Salt la continut

Fotografie

[Discutii] Adminii Serverului

- - - - -

• Please log in to reply
891 replies to this topic

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13
  • Country: Country Flag

. Sincer acum Cezar ? Te rog frumos sa te uiti la sectia " Cereri unban" dupa, sa verifici sectia " Staff-ul server-ului" si sa-mi zici daca cei cu grad mare, si-au dat cu parerea la acele cereri unban, sau oriunde altundeva.

Eu m-am referit stric la ce au zis ei , la amandoi le-am spus sa termine nu doar lu` head sau lu` manu` . ca toti gresim nu suntem eminescieni . sau pur si simplu nu avem chef sa scriem corect gramatical . cate o data ne e lene si folosim limbaju de mess . 

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 Postari:
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13
La multi ani ownerului Minnie de ziua onomastica si tuturor celor din staff cu numele Andrei/Andreea !!!
  • SwanX and Minnie like this

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Si va mai dau inca un sfat . nu va mai dati like-uri intre voi cand sari 2 pe unu` . nu are rost .... Cateodata recunosc si eu ma mai enervez si mi se mai pare cate ceva aiurea dar tin in mine .. suntem COLECTIV , colegi ... haideti sa ne purtam ca atare .. daca noi intre noi nu suntem uniti atunci sa nu ne mai asteptam la altceva . aceste discutii sincer nu isi au rostu si nu aduc nimic constructiv . cum spunea si minnishor . e sectiunea discutii adminii srv nu nemultumiri . ma uitam mai devreme ca a venit unu` cu propunerea aceea cu caciula pe cap ca vine craciunu . aia idee , nu analfabetisme si intepari ironice . 

App : H3ad cand o sa imi arati carnetu ca ai avut numai 10 pe linie la romana , cel putin pe partea de gramatica atunci o sa iti dau dreptate 100 %. PUNCT . sper ca m-am facut inteles chiar daca am postat ne-corect gramatical ! 

Aceasta postare a fost editata de cZrr: 30 November 2013 - 11:51 AM

Head .-.

Head .-.

Fost Designer

• Retired
  • 1395 Postari:
  • 112 topics
  • Joined 16-December 12

App : H3ad cand o sa imi arati carnetu ca ai avut numai 10 pe linie la romana , cel putin pe partea de gramatica atunci o sa iti dau dreptate 100 %. PUNCT . sper ca m-am facut inteles chiar daca am postat ne-corect gramatical ! 

Ma , nu zic ca eu sunt marele geniu al gramatici dar macar eu nu scriu "este jucatori"  si comentari inutile unde nu imi fierbe oala.

La vara cand merg in romania iti arat si carnetu daca vrei =))

Aceasta postare a fost editata de Th3 H3aD: 30 November 2013 - 02:46 PM

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 Postari:
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Eu il inteleg ca este in Italia si nu face scoala romana, dar nu ma refeream la greseli ci la posturi airea. Acum i s-a spus sa nu mai faca si zic sa incheiem subiectul. Nu e nimeni perfect, face si el greseli, dar si noi am exagerat nu trebuia sa sarim asa tare cu gura pe el

Head .-.

Head .-.

Fost Designer

• Retired
  • 1395 Postari:
  • 112 topics
  • Joined 16-December 12

Eu il inteleg ca este in Italia si nu face scoala romana, dar nu ma refeream la greseli ci la posturi airea. Acum i s-a spus sa nu mai faca si zic sa incheiem subiectul. Nu e nimeni perfect, face si el greseli, dar si noi am exagerat nu trebuia sa sarim asa tare cu gura pe el

Eu nu am sarit cu gura pe el , doar l-am sfatuit, dar el a inceput cu victimizarile .

Nici eu nu fac scoala romana , si asta ce inseamna ca nu trebuie sa stiu limba romana ?

cZr , Minnie ,este topic de discutii degeaba imi ziceti sa termin , discutam despre adminul MaNu deci nu este offtopic.

