Atata timp cat un clan este compus din persoane incepand cu varsta de 16 ani pana-n varsta 30 de ani sa nu exageram, atunci mai merge. Stiu ce zic pentru ca, ati vazut ca zi de zi sunt certuri minore si sunt persoane care nu cred la gluma, si nu vreau ca dupa un meci sau in timpul unui meci sa va jigniti sa dati vina unul pe altul sa va jigniti adversarii si-asa mai departe.. Pentru ca, trebuie sa invatati sa fiti o echipa. Voi deabia va intelegeti ca si colegi de adminat dar mai sa faceti parte dintr-o echipa. Nu va spun in nume de rau, si n-o voi face niciodata, insa, daca vrem sa fie ceva bun din noi, din acest server, zic sa va concentrati serios pe ceea ce faceti si in ceea ce v-ati bagat, pentru ca daca nu exista seriozitate, nu exista munca in echipa, nu exista implicare, nu exista intelegere...
Deci, sa fiu directa.. Cautati si persoane cu o varsta mai mare, cineva care sa va indrume. Nu faceti acest clan doar cu persoane cu care va intelegeti bine, pentru ca aici nu exista diferente, eu nu vreau sa aud ca exista asa ceva

V-am zis, daca aveti nevoie de ajutor, sunt eu + ceilalti owneri. Ii aveti pe Cezar si TheOne, care va pot indruma spre niste lucruri interesante si cu niste sfaturi bune.
Stiu ca na, suna superb cand auzi ca un clan format din persoane mai mici a batut o echipa formata din persoane mai mari, dar, no offence.
# Apreciez insa faptul ca, v-ati tinut si inca va tineti de ceea ce ati propus la conferinta. Mai apreciez si faptul ca va ajutati, la faza cu designe-ul. Foarte bine.
* Deci, nu vreau sa credeti ca m-am suparat sau ca v-am facut incapabili, doar ca eu nu vreau sa fie acest clan compus doar din persoane cu o varsta mica. N-am nimic cu cei mici, pentru ca si eu sunt mica, si-mi sunteti dragi cu totii, insa, eu mi-am zis punctul de vedere.