Jump to content

Photo

[Discutii] Adminii Serverului

- - - - -

• Please log in to reply
891 replies to this topic

DirectorX

DirectorX

Power Member

• Banned
  • 65 posts
  • 9 topics
  • Joined 16-February 14
  • Country: Country Flag

Vreau sa va zic ceva , daca revine Nasacryl nu inseamna ca Minnie si cZr numai sunt importanti , sa ne aducem aminte ca fara ei 2 serverul numai exista acum.

Nasacryl este fondatorul serverului daca nu ar fi el serverul nu ar fi exista dar cat timp nasacryl a fost plecat acest server a fost sustinut financiar de catre Minnie si cZr deci va rog sa continuati sa ii respectati pe toti 3 in mod egal.

Eu stiu care sunt Owneri nu cont eu ii respect pe toti si inclusiv si pe restu adminilor...Eu de cand am primit adminu sunt activ pe server cat si forum si ts3....

khasdar

khasdar

Fost Designer

• Retired
  • 3527 posts
  • 456 topics
  • Joined 12-December 12

Eu tot timpul am avut respect fata de Minnie, si nu doar pentru ca este fata. Daca ea nu ar fi fost pe server, eu si multi altii nu ne-am fi aflat pe acest server, in acest moment. 

.

Niciodata n-am dat grad unei persoane doar pentru ca imi e prieten, imi e drag, imi e frate.. Am dat grad pentru ca stiu ca poate, si vreau sa arate si tuturor ca nu sunt singura care crede asta . 

Aici se afla cazul meu . Chiar ai si spus pe TeamSpeak / forum ca imi vei da un grad mai "mare" deoarece am mai avut admin aici si sti ca pot.

Iti multumesc mult pentru acest "serviciu" sa zic asa.

Ca sa fim mai expliciti, eram cu minnie si mai multi pe ts pe canal si vazand ca Nasacryl a postat pe forum i-am spus lui minnie ca poate revine , si toti ceilalti au  inceput sa zica, ca va fi mai bine cu Nasacryl si chestii de genul . 

Nici mie nu mia picat bine. Minnie a avut grija de server cum a putut , daca nu sunteti multumiti puteti pleca de pe acum!!!!

Daca tie nu ti-a picat bine.. Ce sa mai zic de Minnie? 

^THEoNE^

^THEoNE^

No Limit Member

• Membru
  • 2145 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 13

Ca sa fim mai expliciti, eram cu minnie si mai multi pe ts pe canal si vazand ca Nasacryl a postat pe forum i-am spus lui minnie ca poate revine , si toti ceilalti au  inceput sa zica, ca va fi mai bine cu Nasacryl si chestii de genul . 

Nici mie nu mia picat bine. Minnie a avut grija de server cum a putut , daca nu sunteti multumiti puteti pleca de pe acum!!!!

Acestia care au zis asa probabil habar nu au ce efort a depus Minnie pentru a mentine server-ul si pentru ca ei sa poata juca in continuare pe gherla.cs16.ro ,dupa cum am mai spus - TOT RESPECTUL PENTRU MINNIE - si pentru acei care inteleg si stiu ce zicem noi aici.

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 posts
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

Daca nu au ce spune ce sa le faci, doar atat le duce "mintea" mai pe scurt ca nu inteleg dc ii deosebiti deoarece aman2 sunt foarte buni si ne ajuta cum pot dar na acum din cauza unor 2 tampiti Minnie sa suparat ... Doamne ce copii. Cum ma sa zici asa ceva si mai ales de fata cu ea. Voi va dati seama ca daca nu era minnie cu cZr srv era dus pe jale- adica se inchidea. Nu, nu va pasa ca pe voi ca doaren .. ca aveti admin, aveti grad mare si ce mai imi tre, ma doare-n .... lasa-i pe ei sa isi bata capu da ce drq e a meu srv... bine ca va puteti juca din plin si sa bateti din gura.

Eu sincer iti zic Minnie sau voua ceilalti owneri. De eram in locul tau (Minnie) le si dadeam remove indiferent de persoana.Mai ales ca ai fost buna cu noi toti si neai ajutat la anumite probleme, alti ratati ink tot te iau in nume de rau. Dar nu le lua la suflet si mai ales vorbele unor cupii de 12 ani care nu au minte. REPET!! NU BAGA LA SUFLET

edit:stiu de limbaj.. dar cand e vb de tn si de 2 tampiti pot sa iau si warn nu imi pasa

Edited by Smeagol., 18 February 2014 - 08:14 PM.
limbaj..

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Nu dau remove-uri pentru asa ceva, cum nici exterminate-uri nu dau. Chestia asta s-ar numi " razbunare ", ceea ce nu-mi sta in caracter . 

Important e ca au spus-o, si o vor mai spune . 

Mi-au ajuns multe, si am indurat multe, si inca indur . 

Cu jignirile nu ajungem nicaieri, pentru ca, asta ar insemna sa ma cobor la nivelul unora . 

Am vorbit frumos, si inca voi vorbii, pentru ca sunt un exemplu, si vreau sa fie si altii dupa mine, unii sunt deja . 

Daca eu ii tratez asa, ei cum ar trebuii sa trateze la randul lor ? 

