Si mie mi se pare ca are wall . Am si eu un demo , o sa`l postez cat de curand . Sunt multi "mixari" care joaca cu anumite " beneficii " deci nu ma mai mira nimic .

[Discutii] Adminii Serverului
Posted 07 January 2014 - 07:06 PM

Posted 08 January 2014 - 09:05 PM

Nu va mai bazati pe faptul ca are steam si nu are cum sa aiba coduri ... steamerii au la fel de multe coduri puse la dispozitie aproape ca si valverii . Deci , atentie la toata lumea .
- Smeagol. likes this
Posted 08 January 2014 - 09:24 PM

Important de asemenea : Nu mai scoateti / modificati grade pe ts3 , decat in cazuri exceptionale ( da aiurea accese / kick etc) .
- SwanX, 3s; everywhere and Head .-. like this
Posted 08 January 2014 - 10:28 PM

Important de asemenea : Nu mai scoateti / modificati grade pe ts3 , decat in cazuri exceptionale ( da aiurea accese / kick etc) .
Cred ca ar fi bine sa dai un update la staff-ul teamspeak adaugand si admini noi care sunt activi pe ts gen 1|13 sau khsadar.
Edited by Th3 H3aD, 08 January 2014 - 10:28 PM.
Posted 08 January 2014 - 10:32 PM

Cred ca ar fi bine sa dai un update la staff-ul teamspeak adaugand si admini noi care sunt activi pe ts gen 1|13 sau khsadar.
Fac si eu propunerea de care am discutat cu restul ownerilor si aici . Adminii activi pe ts sa aiba gradul maxim operator, CA sa-l detina doar ownerii , iata si de ce . Intotdeauna v-a fii un owner on pe ts3 pentru a va ajuta daca trebuie un restrict mute sau orice altceva (The head tu ai helper oricum, daca ar fii o problema se poate apela la tine sau la oricare altul cu acces pe ts3 ) . In felul asta se evita restricturi date aiurea de catre admini (Daca doar ownerii au acces de CA nu v-or mai fii discutii ). Pe de alta parte evitam si ca alti mascarici precum "Seer" sa ceara grad intrand cu numele lui Nasacryl si voi sa il acordati
Posted 08 January 2014 - 10:35 PM

Fac si eu propunerea de care am discutat cu restul ownerilor si aici . Adminii activi pe ts sa aiba gradul maxim operator, CA sa-l detina doar ownerii , iata si de ce . Intotdeauna v-a fii un owner on pe ts3 pentru a va ajuta daca trebuie un restrict mute sau orice altceva (The head tu ai helper oricum, daca ar fii o problema se poate apela la tine sau la oricare altul cu acces pe ts3 ) . In felul asta se evita restricturi date aiurea de catre admini (Daca doar ownerii au acces de CA nu v-or mai fii discutii ). Pe de alta parte evitam si ca alti mascarici precum "Seer" sa ceara grad intrand cu numele lui Nasacryl si voi sa il acordati
Foarte buna propunerea.
Mai sunt unii care se joaca cu comenzile...
Dar, daca nu-i niciun Owner.
Acum cateva zile , doua cred, au intrat niste baieti (4 la numar) de pe un server din comunitate ,nu dau nume sa evitam reclama.
Au inceput frumos sa injure, i-am lasat, Funny l-a chemat pe Energy si a rezolvat situatia.
Puteti sa-i intrebati, sa vedeti. Daca e nevoie de numele celor care au intrat pe canal dati-mi PM si va zic si numele si Serverul care il detin respectivii.
David, cu restrict-ul meu de la Staff Only ai rezolvat ?
Ti-am scris intr-un PM ce-a zis Verdee.
Edited by Twink, 08 January 2014 - 10:45 PM.
Posted 09 January 2014 - 04:34 PM

