Salt la continut
You currently have javascript disabled. Several functions may not work. Please re-enable javascript to access full functionality.
Fost News Team
Multumesc mult de pareri.
O sa vin maine cu ceva mai nou, nu numai avatare ci si ceva pe render.
Pana atunci, mai doresc pareri la blur sau la pozitionarea textului.
Addicted Member
Blur frumos , incearca sa mai scazi din capacity , urmareste tutoriale despre sharpen , textul este okey
Fost Resource Team
Incearca sa le faci putin mai inchise, in rest sunt ok, te astept cu ceva si pe render.
*Astept pareri !
Aceasta postare a fost editata de revo.: 17 April 2014 - 03:29 PM
Fost Designer
Deci creatia pe render e bestiala, astept si altele, blurul si textul sunt frumoase (la restul)
Bafta, K.W.
Parerea mea este ca cea mai buna culoare era rosie, nu albastru, in rest e bine.Mai putin exposure.
Foarte frumoasa, un pic prea mult exposure dar merge te astept cu mai multe rendere KW!
Capul personajului este putin pixelat dar cred ca asa era renderul.
Lucrarea e reusit nu am ce spune...daca mai lucrai putin la integrare( bratele, umerii) era perfect.
KW.
La asta ma refeream, este superba aceasta lucrare, nu este nimic de comentat din partea mea.
NEW
Astept pareri. Azi sau maine, o sa vin cu ceva nou pe render.
Ultimul avatar , like text.O parere portofoliu?
Fost Moderator
Imi plac creatile tale, ai un blur minunat.
In rest, vreau mai multe pe render. KW !
Banned
Imi place blur-ul lucrari bune.
No Limit Member
Lucrezi destul de bine , frumos blur .. K.W
Ce sa spun . Blur bun . Text bun . Imi plac foarte mult cratiile pe Stoke. Bravo.
Gamer Member
Foarte bine lucrat atat pe rendere cat si pe avatare , se vede ca ai evoluat si munca ta este apreciata cum trebuie , felicitarile mele sincere.
KW & hai cu mai multe creatii !
Member
Blurul este foarte bun , Textul foarte bun , ce pot sa zic e prea bine , si lucrarea pe render e foarte buna cu toate ca am obs si eu capul este pixelat , dar este okey .
De la SOTW #68:
New on render:
*Putine greseli, dar usor-usor invat !
Aceasta postare a fost editata de revo.: 05 May 2014 - 07:16 AM
Prima arata destul de bine, mai trebuia sa insisti pe effecte.
La a 2-a puteai pune ceva C4D, texturi sa mai lucrezi la integrare.
Inegreste marginile, un layer pe soft light si dai cu brush.
KW !
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi