteleg cu tine:))
Nu prea inteleg ce ai vrut sa spui prin asta, dar.. in fine.
#Alte pareri !
Imi plac ultimele creatii , imi place la primul avatar culorile alese , si la semnatura textul .. KW
Blurul ala..... il ador!
Te astept si pe la mine Creatii xDarkBlue
Edited by xDark^Blue, 17 December 2013 - 08:49 AM.
Imi plac ultimele avatare, culorile sunt cam seci..dar merge. Smudge-ul e cam simplu, merge si ala asa...bafta.
Foarte frumoase ultimele avatare , blurul frumos , smudge e simplu dar in rest e foarte frumos .
0 members, 1 guests, 0 anonymous users