Jump to content

Photo

[Discutii] Adminii Serverului

- - - - -

• Please log in to reply
891 replies to this topic

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
  • Country: Country Flag

Ma faceti si pe mine sa inteleg ce a fost cu destroy-ul ala dat de Minnie lu pure. ?   Am vazut ca Nasacryl a pus o fata care urla acolo.. deci a fost o gluma ?

Nu, n-a fost nici-o gluma .

Nu dau exterminate-uri doar asa sa creez atmosfera .  

• Nasacryl likes this

khasdar

khasdar

Fost Designer

• Retired
  • 3527 posts
  • 456 topics
  • Joined 12-December 12

edit: recordurile a zis Nasacryl ca o sa i le lase lu Tarhi .

Edited by CS16-Danii, 01 January 2014 - 08:17 PM.

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Ma faceti si pe mine sa inteleg ce a fost cu destroy-ul ala dat de Minnie lu pure. ?

Am vazut ca Nasacryl a pus o fata care urla acolo.. deci a fost o gluma ?

De obicei cand pune David fata aia nu e o gluma.

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 posts
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

De obicei cand pune David fata aia nu e o gluma.

Deja KnorR , e expert:) deja stie, cine stie poate a trecut prin asta:)) , glumeam sa mai intamplat faze deaceastea si..anume playerul/adminul respectiv avea cod, in fine nu intru in mai multe amanunte

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Ma faceti si pe mine sa inteleg ce a fost cu destroy-ul ala dat de Minnie lu pure. ?

Am vazut ca Nasacryl a pus o fata care urla acolo.. deci a fost o gluma ?

Nu , am vrut doar sa il sperii pe el. Avem doua demouri , unu de la minnie , si unu de la drozenake . O sa le dau la Tarhi sa ii  de-a remove de la design . 

Demouri : pure.rar

Edited by Nasacryl, 01 January 2014 - 08:42 PM.

• Minnie likes this

khasdar

khasdar

Fost Designer

• Retired
  • 3527 posts
  • 456 topics
  • Joined 12-December 12

Deja KnorR , e expert:) deja stie, cine stie poate a trecut prin asta:)) , glumeam sa mai intamplat faze deaceastea si..anume playerul/adminul respectiv avea cod, in fine nu intru in mai multe amanunte

Tu nici nu sti ce era? :)) 

Nu , am vrut doar sa il sperii pe el. Avem doua demouri , unu de la minnie , si unu de la drozenake . O sa le dau la Tarhi sa ii  de-a remove de la design . 

Demouri : pure.rar

Am si eu demo-ul de la banlist-ul domnisoarei Minnie.

@ Hazzard pentru cei care nu ma stiu :D

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

M-am gandit la o chestie . 

La o SECTIE ( stie David la ce ma refer ) numita " Marire grad " . 

Nu numa noi ownerii, sa dam " Promovari/Degradari" ci si adminii cu grad mai mic, sa aibe posibilitatea de a face o cerere cu marirea lui in grad urmand un anumit model, si cu ajutorul celorlalti adminii care bineinteles isi vor da cu parerea la acea cerere si la acel admin, se v-a alege cu UP sau v-a ramane in continuare cu acel grad . Daca adminii cred ca admin-ul respectiv merita marire, vor raspunde cu "PRO + motivul " , daca nu, cu " CONTRA + motivul " . 

M-am gandit si la un model 

• Nickname : 
  • Grad-ul vechi : 
  • Grad-ul cel nou : 
  • Numarul de ore jucate : 
  • Motivul pentru care vrei marirea : 

A fost doar o parere, nu ma luati la bataie . 

PS: Doar pentru a evita intrebariile de genul : "Cum adica n-am avut activitate ? " , " De ce nu primesc UP? ", "Stau "non-stop" pe server" si-asa mai departe . 

• SwanX, Smeagol. and BuSu.NaDeAici like this

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Nu numa noi ownerii, sa dam " Promovari/Degradari" ci si adminii cu grad mai mic, sa aibe posibilitatea de a face o cerere cu marirea lui in grad urmand un anumit model, si cu ajutorul celorlalti adminii care bineinteles isi vor da cu parerea la acea cerere si la acel admin, se v-a alege cu UP sau v-a ramane in continuare cu acel grad . Daca adminii cred ca admin-ul respectiv merita marire, vor raspunde cu "PRO + motivul " , daca nu, cu " CONTRA + motivul " . 

• Nickname : 
  • Grad-ul vechi : 
  • Grad-ul cel nou : 

PS: Doar pentru a evita intrebariile de genul : "Cum adica n-am avut activitate ? " , " De ce nu primesc UP? ", "Stau "non-stop" pe server" si-asa mai departe . 

In cazul in care aceasta posibilitate de a cere grad se pune in functiune, cei care v-or fii prinsi cersint pareri de pro la cererile lor v-or avea -1, sa fim bine intelesi de pe acum .

• Minnie likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

In cazul in care aceasta posibilitate de a cere grad se pune in functiune, cei care v-or fii prinsi cersint pareri de pro la cererile lor v-or avea -1, sa fim bine intelesi de pe acum .

Na, tocmai de-aceea sunt eu aici, pentru a interoga orice admin :) .

Crezi ca daca, unu are 5-6 pro-uri, si 4 contra, crezi ca ii voi da/dam up ? No way .  

