Am incercat un demo mai lung ca sa fie concludent si sa se recunoasca codu, dar ai schimbat tu mapa )))).... Credeam ca se recunoaste si din ala chit ca e un pic mai scurt .... Ok bafta..

[Discutii] Adminii Serverului
Posted 24 December 2013 - 12:43 PM

Posted 24 December 2013 - 01:20 PM

Vreau sa va urez tuturor SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi voua . Fie ca anul care vine, sa fie mult mai bun, sa va aduca mult noroc, fericire, si multa inteligenta ( in cazul unora ) . Sper sa ne vedem tot asa si pe viitor, poate mult mai buni .
PS: Nu vreau sa va suparati, glumesc si eu .
- Nasacryl, KnorR.cs16, StiL^VoYo and 2 others like this
Posted 25 December 2013 - 08:53 PM

vreau sa stiu si eu dc am luat down pentru ca am stat spec si ca nu i-am schimbat la ala mapa ..
daca e pana acuma dati la tot admini down pentru ca nu sunt numa eu sunt care sta spec
daca stiam mai bine ieseam din cs si era mai bine. eu chiar nu stiu cu ce am gresit dar asta nu mai conteaza daa voi asta ati hotarat atunci asa ramane ca ori cum mi-am auzit pov ca eu joc numa pt grad daca e pana acolo datim slot si stiu ca nu mai am nici o comanda si nu ma mai stresez atat .. nu am nimik persolal cu nimeni si mai ales ca sunt cativa cu care ma inteleg f bine dar chestia asta ca iei down pt ca stai spec .. mnu am stat neaparat pt ore dar am avut ceva treaba .mersi mult..
edit .. daca aveti ceva personal zicetimi in fata nu va tot ascundeti atat
Edited by StiL^VoYo, 25 December 2013 - 08:55 PM.
Posted 25 December 2013 - 11:16 PM

Ce cadou frumos de craciun mi-ati facut , Multumesc mult .
Edited by Th3 H3aD, 25 December 2013 - 11:27 PM.
Posted 25 December 2013 - 11:24 PM

deci acuma am aflat adevarut.. si noi ,adica majoritatea au primit pe buna dreptate asa ca de minnie nu aveti dreptu sa va legati .asa ca va rog sa nu va mai legati de ea. si vedetiva de treaba ca nu muriti daca ati primit down/remove .. mersi
edit. the h3ad si eu sunt la fel ca tine dar dupa parerea mea mai bine taci ca e mai bine si nu o mai acuza pe minnie pe nedrept ca nici nu sti ce sa discutat asa ca nu va mai legati de ea
Edited by StiL^VoYo, 25 December 2013 - 11:45 PM.
Posted 25 December 2013 - 11:31 PM

Cadourile au fosr primite pe buna dreptatii. Minnie a mai spus in cel putin 3 posturi sa va revizuiti activitatea pe atat pe server cat si pe forum si a mai spus sa nu veniti cu comentarii gen acela ca al lui head
Posted 25 December 2013 - 11:43 PM

Cadourile au fosr primite pe buna dreptatii. Minnie a mai spus in cel putin 3 posturi sa va revizuiti activitatea pe atat pe server cat si pe forum si a mai spus sa nu veniti cu comentarii gen acela ca al lui head
KnorR , scuteste-ma ok ?
Daca mi se zicea personal incearca sa fiu mai activ rezolvam.
Si in plus nu toti sunt ca tine ca stai toata ziua spectator pe server . Tu sambata din 225 minute jucate ai facut 2 fraguri .
In schimb eu din 116 minute am facut 62 de fraguri.
Numai am nimic de zis .
Edited by Th3 H3aD, 25 December 2013 - 11:43 PM.
Posted 25 December 2013 - 11:46 PM