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 Postari:
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

Eu nu am sarit cu gura pe el , doar l-am sfatuit, dar el a inceput cu victimizarile .

Nici eu nu fac scoala romana , si asta ce inseamna ca nu trebuie sa stiu limba romana ?

cZr , Minnie ,este topic de discutii degeaba imi ziceti sa termin , discutam despre adminul MaNu deci nu este offtopic.

Da dar de cat timp esti tu in italia :-? Ca eu sunt aici de cand aveam 3 ani. Deci scoala romana nici n-am incercato.

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Da dar de cat timp esti tu in italia :-? Ca eu sunt aici de cand aveam 3 ani. Deci scoala romana nici n-am incercato.

Discutiile astea le purtati pe mess sau pe ts3 ca de aceea exista, puteti sa aveti discutii intime si sa va povestiti viata acolo, aici postati strict despre server :)

Edit Minnie: Really thank you !

Aceasta postare a fost editata de LoVe ;x .: 30 November 2013 - 03:35 PM

• Minnie likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Ceea ce vreau sa anunt, este referitor la cei care se ocupa de clan-ul server-ului, cei care sunt in clan.

Am fost intrebata de catre 2 admini de pe alt server ( nu dau nume aici, ca sa nu fac reclama) daca avem/ne-am facut clan, iar eu bineinteles, i-am zis ca " DA ". Nu stiu cum stati cu acest clan, ce vreti sa faceti din el, dar va rog eu frumos, odata ce v-ati apucat, duceti-l la bun sfarsit.

M-a intrebat daca e finalizat, daca puteti face meciuri, la care i-am raspuns : " Nu stiu exact ce vor sa faca, dar, te voi anunta cand vor fi pregatiti ". Si mi-a zis, sa-l tin la curent cu asta, pentru ca, cauta clan-uri ca sa faca concursuri, sau chestii de genul acesta.

Deci, v-ati gandit bine cand ati pus acest clan pe " drum", finalizati-l cum trebuie. Si aratati de ce suntem in stare.

Membrii clan-ului sunt minunati, si chiar sunt foarte buni( ma refer la CS) . Daca aveti nevoie de ceva, suntem aici sa va ajutam.

Daca pentru niste chestii minore ne dam batuti, pai pentru cele majore ce vom face ?

Aceasta postare a fost editata de LoVe ;x .: 30 November 2013 - 08:15 PM

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Ceea ce vreau sa anunt, este referitor la cei care se ocupa de clan-ul server-ului, cei care sunt in clan.

Am fost intrebata de catre 2 admini de pe alt server ( nu dau nume aici, ca sa nu fac reclama) daca avem/ne-am facut clan, iar eu bineinteles, i-am zis ca " DA ". Nu stiu cum stati cu acest clan, ce vreti sa faceti din el, dar va rog eu frumos, odata ce v-ati apucat, duceti-l la bun sfarsit.

M-a intrebat daca e finalizat, daca puteti face meciuri, la care i-am raspuns : " Nu stiu exact ce vor sa faca, dar, te voi anunta cand vor fi pregatiti ". Si mi-a zis, sa-l tin la curent cu asta, pentru ca, cauta clan-uri ca sa faca concursuri, sau chestii de genul acesta.

Deci, v-ati gandit bine cand ati pus acest clan pe " drum", finalizati-l cum trebuie. Si aratati de ce suntem in stare.

Membrii clan-ului sunt minunati, si chiar sunt foarte buni( ma refer la CS) . Daca aveti nevoie de ceva, suntem aici sa va ajutam.

Daca pentru niste chestii minore ne dam batuti, pai pentru cele majore ce vom face ?

Acesta era scopul initial, dar din moment ce unii ne credem asa buni incat nu ne intelegem cu cei "codati" ce sa facem ... Eu am renuntat si nu revin asupra deciziei, nu sunt dispus sa o fac atata timp cat exista "smacuri" intre membrii .

