Ma faceti si pe mine sa inteleg ce a fost cu destroy-ul ala dat de Minnie lu pure. ? Am vazut ca Nasacryl a pus o fata care urla acolo.. deci a fost o gluma ?.
Nu, n-a fost nici-o gluma .
Nu dau exterminate-uri doar asa sa creez atmosfera .
Ma faceti si pe mine sa inteleg ce a fost cu destroy-ul ala dat de Minnie lu pure. ? Am vazut ca Nasacryl a pus o fata care urla acolo.. deci a fost o gluma ?.
Nu, n-a fost nici-o gluma .
Nu dau exterminate-uri doar asa sa creez atmosfera .
edit: recordurile a zis Nasacryl ca o sa i le lase lu Tarhi .
Edited by CS16-Danii, 01 January 2014 - 08:17 PM.
Ma faceti si pe mine sa inteleg ce a fost cu destroy-ul ala dat de Minnie lu pure. ?
Am vazut ca Nasacryl a pus o fata care urla acolo.. deci a fost o gluma ?
De obicei cand pune David fata aia nu e o gluma.
Deja KnorR , e expert:) deja stie, cine stie poate a trecut prin asta:)) , glumeam sa mai intamplat faze deaceastea si..anume playerul/adminul respectiv avea cod, in fine nu intru in mai multe amanunte
Ma faceti si pe mine sa inteleg ce a fost cu destroy-ul ala dat de Minnie lu pure. ?
Am vazut ca Nasacryl a pus o fata care urla acolo.. deci a fost o gluma ?
Nu , am vrut doar sa il sperii pe el. Avem doua demouri , unu de la minnie , si unu de la drozenake . O sa le dau la Tarhi sa ii de-a remove de la design .
Demouri : pure.rar
Edited by Nasacryl, 01 January 2014 - 08:42 PM.
Deja KnorR , e expert:) deja stie, cine stie poate a trecut prin asta:)) , glumeam sa mai intamplat faze deaceastea si..anume playerul/adminul respectiv avea cod, in fine nu intru in mai multe amanunte
Tu nici nu sti ce era?
Nu , am vrut doar sa il sperii pe el. Avem doua demouri , unu de la minnie , si unu de la drozenake . O sa le dau la Tarhi sa ii de-a remove de la design .
Demouri : pure.rar
Am si eu demo-ul de la banlist-ul domnisoarei Minnie.
@ Hazzard pentru cei care nu ma stiu
M-am gandit la o chestie .
La o SECTIE ( stie David la ce ma refer ) numita " Marire grad " .
Nu numa noi ownerii, sa dam " Promovari/Degradari" ci si adminii cu grad mai mic, sa aibe posibilitatea de a face o cerere cu marirea lui in grad urmand un anumit model, si cu ajutorul celorlalti adminii care bineinteles isi vor da cu parerea la acea cerere si la acel admin, se v-a alege cu UP sau v-a ramane in continuare cu acel grad . Daca adminii cred ca admin-ul respectiv merita marire, vor raspunde cu "PRO + motivul " , daca nu, cu " CONTRA + motivul " .
M-am gandit si la un model
A fost doar o parere, nu ma luati la bataie .
PS: Doar pentru a evita intrebariile de genul : "Cum adica n-am avut activitate ? " , " De ce nu primesc UP? ", "Stau "non-stop" pe server" si-asa mai departe .
Nu numa noi ownerii, sa dam " Promovari/Degradari" ci si adminii cu grad mai mic, sa aibe posibilitatea de a face o cerere cu marirea lui in grad urmand un anumit model, si cu ajutorul celorlalti adminii care bineinteles isi vor da cu parerea la acea cerere si la acel admin, se v-a alege cu UP sau v-a ramane in continuare cu acel grad . Daca adminii cred ca admin-ul respectiv merita marire, vor raspunde cu "PRO + motivul " , daca nu, cu " CONTRA + motivul " .
- Nickname :
- Grad-ul vechi :
- Grad-ul cel nou :
- Numarul de ore jucate :
- Motivul pentru care vrei marirea :
PS: Doar pentru a evita intrebariile de genul : "Cum adica n-am avut activitate ? " , " De ce nu primesc UP? ", "Stau "non-stop" pe server" si-asa mai departe .
In cazul in care aceasta posibilitate de a cere grad se pune in functiune, cei care v-or fii prinsi cersint pareri de pro la cererile lor v-or avea -1, sa fim bine intelesi de pe acum .
In cazul in care aceasta posibilitate de a cere grad se pune in functiune, cei care v-or fii prinsi cersint pareri de pro la cererile lor v-or avea -1, sa fim bine intelesi de pe acum ..