Foarte buna propunerea.
Mai sunt unii care se joaca cu comenzile...
Dar, daca nu-i niciun Owner.
Acum cateva zile , doua cred, au intrat niste baieti (4 la numar) de pe un server din comunitate ,nu dau nume sa evitam reclama.
Au inceput frumos sa injure, i-am lasat, Funny l-a chemat pe Energy si a rezolvat situatia.
Puteti sa-i intrebati, sa vedeti. Daca e nevoie de numele celor care au intrat pe canal dati-mi PM si va zic si numele si Serverul care il detin respectivii.
David, cu restrict-ul meu de la Staff Only ai rezolvat ?
Ti-am scris intr-un PM ce-a zis Verdee.
Eu sunt aproape mereu on iar cand nu sunt eu este lebada asa ca nu vor mai fi probleme.
- 3s; everywhere likes this
Posted 11 January 2014 - 02:11 AM

David, cu restrict-ul meu de la Staff Only ai rezolvat ? Ti-am scris intr-un PM ce-a zis Verdee.
Omule nu am acces de helper ts3 sa il pot scoate . Vorbeste cu lebada sau cine mai are acces la noi pe sv ( the head , christian b , d'art etc )
- 3s; everywhere likes this
Posted 11 January 2014 - 12:58 PM

Omule nu am acces de helper ts3 sa il pot scoate . Vorbeste cu lebada sau cine mai are acces la noi pe sv ( the head , christian b , d'art etc )
I-am scos eu restrict-ul, s-a rezolvat .
Posted 12 January 2014 - 10:07 PM

Se duc pe serverele noi pentru a primi grad mare, cu toate ca ei spun ca nu stau pe un server pentru grad, sigur.
Dragii mei, eu de azi incolo, daca ati plecat, nu mai ofer o a doua sansa, pentru ca uitati multumirea lor fata de noi ownerii, de Nasacryl, si fata de voi care le-ati dat pro pentru o a doua sansa.
Am fost prea buni, dar s-a schimbat placa.
Care vreti sa plecati, sunteti liberi, nu avem nevoie de oameni care stau pentru grad.
Iar cei care au plecat, vor vedea ei ca o-r sa ajunga la cel mai mic grad, deoarece aici nu le-au fost bine, si dupa " ne intoarcem pe Gherla, ca doar primim sanse si am pupat atat ownerii cat si adminii in fund " .
Nesimtire, nu altceva.
- 3s; everywhere and Smeagol. like this
Posted 13 January 2014 - 05:14 AM

Sper să ne revedem cu bine.
Aveți grijă de server și forum .
Vă pup, cu drag Minnie .!
Edited by Minnie, 13 January 2014 - 05:17 AM.
- SwanX, 3s; everywhere, Smeagol. and 1 other like this
Posted 13 January 2014 - 08:05 AM

Sa nu ne uiti Minnie.Ai grija de time si sper sa fie totul ok cu tine si familia ta.
- Minnie likes this
Posted 13 January 2014 - 01:12 PM

Posted 13 January 2014 - 02:59 PM

Posted 14 January 2014 - 06:30 PM

Posted 15 January 2014 - 06:01 PM

Posted 15 January 2014 - 06:19 PM

Am o nemultumire in faptul ca in fiecare zi apare cate un admin nou care , majoritatea nu fac fata presiuni supusa de playeri !!! iar am abservat ca majoritatea dati PRO. vreau sa stiu si eu de ce la toti le dati pro ?!! si alta problema ei spun ca au 1,2 respectiv 3 ani de ex in comanda amx....dar pe cand colo ei au defapt intre 9,10 si respectiv 14,15 ani . am intarlnit recent un admin pe acest servar care la cerere admin a luat pro a spus ca are 1 an experienta in comanda amx dar pe cand colo si gag nu a stiut sa dea la playeri care injurau.
iar la steam on si acolo exista o problema voi spuneti ca daca are stean nu poate folosi coduri si de aceea voi dati admin, dar pe cand colo lor putin le pasa de servar si aici nu vreau sa dau nume pentru ca nu vreau sa ma cert , eu am avut o nemultumire si v-am spus-o ce faceti e problema voastra .
si vad ca iarasi mi-am auzit pov ce dece numa 2 3 admini au vip.. frate eu am dat bani pentru acel vip nu va convine luativa si voi si am incheiat discutia.
p.s sper ca va-ti suparat pe mine dar asta e advarul multumesc
Edited by lebada, 15 January 2014 - 06:41 PM.
Nu suntem chiori, nu trebuie sa scrii cu size 24 .
Posted 15 January 2014 - 07:08 PM

