Deci de acum avem voie si noi Co-Ownerii sa ne dam cu parerea la cererile steam on?.
Da.
Deci de acum avem voie si noi Co-Ownerii sa ne dam cu parerea la cererile steam on?.
Da.
Scuzați că mă bag, dar n-ați spus la conferință că la o cerere unban spuneți minutul și faza ? Eu așa îmi aduc aminte, dar acolo nu văd la toți minut + fază.
Asa s-a discutat si vad ca lumea deja a uitat .
As avea o rugaminte: as vrea sa se foloseasca logouri la cereri unban, admin/slot, propuneri sau sugestii. Pur si simplu in loc de pro unban puneti un logo cu pro. Logourile le gasiti aici. Sa nu folositi fiecare alt logo, adica unu sa puna un logo urias altu unu micu inca unu logo cu alt desgin, etc... folositi toti acelasi logo.
As avea o rugaminte: as vrea sa se foloseasca logouri la cereri unban, admin/slot, propuneri sau sugestii. Pur si simplu in loc de pro unban puneti un logo cu pro. Logourile le gasiti aici. Sa nu folositi fiecare alt logo, adica unu sa puna un logo urias altu unu micu inca unu logo cu alt desgin, etc... folositi toti acelasi logo..
.
Eu am probleme cu tastatura, si nu am nervi sa postez de fiecare data un logo .Deasemenea, am adaugat hartile de_eldorado si de_inferno_2x2. Rog a fi testate cand este timp .
Le-am incercat si cade serverul cand incerc sa schimb hartile de_eldorado si de_inferno_2x2.
Le-am incercat si cade serverul cand incerc sa schimb hartile de_eldorado si de_inferno_2x2..
Voi lipsi săptămâna asta. Am ceva probleme familiare.
Voi căuta mâine hărțiile și ce mai trebuie.
O săptămână plăcută. Dacă e ceva, lăsați PM și vă voi răspunde.
Noapte bună, aveți grijă de voi și dacă aveți nevoie de ajutor, îl aveți pe Cezar.
V-am pupat.
Ok Minnie sper sa se rezolve totul cu bine.Se pare ca nu vei mai avea unde sa te intorci aici dupa cum zice David in anuntul facut. Nici noi,restul staff-ului.
.Ok Minnie sper sa se rezolve totul cu bine.Se pare ca nu vei mai avea unde sa te intorci aici dupa cum zice David in anuntul facut.
Nici noi,restul staff-ului.
Edited by KnorR.cs16, 06 February 2014 - 09:25 AM.
Nu tre sa se ocupe cineva mai mult de ceva . De acest server ne vom ocupa cu toti . ca o echipa . fara bisericute . fara nimic . fiecare va face ceva va face pentru binele serverului . Si de acum inainte toti vor asculta de Minnie . Understand ?
.Nu tre sa se ocupe cineva mai mult de ceva . De acest server ne vom ocupa cu toti . ca o echipa . fara bisericute . fara nimic . fiecare va face ceva va face pentru binele serverului . Si de acum inainte toti vor asculta de Minnie . Understand ?
Awwwr :x, sunt si eu pe acolo .
P.S : Sa o tinem tot asa, sa ducem serverul unde ii este locul .
Forta GHERLA !
Edited by WAFFEN ., 06 February 2014 - 09:26 PM.
Astazi a fost cam toata ziua full, sa o tinem tot asa. Eu nu is in print atuncea de cateva minute ma trezisem cu Steam connection lost
Daca mai intra jucatorul cu datele acestea:
Vreau sa stiu ce sunt cu aceste unban-uri .
->
KnorR <STEAM_0:0:73358011> unbanned n3st3@ <92.83.182.153> || Ban Reason: "wall" L 02/04/2014 - 09:15:59: KnorR <STEAM_0:0:73358011> unbanned P13 # sAd__ <92.85.63.92> || Ban Reason: "wall"
.
Cereri de unban cu nickname-urile astora nu am vazut, aprobarea unui owner nu ai avut-o, cel putin venind de la mine .
0 members, 0 guests, 0 anonymous users