Pai degeaba Th3 H3aD zici la sedinta. -1 celor care nu au prezenta la zi ( 3-4 zile sa nu fi facut prezenta) si gata .

[Discutii] Adminii Serverului
Postat 24 February 2014 - 02:39 PM

Ce am vorbit eu la sedinta cu voi despre activitatea pe forum ? Nu vad inca nimic.
Cum am zis si eu la conferinta.Trebuie puse in regulament toate aceste detalii pentru ca sunt admini care cand se vad cu -1 abia atunci cauta pe forum sa vada ce sa intamplat si de ce au -1.Eu vad pe server cand se anunta pe u@ cum unii admini nu au nici o treaba sa se puna spec ,ce pretentii sa am de forum.
Postat 24 February 2014 - 04:08 PM

Mie totu nu-mi place ca ti-ai scos gradul Trebuie sa-l lasi acolo. Puteti fii si 10 owneri, era mai bine daca erai si tu ..
Nu e vorba de asta, e vorba ca, am avut certuri cu ai mei din cauza cs-ului ..
Si de-aceea am renuntat ...
Stiu ca, peste cateva zile voi renunta de tot, dar, voi plati server-ul, atata tot ..
Postat 24 February 2014 - 04:49 PM

Ce
Daca ai renuntat s-a dus serverul pe apa sambetei iti zic eu asta.
Ce vrei sa spui cu asta?Adica restul suntem incapabili? As vrea sa te vad pe tine in locul oricaruia din noi ce faci? Intr-adevar fara Minnie nu e lafel dar asta nu inseamna ca totul se duce de rapa.Minnie ne va ajuta mereu dupa cum ti-a zis si ea.
Aceasta postare a fost editata de ^THEoNE^: 24 February 2014 - 04:52 PM
Postat 24 February 2014 - 08:05 PM

Minnie sa sti ca si eu unul am avut destule certuri din cauza CS-ului cu parintii.
Saptamana aceasta nu prea voi avea timp sa intru pe server, doar putin. Ma voi ocupa mai mult de forum si de clan cu Shaven.
Am nevoie daca are timp Head sa faca niste semnaturi/userbars cu Clan Leader, Second Leader, Clan Members. La toata sa fie text secundar Gherla.Cs16.Ro.
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi