Jump to content

Photo

[Discutii] Adminii Serverului

- - - - -

• Please log in to reply
891 replies to this topic

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13
  • Country: Country Flag

Cereri de unban cu nickname-urile astora nu am vazut, aprobarea unui owner nu ai avut-o, cel putin venind de la mine . 

Nici de la mine nu au avut nici o aprobare . Astept o explicatie PLAUZIBILA .

^THEoNE^

^THEoNE^

No Limit Member

• Membru
  • 2145 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 13

Nici de la mine nu au avut nici o aprobare . Astept o explicatie PLAUZIBILA .

De n3st3@ ala am intrebat si eu pe chat admin,pe knorr de ce i-a dat unban , dar nu mi-a raspuns.Il stiam ca a fost banat si daca nu ma insel l-am banat si eu cu ceva timp in urma.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

De n3st3@ ala am intrebat si eu pe chat admin,pe knorr de ce i-a dat unban , dar nu mi-a raspuns.Il stiam ca a fost banat si daca nu ma insel l-am banat si eu cu ceva timp in urma.

.
Tocmai de-aceea am intrebat.
Eu n-am sters niciun ban, cu toate ca am zis ca voi sterge.
Ftp-ul nu minte :).
  • wafennn likes this

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13
Veti gasi raspunsul in banlistul lui se_nix. El da ban pentru wall si demoul e de o runda sau doua in care nu e nici o urma de wall. In acea zi il banase pe lebada (adabel) si lebada m-a rugat sa-i dau unban. Cand am vazut ce demo i-a facut le-am controlat si pe celelalte si in unele cum am spus playerii nu aveau cod si le-am dat unban la aceia. Nu mi se parea corect sa ramana cu ban daca erau curati. Nu cred ca am facut ceva rau daca am dat unban la niste playeri curati.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Veti gasi raspunsul in banlistul lui se_nix. El da ban pentru wall si demoul e de o runda sau doua in care nu e nici o urma de wall. In acea zi il banase pe lebada (adabel) si lebada m-a rugat sa-i dau unban. Cand am vazut ce demo i-a facut le-am controlat si pe celelalte si in unele cum am spus playerii nu aveau cod si le-am dat unban la aceia. Nu mi se parea corect sa ramana cu ban daca erau curati. Nu cred ca am facut ceva rau daca am dat unban la niste playeri curati.

.
Arată-mi cererile de unban și arată-mi că au fost acceptate .
Atâta timp cât acei indivizi n-au făcut cerere unban, nu au de ce să primească unban, mai ales fără acordul nostru .
Adică stai puțin, nu dau eu unban-uri de niciun fel, și dai tu ? Cu ce drept totuși ?
Aștept răspuns la ceea ce-am întrebat.
  • wafennn likes this

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Le-am dat unban deoarece nu aveau cod. Da nu au facut cereri dar nu mi se parea corect sa pierdem playerii asa banati degeaba. Sunt multi care habar nu au de forumuri sau pur si simplu nu au chef sa faca o cerere unban. si asa raman cu banul si se pierd cativa playeri.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Le-am dat unban deoarece nu aveau cod. Da nu au facut cereri dar nu mi se parea corect sa pierdem playerii asa banati degeaba. Sunt multi care habar nu au de forumuri sau pur si simplu nu au chef sa faca o cerere unban. si asa raman cu banul si se pierd cativa playeri.
  . 

Pentru ca le-ai dat unban fara acordul nostru, ai Avertisment verbal . 

La urmatoarea abatere, scazi in grad . 

Subiect inchis . 

• wafennn likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Avem cu ce sa ne mandrim 

=> 2gw9bix.jpg

Tot asa, baieti . 

Felicitari 

Edited by Minnie, 09 February 2014 - 01:46 PM.

• Head .-. and KnorR.cs16 like this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Am sters toate banurile si exterminate-urile. Daca vedeti un player pe care voi l-ati banat, va asigurati prima data ca are cod, nu ii dati ban pentru ca a fost prins atunci. Ii faceti demo, iar daca are cod, il banati.
Am adaugat amx_ct, amx_t, amx_spec.
Am adaugat urmatoarele harti :
- de_snow
- de_snow_2x2
- de_mirage_2x2
- awp_2x2
Maine voi adauga de_inferno2x2, de_eldorado, cs_assault si de_nuke_rarea..
Voi mai adauga si pluginul de restart dupa prima runda, dupa ce a trecut prima runda, dati rr la runda cu /rr sau /restart, insa asta vedem pe maine.

