M-am jucat si eu putin, am facut lucrarile de la Staff Apply Designer
Astept pareri
Pe render te descurci foarte bine . Iar de aseamenea ai un blur absolut minunat . Iti urez bafta si in continuare
.
expuna parerile
Sa-mi expun si eu parerea:
Avatarul este bun, aproape ca pare un stock.
La semnatura nu-mi place acel C4D, mai puteai adauga cateva effecte.
KW!
Avataru l-ai integrat foarte bine,la semnatura parca e putin in fata renderu,dar e frumos..l-ai facut colorat.
Imi plac texturile de la avatare,le alegi foarte bine.
K.w
La primele 2 strokeul de pe textul secundar arata urat.
La al 6-lea puteai sa mai scazi din contrast.
Ultimul avatar e perfect, arata foarte bine.
Astept ceva pe render.
KW!
Fără supărare,dar asta e pur şi simplu banală...un c4d pus aiurea şi renderul prost integrat..faţă de alte creaţii asta pare de începător .
În rest lucrezi super ok ,mai scapi textul dar nah .N-ai cum să-l faci mereu perfect,succes !
Fără supărare,dar asta e pur şi simplu banală
Lucrarea aia e facuta din lipsa de ocupatie, in vreo 6-7 minute.
Ce zici de asta?
*Fara critici despre render, era pixelat !
Edited by revo., 04 July 2014 - 11:31 PM.
Frumoase toate, text frumos, pe render lucrezi bine, blur misto, iti urez bafta in continuare, si daca te gandesti sa renunti la News Team, bagate l-a Designeri
Ce zici de asta?
![]()
asta e super jmen ,îmi place textu' ,poziţionarea e super . gj
Ce zici de asta?
![]()
Renderul face 80 % din lucrare.
Nu ai sursa de lumina, trebuia sa lucrezi mai mult la background, nu prea se potriveste. La fel si la integrare (se vad marginile renderului).
KW!
# Pe stock, ai un blur frumos. Incearca sa adaugi si text, mic pentru a completa lucarile tale.
# La ultimul render ai cam dat-o in bara... Nu ai integrat bine renderul, si nu ai "nimerit" bine sursa de lumina.
# Continua sa lucrezi fiindca ai potential!
K.W.!
EDIT (special pentru "domnu" PURE N1): Deci, scopul deschiderii unui topic in aceasta sectiune este acela de a primi atat sugestii, pareri, cat si critici constructive. Nu inteleg care-i problema ta... Mi-am spus doar si doar parerea mea.
PEACE!
Edited by O2; oXyGeN, 09 July 2014 - 01:30 PM.
# La ultimul render ai cam dat-o in bara... Nu ai integrat bine renderul, si nu ai "nimerit" bine sursa de lumina.
Te astept pe tine cu o lucrare mai buna decat a lui daca zici ca a dat-o in bara.
Dupa mine este o lucrarea aproape perfecta, daca mai folosea niste texturi pentru integrare.
Ai evoluat foarte mult revo a.k.a Blueee, felicitari, avatarele superbe, evoluezi si pe render.
![]()
Bafta!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users