Usor tata .Nu spune nimeni sa dormiti pe counter dar nici sa intrati pe cs , va bagati spectator si va uita Sfantu acolo . Cui ii pasa de acest server ramane si cu down sau fara admin si nu mai tipa atat ca a primit un down . si eu la inceput am primit REMOVE si uita ca tot aici sunt . asa ca , IUBITI SERVERUL , nu mai comentati si ramaneti aici .
- StiL^VoYo likes this
Posted 25 December 2013 - 11:47 PM

Eu unul nu am ce juca deocamdata pe steam, daca joc am sa joc valve. Software nu pot juca. Cand o sa am alt PC cu placa video, atucnea ai sa ma vezi la joc. Din alea 225 de minute nu te-ai gandit ca m-am mai uitat pe codati, am m-ai dat vote, schimbat mapa, gag, slay, slap, etc... ?
Tu sa ma scutesti. Nu vreau sa ajungem la cearta, subiect inchis.

KnorR , scuteste-ma ok ?
Daca mi se zicea personal incearca sa fiu mai activ rezolvam.
Si in plus nu toti sunt ca tine ca stai toata ziua spectator pe server . Tu sambata din 225 minute jucate ai facut 2 fraguri .
In schimb eu din 116 minute am facut 62 de fraguri.
Numai am nimic de zis .
Banlist, prezenta, toate conteaza . Nu umbla nimeni dupa fiecare admin ca sa-l impinga de la spate, un anunt e destul pentru toti, si am numarat destule pana acum

Va rog sa terminati.
Nemultumirile vi le spuneti la sectia principala, nu aici .
Gradele au fost date pe merit. In functie de activitatea voastra pe server + forum in zilele acestea, ve-ti primi grade-le care meritati .
O seara frumoasa va doresc .
PS: Craciun Fericit atat voua cat si famililor voastre .
- KnorR.cs16 and StiL^VoYo like this
Posted 26 December 2013 - 04:39 PM

amx_unban 109.102.168.168
Si da-ti-mi dupa eventual un copy/paste la unbanned informations
Posted 26 December 2013 - 04:41 PM

Posted 27 December 2013 - 09:18 AM

Daca il mai vedeti pe server, banip/exterminate, mersi .
Posted 27 December 2013 - 10:35 AM

Daca il mai vedeti pe server, banip/exterminate, mersi .
Va fi placerea mea

- SwanX likes this
Posted 28 December 2013 - 04:04 PM

Reamintesc un lucru foarte important : cand sunt 5 vs 5 / 6vs 6 chiar si 7 vs 7 puteti baga fara nicio grija de_dust2_2x2 , indiferent de nr spectatorilor .
- Smeagol. likes this
Posted 30 December 2013 - 08:29 PM

Ce ziceti ca atunci cand un player apasa tasta "End / Insert / Home" sa fie banat permanent, pe motiv "end,insert,home" ?
@ Am inteles.
Edited by CS16-Danii, 30 December 2013 - 08:34 PM.
Posted 30 December 2013 - 08:31 PM

Ce ziceti ca atunci cand un player apasa tasta "End / Insert / Home" sa fie banat permanent, pe motiv "end,insert,home" ?
Poate apasa din greseala ... si nu merge atunci Se baneaza de catre admin cand se repeta de minim 3 ori intr-un itnerval de mai putin de 1 minut
Posted 01 January 2014 - 05:10 PM

Daca mai vad admini care se joaca 4 vs 4 - 5 vs5 6 vs 6 sau mai putini pe o harta mare aveti downgrade asigurat sau remove . V-AM ZIS CLAR : DACA IS JUCATORI ( CARE JOACA NU STAU SPEC) PANA IN 7 VS 7 LASATI DE_DUST2_2X2 SAU O HARTA MICUTA .
- khasdar likes this
Posted 01 January 2014 - 08:08 PM

Ma faceti si pe mine sa inteleg ce a fost cu destroy-ul ala dat de Minnie lu pure. ?
Am vazut ca Nasacryl a pus o fata care urla acolo.. deci a fost o gluma ?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users