Poate ca altii asa procedeaza, insa eu nu procedez asa, pentru ca nu-mi sta in caracter . 

Voi stabili odata pentru totdeauna la conferinta ceea ce vreau, si ce voi face . 

O seara frumoasa va doresc..                                  

• KnorR.cs16, Raho. -, Smeagol. and 2 others like this

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 posts
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Rog a se da ban sau exterminate fostului admin Se_nix cu motivul : Minnie, când îl vedeți pe server
Va știi el de ce .
Mulțumesc.
  • Verdecryl likes this

Verdecryl

Verdecryl

Gold Member

• Membru
  • 677 posts
  • 38 topics
  • Joined 01-February 13

eu cu cel mai mare drag:X

• Minnie likes this

DirectorX

DirectorX

Power Member

• Banned
  • 65 posts
  • 9 topics
  • Joined 16-February 14

Ok am inteles sper sa nu fi altu cu nick ala :))

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Ok am inteles sper sa nu fi altu cu nick ala :))

.
Răspund eu atunci .
Deci, nici-o problemă

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 posts
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

Rog a se da ban sau exterminate fostului admin Se_nix cu motivul : Minnie, când îl vedeți pe server
Va știi el de ce .
Mulțumesc.

Executat.De catre mine si ink ce bine m-am simtiti si pe steam si pe ip AICI! si AICI!!

• Minnie likes this

khasdar

khasdar

Fost Designer

• Retired
  • 3527 posts
  • 456 topics
  • Joined 12-December 12

Serios ? Asa multi :|

Vr8XdxY.png

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
De azi incolo, fiecare owner se va ocupa de cate 2 grade. Ei vor raspunde de voi si tot ei va vor sanctiona.
Cezar se va ocupa de gradele : Owner-Co-Owner.
TheOne se va ocupa de gradele : God-Semi-God.
The Head se va ocupa de gradele : Super-Moderator-Moderator.
KnorR se va ocupa de gradele : Administrator-Helper .
Dupa cum stiti, owner-ul meu i l-am dat lui KnorR, insa eu voi fi aici.
Eu voi raspunde de toate gradele daca nu e dreptate .

Cand voi rezolva cu internetul, voi face un update la grade + ca voi adauga unele litere la unele grade.
Voi baga plugin-urile si unele harti care sunt jucate, dar cand voi avea timp .

Aveti grija de server. Respectati regulamentul, respectati ownerii, respectati-va intre voi si cel mai important, respectati-va pe voi insine .
Daca un owner greseste, va astept cu PM + dovada.

O zi buna, cu drag Andreea.

Ps: Imi va fi dor de voi :)
  • ^THEoNE^ likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
In legatura cu acea cupa, am vorbit cu Hapciu si ne va ajuta si el.
Ne poate ajuta cu serverele, poate admina pe ele . Nu vreau sa mai cereti ajutorul altcuiva.

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Pentru Cezar trei demouri: 1 2 3

O problema astazi eu am primi ban, cand a incercat cypry sa imi dea unban cica nu is in banlist si dupa in 2 min dupa asta toti adminii on pe gherla au luat ban. Head nu gasste nimic in FTP legat de banuri, adica nu ne-a banat nimeni si nici nu am avea ban dar nu puteam intra pe server.

Asta mi-a scris cand am luat ban: 2014_02_23_00019.jpg

Edited by KnorR.cs16, 23 February 2014 - 04:20 PM.

^THEoNE^

^THEoNE^

No Limit Member

• Membru
  • 2145 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 13

Pentru Cezar trei demouri: 1 2 3

O problema astazi eu am primi ban, cand a incercat cypry sa imi dea unban cica nu is in banlist si dupa in 2 min dupa asta toti adminii on pe gherla au luat ban. Head nu gasste nimic in FTP legat de banuri, adica nu ne-a banat nimeni si nici nu am avea ban dar nu puteam intra pe server.

Asta mi-a scris cand am luat ban: 2014_02_23_00019.jpg

Vezi ca primul link la demo nu merge.Ce vad eu in imagine e diferit de un ban normal dat de un admin.Acolo apare ceva de server operator.In mod normal apare "You have been banned from this server".Ma gandesc sa nu fie o eroare de la server.

Edited by ^THEoNE^, 23 February 2014 - 04:20 PM.

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Am vorbit cu Minnie si iar a intrat cineva pe Steamidul unui owner si a dat ban la adminii de pe server. Din acest motiv toate adminele de pe steamid s-au scos si cei care aveau accesul pe steamid sa lase PM unui owner pentru repunerea gradului.

Am schimbat acel link one.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
S-au rezolvat toate. Daca mai patiti asa ceva, va rog sa ma sunati..
Toti cei care aveti admin pe steamid, v-am pus o parola de la mine. Va rog sa-mi lasati PM in caz ca n-ati aflat-o de la alt owner..

Head .-.

Head .-.

Fost Designer

• Retired
  • 1395 posts
  • 112 topics
  • Joined 16-December 12

Ce am vorbit eu la sedinta cu voi despre activitatea pe forum ? Nu vad inca nimic.

Raho. -

Raho. -

Platinum Member

• Membru
  • 1154 posts
  • 92 topics
  • Joined 28-June 13

Din cati admini sunt pe server doar 2-3 care mai posteaza si pe aici...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users