• BuSu.NaDeAici likes this

BuSu.NaDeAici

BuSu.NaDeAici

Power Member

• Membru
  • 74 posts
  • 10 topics
  • Joined 25-December 13

• Nickname : 
  • Grad-ul vechi : 
  • Grad-ul cel nou : 

Este o idee buna ;) 

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13
Foarte buna ideea. Si cei care cerses pro sa ia remove nu -1. Up se da pe activitate, nu pe cersit

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Am nevoie de 1-2 oameni, sa trimitem PM-uri concurentiilor care participa la CUPA 2vs2 in seara aceasta, cineva care m-ar putea ajuta  ? 

Multumesc frumos indiferent de raspunsul vostru . 

SeeR

SeeR

Ultras Member

• Membru
  • 519 posts
  • 94 topics
  • Joined 06-December 12

Am nevoie de 1-2 oameni, sa trimitem PM-uri concurentiilor care participa la CUPA 2vs2 in seara aceasta, cineva care m-ar putea ajuta  ? 

Multumesc frumos indiferent de raspunsul vostru . 

Pot eu sa te ajut, dami PM daca m-ai ai nevoie de ajutor.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Am avut ceva probleme cu internetul , si nu am putut intra azi . 

• Minnie and BuSu.NaDeAici like this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Astazi, in data de 05.01.2014, am dat restart la top15 . 

Premiile care au fost promise pentru cei care au fost primi 3 in top 15, au fost acordate .

Mai ramane sa alegem cui sa-i dam VIP-ul acela de 1 luna . 

Deoarece, erau asa dupa cei 2 castigatori : 

Hapciu

Revo

lebada

Nasacryl

rka . 

Si dupa rka nu mai stiu exact cine era . 

Pentru cei care, mai au de facut meci in legatura cu acea cupa, se v-a tine maine, adica 06.01.2014 incepand de la ora 18:00 pana la ora 22:00, adica in aceste ore puteti sa va tineti meciurile . 

Ma veti gasi pe ts3 intre aceste ore, si chiar mai devreme . 

O seara faina .

Edited by LoVe ;x ., 05 January 2014 - 11:29 PM.

I am who

I am who

Member

• Membru
  • 32 posts
  • 18 topics
  • Joined 12-December 13

Salut! :) M-am atasat foarte mult de acest server mai alest de admini,deoarece pe uni dintre ei i cunosc de ceva vreme si mi-a fost usor sa ma integrez,sper sa ducem acest server la un nivel mai mare :) si sa ramana "on" cat mai mult timp cu putinta! :) Va multumesc! 

• Minnie and BuSu.NaDeAici like this

I am who

I am who

Member

• Membru
  • 32 posts
  • 18 topics
  • Joined 12-December 13

Nu stiu ce sa zic eu sunt satul de acest Darie.Da.RuLLeSS 1.astazi a dat un kick unui admin ,dar am uitat de print

2.Am impresia ca joaca cu wall,deoarece el pune tinta fix pe om uitandu-se prin zis iese si direct trage... nu stiu ce sa mai zic nu prea apuc sa fac demo ca moare.. 

http://www.girlshare.ro/0 <<<Uitati-va atent va rog!

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Nu stiu ce sa zic eu sunt satul de acest Darie.Da.RuLLeSS 1.astazi a dat un kick unui admin ,dar am uitat de print

2.Am impresia ca joaca cu wall,deoarece el pune tinta fix pe om uitandu-se prin zis iese si direct trage... nu stiu ce sa mai zic nu prea apuc sa fac demo ca moare.. 

http://www.girlshare.ro/0 <<<Uitati-va atent va rog!

Astazi daca i-a dat kick unui admin trebuia sa ii explici sa nu mai dea nu sa vii direct cu "reclamatia" (Care se face la sesizari sau la say my name nu aici) . In legatura cu jocul lui, nu a inceput sa joace ieri si in ultimii ani nu a prea jucat pe publice, el jucand zilnic pe mix-uri , sper ca te-am lamurit :) . Cand iti vei cumpara steam eu te invit sa mergem la mix sa vezi cum se joaca acolo si cum "se iese cu tinta pe ei" .

I am who

I am who

Member

• Membru
  • 32 posts
  • 18 topics
  • Joined 12-December 13

Astazi daca i-a dat kick unui admin trebuia sa ii explici sa nu mai dea nu sa vii direct cu "reclamatia" (Care se face la sesizari sau la say my name nu aici) . In legatura cu jocul lui, nu a inceput sa joace ieri si in ultimii ani nu a prea jucat pe publice, el jucand zilnic pe mix-uri , sper ca te-am lamurit :) . Cand iti vei cumpara steam eu te invit sa mergem la mix sa vezi cum se joaca acolo si cum "se iese cu tinta pe ei" .

Stai linistit am avut steam :) Daca are steam nu inseamna ca este mare jucator ;)

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Stai linistit am avut steam :) Daca are steam nu inseamna ca este mare jucator ;)

Nu imi spune nimic faptul ca ai avut steam, sincer ;)) . Unde am zis eu ca daca are steam e mare jucator ? Ti-am zis ca in ultimii ani nu a jucat pe publice, a jucat decat pe mix-uri . Nu ma mai complic ca sa-ti explic, daca ai ceva nelamurire despre "wall-ul" lui, esti liber sa faci demo si sa postezi la sesizari .

Sanatate .

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users