Aceasta postare a fost editata de lebada: 30 November 2013 - 09:28 PM

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Acesta era scopul initial, dar din moment ce unii ne credem asa buni incat nu ne intelegem cu cei "codati" ce sa facem ... Eu am renuntat si nu revin asupra deciziei, nu sunt dispus sa o fac atata timp cat exista "smacuri" intre membrii .

Macar de aduceai membrii carora sa le pese . ai adus pe unu care sufera schimba harta cand vrea sh mai joaca si codat ( nu sunt singurul care spune asta ) , din moment ce mai multi sustinem chestia asta  , ori e ceva adevarat ori suntem nebuni .. Din doua una .. Daca tot sustii pe oriunde esti ca ai renuntat de ce te mai bagi in discutie ? Nu stii decat sa acuzi . Minnie nu avem cu cine sa facem clan .. Cu revo eu nu joc si stii foarte bine la ce ma refer , acum sa nu ii iei apararea ca vezi domne s-a bagat si lebada in discutie .. wikee am vazut ca are admin pe free ( parca )  , doar sera ce m-a mai intrebat de clan , in rest .. nici un interes .. 

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Macar de aduceai membrii carora sa le pese . ai adus pe unu care sufera schimba harta cand vrea sh mai joaca si codat ( nu sunt singurul care spune asta ) , din moment ce mai multi sustinem chestia asta  , ori e ceva adevarat ori suntem nebuni .. Din doua una .. Daca tot sustii pe oriunde esti ca ai renuntat de ce te mai bagi in discutie ? Nu stii decat sa acuzi . Minnie nu avem cu cine sa facem clan .. Cu revo eu nu joc si stii foarte bine la ce ma refer , acum sa nu ii iei apararea ca vezi domne s-a bagat si lebada in discutie .. wikee am vazut ca are admin pe free ( parca )  , doar sera ce m-a mai intrebat de clan , in rest .. nici un interes .. 

Bai baiatule, poti sa-i faci plecaciuni lui Rares pentru cum joaca si sa mai "papi" ca sa ajungi la nivelul lui . Ca il acuzi tu si nu stiu cati mai chiar nu ma priveste pe mine caci il ai pe David care e detinator, decat sa tot faci tam-tam fata de mine ca el joaca, cu wall, aim, etc . E trist ceea ce faci uneori, vorbiind asa si bagandu-te in seama "vai sa nu deranjez" (Spunand chestia asta tuturor ca sa ii tragi deoparte), "bisericutele" tu le faci tati nu eu, daca tu zici ca are coduri TOTI trebuie sa zica la fel ca sa nu te superi, sa-ti iei jucariile si sa pleci . Referitor la schimbatul hartilor si suferintele de pe server, iar ma faci sa rad ;)) N-ai gura sa-i zici lui David sau ti-e greu ? E mai bine sa vorbesti pe la spate si sa zici cine stie ce minunatii ca sa-i faci pe toti de aceasi parere, de o luna tot cu asta esti in gura, dar culmea Rares tot are acces ;)). Da, am anuntat ca ma retrag din proiect si tu fiind al2-a leader treceai sa fii leader, dar n-ai miscat niciun deget ca sa dezvolti ceva, dar dupaceea tot eu sunt ala care stie doar sa acuze. 

Eu vorbesc pentru mine ! Minnie daca are opinii diferite de ale mele le expune asa cum crede nu se ia dupa mine caci deaceea are capul pe umeri. "Acum sa nu ii iei apararea ca vezi domne s-a bagat si lebada in discutie" Sa presupunem la absurd ca ea nu crede nimic despre Revo, tu o cataloghezi deja fiind de parerea ta, si daca zice ca nu, s-a luat dupa mine, nu ? Trist ... 

