Da-mi si mie te rog font de aici
Vivaldi.
Foarte tare ... imi place cum adaugi efectele .... ai vreun tutorial facut de tine ?
Edited by Radu_2719, 13 January 2014 - 03:20 PM.
Renunta la text,uita-te la niste tutoriale cu pozitionarea textului.
Multumesc, apreciez parerea, dar mie nu mi se pare ca am probleme cu pozitionarea text-ului.
Foarte tare ... imi place cum adaugi efectele .... ai vreun tutorial facut de tine ?
Inca nu am, dar sper sa reusesc sa fac unul cat de curand.
Edited by PURE ;, 13 January 2014 - 03:34 PM.
Multumesc, apreciez parerea, dar mie nu mi se pare ca am probleme cu pozitionarea text-ului.
Inca nu am, dar sper sa reusesc sa fac unul cat de curand.
Legat de asta, ce scrisuri de mana imi recomanzi ?
Renunta la text,uita-te la niste tutoriale cu pozitionarea textului.
Nu e necesar sa urmareasca tutoriale pentru asa ceva,invata din greseli si exersand,insa eu nu vad sa aiba probleme ....
Bine mai P[i]URE ; Ai un stil aparte,am totusi ceva de reprosat,am observat ca la aotw folosesti acelasi stil ,incearca sa mai modifici,e vorba ca oricine isi poate da seama cu usurinta ca lucrarea iti apartine,apoi poate apar discutii...
Foarte frumoase creatii...sunt reusite toate! Blur frumos, de bun gust...text bine pozitionat. Pe stock esti ace! Asteptam si ceva pe render cand ai timp!
Edited by xDark^Blue, 15 January 2014 - 10:32 PM.
Dupa cum stii bine, sunt un mare fan al tau . De aceea daca ma lasi o sa port pentru o perioada de timp un avatar, mai precis acesta :
# Astept aprobare/revocare. (ma lasi sa il port/nu ma lasi sa il port)
ON: Imi place cum combini efectele, si cum alegi textul. In general, la lucrarile tele, baza e textul. Chiar imi place.
Dupa cum stii bine, sunt un mare fan al tau
. De aceea daca ma lasi o sa port pentru o perioada de timp un avatar, mai precis acesta :
# Astept aprobare/revocare. (ma lasi sa il port/nu ma lasi sa il port)
ON: Imi place cum combini efectele, si cum alegi textul. In general, la lucrarile tele, baza e textul. Chiar imi place.
Multumesc de parere, si da, il porti purta.
Edited by PURE ;, 16 January 2014 - 02:23 PM.
#Te felicit !
Imi plac foarte mult aceste avatare .
Text , efecte .
Bravo , devii din ce in ce mai bun .
KW !
Un singur cuvant : Superb .
Lucrezi din ce in ce mai bine .
KW .
OFF : Cum se numeste fontu de la ultima creatie ?
Asta-i periculoasa
. Textul e smecher
Creatii ca de obicei frumoase.
Te felicit #Designere !
Multumesc pentru pareri .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V1 :
V2 :
Edited by PURE ;, 18 January 2014 - 03:15 PM.
Dacă aia e semnatură făcuta doar dintr-un c4d duplicat de 1000 de ori, nu comentez.
Asta îmi place deşi cred că ar trebui totuşi să mai adaugi şi grandient din când în când la text, nu numai culoare simplă.
Edited by NikoGfx, 18 January 2014 - 05:33 PM.
Logo de la 0.
Nu am shape-uri bune ca iesea mai bine.
Multumesc pentru pareri .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V1 :
V2 :
Ce sa zic incetul cu incetul o sa zic unde ti'ai propus,adica cat mai sus si asta se vede evoluezi pe zi ce trece
No pain no gain.
Frumoase creatii prietene.
Semnatura in sine e reusita
-> Daca pe asta era Andiix era perfecta !
La asta cred ca arata mai fain daca era bg-ul transparent
Chitra care esti !
Edited by Andiix, 18 January 2014 - 11:25 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users