Am o nemultumire in faptul ca in fiecare zi apare cate un admin nou care , majoritatea nu fac fata presiuni supusa de playeri !!! iar am abservat ca majoritatea dati PRO. vreau sa stiu si eu de ce la toti le dati pro ?!! si alta problema ei spun ca au 1,2 respectiv 3 ani de ex in comanda amx....dar pe cand colo ei au defapt intre 9,10 si respectiv 14,15 ani . am intarlnit recent un admin pe acest servar care la cerere admin a luat pro a spus ca are 1 an experienta in comanda amx dar pe cand colo si gag nu a stiut sa dea la playeri care injurau.
iar la steam on si acolo exista o problema voi spuneti ca daca are stean nu poate folosi coduri si de aceea voi dati admin, dar pe cand colo lor putin le pasa de servar si aici nu vreau sa dau nume pentru ca nu vreau sa ma cert , eu am avut o nemultumire si v-am spus-o ce faceti e problema voastra .
si vad ca iarasi mi-am auzit pov ce dece numa 2 3 admini au vip.. frate eu am dat bani pentru acel vip nu va convine luativa si voi si am incheiat discutia.
Tu cu cine te certi defapt ?
Treaba adminilor este sa fie activi pe server, sa respecte regulamentul si printre altele sa raspunda la cererile admin/unban si abuzurile de pe forum . Oricine aplica pentru admin are dreptul sa afle un raspuns la cererea lui, si de asemenea orice admin are dreptul sa isi dea cu parerea la cererile respective, daca tie nu-ti convine de cineva ii dai contra, evident , dar daca alt admin are alta parere despre acel player ii da pro, bineinteles . Acum ma refer la ceea ce ai zis despre gag si experienta amx, eu unul nu vad nici-o sesizare din partea ta cu vre-un admin care nu stie sa aplice comenzile .
Pe viitor incearca sa postezi o dovada si numele adminului cu care ai probleme in topicul saymyname sau la sesizari .
Sanatate .
Posted 15 January 2014 - 07:33 PM

Esti admin vechi si inca nu cunosti topicurile importante , nu iti bag de vina ... insa haide sa pastram topicul de discutii pentru discutii si topicul de sesizari , nemultumiri pentru lucrurile care te deranjeaza.Cand ai o nemultumire te invit sa postezi in topicul acesta --> http://forum.cs16.ro...ultumiri/page-7 , iar cand ai o reclamatie in topicul acesta --> http://forum.cs16.ro.../6411-sesizari/
Deja asta nu mai e o nemultumire , ci ataci direct ownerii . Sunt curioasa de unde pana unde ai ajuns tu la concluzia ca NOI dam admine pe steam doar pentru ca ei "nu pot" folosi coduri . In calitate de admin , esti / sunteti obligat / i sa verificati fiecare player care este suspect INDIFERENT daca are steam sau nu.
Atat timp cat tu nu dai un nume noi nu putem lua nici o masura , daca ti frica ca iasa scandal iti poti pastra " anonimatul " dand pm unuia dintre owneri.
Pe viitor te-as ruga atunci cand il acuzi pe x sau y sa vi si cu o dovada.
si vad ca iarasi mi-am auzit pov ce dece numa 2 3 admini au vip.. frate eu am dat bani pentru acel vip nu va convine luativa si voi si am incheiat discutia. p.s sper ca va-ti suparat pe mine dar asta e advarul multumesc
Povestea cu vip-ul este de cand s-a bagat pluginul acesta , nu inteleg de ce te deranjeaza pe tine ca iti auzi povesti.
Adminii care au o problema cu faptul ca tu ai vip sau oricine altcineva sa vina la un owner si va primi explicatiile necesare , tu nu ai ce sa te bagi , ai dat bani , vezi de jocul tau.
Posted 15 January 2014 - 10:08 PM

Edited by KnorR.cs16, 15 January 2014 - 10:09 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users