Sa fii fericit pe Gherla, incepand de astazi cu mine nu mai ai ce vorbii, ti-am mai zis-o si inainte dar acum chiar ca nici nu te mai bag in seama, pe Gherla nu mai joc atata timp cat esti tu On ca sa nu aud ca imi creste si mie un Wall in cs . Da-i utilitate FTP-ului si scoate-mi si premium-ul , iti las mica satisfactie sa ma vezi fara grad.

Seara faina.

• RaressH and pusExX like this

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 Postari:
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

Bai baiatule, poti sa-i faci plecaciuni lui Rares pentru cum joaca si sa mai "papi" ca sa ajungi la nivelul lui . Ca il acuzi tu si nu stiu cati mai chiar nu ma priveste pe mine caci il ai pe David care e detinator, decat sa tot faci tam-tam fata de mine ca el joaca, cu wall, aim, etc . E trist ceea ce faci uneori, vorbiind asa si bagandu-te in seama "vai sa nu deranjez" (Spunand chestia asta tuturor ca sa ii tragi deoparte), "bisericutele" tu le faci tati nu eu, daca tu zici ca are coduri TOTI trebuie sa zica la fel ca sa nu te superi, sa-ti iei jucariile si sa pleci . Referitor la schimbatul hartilor si suferintele de pe server, iar ma faci sa rad ;)) N-ai gura sa-i zici lui David sau ti-e greu ? E mai bine sa vorbesti pe la spate si sa zici cine stie ce minunatii ca sa-i faci pe toti de aceasi parere, de o luna tot cu asta esti in gura, dar culmea Rares tot are acces ;)). Da, am anuntat ca ma retrag din proiect si tu fiind al2-a leader treceai sa fii leader, dar n-ai miscat niciun deget ca sa dezvolti ceva, dar dupaceea tot eu sunt ala care stie doar sa acuze. 

Eu vorbesc pentru mine ! Minnie daca are opinii diferite de ale mele le expune asa cum crede nu se ia dupa mine caci deaceea are capul pe umeri. "Acum sa nu ii iei apararea ca vezi domne s-a bagat si lebada in discutie" Sa presupunem la absurd ca ea nu crede nimic despre Revo, tu o cataloghezi deja fiind de parerea ta, si daca zice ca nu, s-a luat dupa mine, nu ? Trist ... 

Sa fii fericit pe Gherla, incepand de astazi cu mine nu mai ai ce vorbii, ti-am mai zis-o si inainte dar acum chiar ca nici nu te mai bag in seama, pe Gherla nu mai joc atata timp cat esti tu On ca sa nu aud ca imi creste si mie un Wall in cs . Da-i utilitate FTP-ului si scoate-mi si premium-ul , iti las mica satisfactie sa ma vezi fara grad.

Seara faina.

Lebada nu pleca ma , lasal pe czr sa zica ce vrea , daca unu te enrveaza tu te iei si pleci? Nu mi se pare normal , ramai frate .

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

:)))) Da tare ce sa zic .. chiar miscator .. Ala care a fost fals si a facut pe la spate ai fost tu , nimeni altcineva .. oricum nu stau sa ma cert cu tine sau sa uzez tastatura inutil ca nu are rost .. Plecaciuni ii faci tu nu eu .. cine stie ce o fi intre voi 2 .. oricum dak e ceva , relatie frumosa ce sa zic .. sa va tina :-?? Nivel de codat nu vreau sa am in veci .. nu eu am inceput sa zic ca are wall .. altii au inceput sa zica  ca are wall .. in fine .. nu mai stau sa ma "  justific in fatza ta " ... Sanatate ! 