Na, tocmai de-aceea sunt eu aici, pentru a interoga orice admin .
Crezi ca daca, unu are 5-6 pro-uri, si 4 contra, crezi ca ii voi da/dam up ? No way .
- Nickname :
- Grad-ul vechi :
- Grad-ul cel nou :
- Numarul de ore jucate :
- Motivul pentru care vrei marirea :
Este o idee buna
Am nevoie de 1-2 oameni, sa trimitem PM-uri concurentiilor care participa la CUPA 2vs2 in seara aceasta, cineva care m-ar putea ajuta ?
Multumesc frumos indiferent de raspunsul vostru .
Am nevoie de 1-2 oameni, sa trimitem PM-uri concurentiilor care participa la CUPA 2vs2 in seara aceasta, cineva care m-ar putea ajuta ?
Multumesc frumos indiferent de raspunsul vostru .
Pot eu sa te ajut, dami PM daca m-ai ai nevoie de ajutor.
Am avut ceva probleme cu internetul , si nu am putut intra azi .
Astazi, in data de 05.01.2014, am dat restart la top15 .
Premiile care au fost promise pentru cei care au fost primi 3 in top 15, au fost acordate .
Mai ramane sa alegem cui sa-i dam VIP-ul acela de 1 luna .
Deoarece, erau asa dupa cei 2 castigatori :
Hapciu
Revo
lebada
Nasacryl
rka .
Si dupa rka nu mai stiu exact cine era .
Pentru cei care, mai au de facut meci in legatura cu acea cupa, se v-a tine maine, adica 06.01.2014 incepand de la ora 18:00 pana la ora 22:00, adica in aceste ore puteti sa va tineti meciurile .
Ma veti gasi pe ts3 intre aceste ore, si chiar mai devreme .
O seara faina .
Edited by LoVe ;x ., 05 January 2014 - 11:29 PM.
Salut! M-am atasat foarte mult de acest server mai alest de admini,deoarece pe uni dintre ei i cunosc de ceva vreme si mi-a fost usor sa ma integrez,sper sa ducem acest server la un nivel mai mare
si sa ramana "on" cat mai mult timp cu putinta!
Va multumesc!
Nu stiu ce sa zic eu sunt satul de acest Darie.Da.RuLLeSS 1.astazi a dat un kick unui admin ,dar am uitat de print
2.Am impresia ca joaca cu wall,deoarece el pune tinta fix pe om uitandu-se prin zis iese si direct trage... nu stiu ce sa mai zic nu prea apuc sa fac demo ca moare..
http://www.girlshare.ro/0 <<<Uitati-va atent va rog!
Nu stiu ce sa zic eu sunt satul de acest Darie.Da.RuLLeSS 1.astazi a dat un kick unui admin ,dar am uitat de print
2.Am impresia ca joaca cu wall,deoarece el pune tinta fix pe om uitandu-se prin zis iese si direct trage... nu stiu ce sa mai zic nu prea apuc sa fac demo ca moare..
http://www.girlshare.ro/0 <<<Uitati-va atent va rog!
Astazi daca i-a dat kick unui admin trebuia sa ii explici sa nu mai dea nu sa vii direct cu "reclamatia" (Care se face la sesizari sau la say my name nu aici) . In legatura cu jocul lui, nu a inceput sa joace ieri si in ultimii ani nu a prea jucat pe publice, el jucand zilnic pe mix-uri , sper ca te-am lamurit . Cand iti vei cumpara steam eu te invit sa mergem la mix sa vezi cum se joaca acolo si cum "se iese cu tinta pe ei" .
Astazi daca i-a dat kick unui admin trebuia sa ii explici sa nu mai dea nu sa vii direct cu "reclamatia" (Care se face la sesizari sau la say my name nu aici) . In legatura cu jocul lui, nu a inceput sa joace ieri si in ultimii ani nu a prea jucat pe publice, el jucand zilnic pe mix-uri , sper ca te-am lamurit
. Cand iti vei cumpara steam eu te invit sa mergem la mix sa vezi cum se joaca acolo si cum "se iese cu tinta pe ei" .
Stai linistit am avut steam Daca are steam nu inseamna ca este mare jucator
Stai linistit am avut steam
Daca are steam nu inseamna ca este mare jucator
Nu imi spune nimic faptul ca ai avut steam, sincer . Unde am zis eu ca daca are steam e mare jucator ? Ti-am zis ca in ultimii ani nu a jucat pe publice, a jucat decat pe mix-uri . Nu ma mai complic ca sa-ti explic, daca ai ceva nelamurire despre "wall-ul" lui, esti liber sa faci demo si sa postezi la sesizari .
Sanatate .
0 members, 2 guests, 0 anonymous users