O seara faina.
  • KnorR.cs16 and ^THEoNE^ like this

^THEoNE^

^THEoNE^

No Limit Member

• Membru
  • 2145 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 13

Go go go gherla.cs16.ro 

untitled.jpg

• Minnie and KnorR.cs16 like this

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Go go go gherla.cs16.ro 

untitled.jpg

S-au strans intr-un timp record inapoi dupa ce m-a rugat Minnie sa testezi noile mape, dupa vreo 5 schimbari de mapa in 2 min chiar ca s-au strans repede.

• ^THEoNE^ likes this

Head .-.

Head .-.

Fost Designer

• Retired
  • 1395 posts
  • 112 topics
  • Joined 16-December 12
Imi place cand vad serverul full, mi-ar plăcea să am mai mult timp sa stau cu voi.
  • wafennn and Minnie like this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Nu tolerez astfel de colaborari, chiar daca va intelegeti bine intre voi.

"TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " one sugi mielu"
L 02/13/2014 - 21:21:04: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " mie minnie ban exterminated?"
L 02/13/2014 - 21:21:16: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " dai ce vrei"
L 02/13/2014 - 21:21:21: [adminchat_grade.amxx] Chat: "Minnie<1563><STEAM_0:0:1635996043><>" say "Prezenta "
L 02/13/2014 - 21:21:21: [adminchat_grade.amxx] Chat: "Minnie<1563><STEAM_0:0:1635996043><>" say "Prezenta "
L 02/13/2014 - 21:21:22: [adminchat_grade.amxx] Chat: "Minnie<1563><STEAM_0:0:1635996043><>" say "Prezenta "
L 02/13/2014 - 21:21:27: [adminchat_grade.amxx] Chat: "LD#ExTreM<1783><STEAM_0:0:965168304><>" chat " da am facut-o"
L 02/13/2014 - 21:21:43: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " vrei sa ma iau de doamna mamica ta?"
L 02/13/2014 - 21:22:03: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " o fac si doamna"
L 02/13/2014 - 21:22:18: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " dc?"
L 02/13/2014 - 21:22:52: [adminchat_grade.amxx] Chat: "TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " taceti ca sunteti obositi"

"TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " in padure cu alune eu ma c..c si one o ia la mumu:))"
"TziganuVerde<1812><VALVE_ID_LAN><>" chat " one canta la alta masa ca ai gura plina de rahat:d"
Sunt unii admini care nu stiu ca voi glumiti, si dupa va treziti cu Sesizare .

Glumiti, dar pana la o limita..
@Verde, special pentru tine zic asta. Nu iti dau -1 sau remove sau altceva, ca nu deaia ti-am dat admin. Daca eram al dracu, aveai exterminate in seara asta.
Te-am rugat frumos sa incetezi. Atat tu cat si altii, sunteti un exemplu bun de urmat pentru adminii cei noi, dar nu in halul asta..
Pe ts3 puteti glumi, cu cine va permite..
V-am rugat frumos, sa jucati cu nickname-urile voastre, este scris si in regulament acest lucru..

In fine..
Nu va mai zic absolut nimic incepand din seara aceasta. Cred ca va era mult mai bine cand era David la conducere..

O seara faina .

Edited by Minnie, 13 February 2014 - 11:06 PM.

Verdecryl

Verdecryl

Gold Member

• Membru
  • 677 posts
  • 38 topics
  • Joined 01-February 13

ok minnie imi asum vina ca nu jucam cu adminu  si ca am vorbit asa dar era pe u@ nu vedea nimeni nimic decat adminii si aia cu "doamna mamica ta "era pt" extrem "care se baga in seama... si de aceea imi asum vina si vreau sa ma retrag pentru ca am imbatranit las tineretu

Edited by Verdecryl, 13 February 2014 - 11:26 PM.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Am observat ca, am urcat iar la rank... Va rog sa fi-ti atenti la comportamentul vostru, la ban-urile pe care le dati.. Daca nu sunteti siguri de un demo, stiti unde sa-l postati.
Anuntati-va prietenii sa joace pe Gherla..
  • ^THEoNE^ likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
Hărți adăugate : de_inferno_2x2 , de_nuke_rarea
Plugin adăugat : Autorestart .
Detalii despre acest plugin : După prima rundă se dă automat restart, nu trebuie să scrieți /rr sau /restart sau amx_cvar sv_restart 1 .

O seară faină.
  • ^THEoNE^ likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Cerere in casatorie LIVE PE TEAM-SPEAK ! :))

-> http://www62.zippysh...73582/file.html
E prea tare baiatul asta ! 

• Verdecryl, Smeagol. and ^THEoNE^ like this

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 posts
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

omfg:))) numa pacat ca sia modificat vocea:)) ca sa il descoperim:)) + plus murea de rusine:))

^THEoNE^

^THEoNE^

No Limit Member

• Membru
  • 2145 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 13

Poti sa il refuzi?

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Poti sa il refuzi?