Slăbuţe creaţii, înafară de blur nu văd nimic.. poate încerci şi tu altceva, pentru asta nu vreau un răspuns, eu nu sunt pasionat ca tine de photoshop.
Te aştept cu " ceva pe render ".
Păcat că plagiezi numele, pure original te face de râs
Slăbuţe creaţii, înafară de blur nu văd nimic.. poate încerci şi tu altceva, pentru asta nu vreau un răspuns, eu nu sunt pasionat ca tine de photoshop.
Imi place foarte mult portofoliul tau.
Ma uit la portofoliul tau de placere.
Ai un blur foarte frumos cat 1000. de cuvinte
Imi place textul cum il integrezi in pagina.
Felicitari ( L-ai facut pe MaxiiGFX; speriat )
In primul rand, ce ai vrea sa pun pe stock in afara de blur? Sa-i pun mii de efecte si culori pana devine curcubeu? Pe de alta parte, am mai zis si ti-o mai repet, nu sunt interesat de lucrari pe render, recunosc, nu ma pricep, dar nici nu trebuie sa vii tu aici sa imi spui ce sa fac. Si cu ultima fraza, cred ca ai auzit-o de la cineva care nu are ce face, daca nu stii povestea, nu te baga te rog.
frumoase, hai cu ceva pe render sa vedem ce ti iese , blurul frumos , place ca bagi sharpen si tii la claritate
Ce creatii bai nepoate.
Imi place cum alegi textul ! si cum il pozitionezi.
Blurul foarte bun , cum a spus Florin bine ca pui Sharpen , dar ti-as da un sfat pentru a face imaginea mai frumoasa adauga Smart Sharpen da mult mai bine.
Incearca sa pui un Gradient Map si un Expourse.
Bafta purule !
Ti-am mai spus nu mai folosi acea textura in exces .
Oricum mai ai de lucrat la text . BAFTA
Revin cu edit.
Edited by PURE ;, 25 December 2013 - 01:39 PM.
n-am ce comenta blur se vede frumos pe lucrări, dar ai probleme la text din câte observ.
succes in continuare.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users