Aceasta postare a fost editata de cZrr: 01 December 2013 - 09:46 AM

Dekeny

Dekeny

Untouchable Member

• Membru
  • 1330 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 14-July 13

Sa mai radem si noi :))

http://www.youtube.c...h?v=FwUEvnhAgFs

• ^THEoNE^ likes this

RaressH

RaressH

Addicted Member

• Membru
  • 222 Postari:
  • 35 topics
  • Joined 29-June 12

buna asa vrea sa spun in primul rand dupaia sa-i adresez si eu cateva cuvinte lui czr , prietene nu ti-am comentat niciodata nimic din ce ai facut tu sau orice greseala , cand o sa ajungi sa joci si cunosti jocu ca in palma comenteaza , nu vreau sa ma laud uite iti arat ca am avut sezon in PGL sa nu-mi mai suferi mie : http://www.pgl.ro/ol...p/clan/cid/1983 numele : Revolution  ,si fazele ca am cod tu le zici la toti  de pe server ca am cod ca nu ma suporta nimeni si ca am fost prins cu cod si ce mai caut aici si sa ies pentru binele serverului , ma voi astia daca vedeti ca unu joaca bine deja sariti toti ca lupii , sincer imi pare rau pentru unii din voi ca sunteti copii mici , se vede dupa tot comportamentul vostru si ma daca va deranjeaza ceva ziceti-mi mie nu ziceti la tot serveru , si daca tot credeti ca am coduri faceti-mi demo nu tot urlati in stanga si in dreapta . Multumesc 

• SwanX, Nasacryl and Smeagol. like this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Bun.

1 la mana. : 

Minnie nu avem cu cine sa facem clan
. Cautati playeri buni, bateti-va capul. Va ajut cu tot ce este nevoie, v-am specificat mai sus .

2 la mana. :

acum sa nu ii iei apararea ca vezi domne s-a bagat si lebada in discutie
 . Nu iau apararea nimanui, spun parerea mea proprie . De multe ori am zis-o si mi-o voi zice. Nu crezi, du-te la sectia " Cereri unban " si vezi acolo cati au fost Contra unui player, si eu am fost singura cu PRO, si am facut sa fie pentru binele server-ului si pentru binele atat playerii-lor cat si adminii-lor .

3 la mana. :

Da-i utilitate FTP-ului si scoate-mi si premium-ul , iti las mica satisfactie sa ma vezi fara grad.  
 . Nimeni nu da remove asa pe "ochi frumosi " . Nu e doar un owner in acest staff, suntem 5 . Ca sa dam downgrade/remove unui admin bun, discutam intre noi .

4 la mana . :

cine stie ce o fi intre voi 2 .. oricum dak e ceva , relatie frumosa ce sa zic .. sa va tin
 . Ai deviat total de la subiect. Ce legatura are cs-ul/cod-ul cu ceea ce fac/vorbesc eu cu lebada ? Am zis la conferinta, chestiile astea despre ce fac eu, cu cine vorbesc, sa nu le aud, dar vad ca au fost in zadar .

5 la mana. : 

E trist ceea ce faci uneori, vorbiind asa si bagandu-te in seama "vai sa nu deranjez" (Spunand chestia asta tuturor ca sa ii tragi deoparte)
  . Sectia " say my name" te rog . 

NU UITATI. 

Conferinta este in seara aceasta, daca astazi nu vom/ve-ti clarifica totul, nu se va clarifica niciodata !

Sa va prind ca nu va ziceti " durerile ", ca nu stiu ce fac cu voi . 

Asa a fost si data trecuta, si vad ca degeaba, tot asa este . Nici-o problema, se va rezolva totul in seara asta, va promit eu . 

Acum, va rog frumos. 

buna asa vrea sa spun in primul rand dupaia sa-i adresez si eu cateva cuvinte lui czr , prietene nu ti-am comentat niciodata nimic din ce ai facut tu sau orice greseala , cand o sa ajungi sa joci si cunosti jocu ca in palma comenteaza , nu vreau sa ma laud uite iti arat ca am avut sezon in PGL sa nu-mi mai suferi mie : http://www.pgl.ro/ol...p/clan/cid/1983 numele : Revolution  ,si fazele ca am cod tu le zici la toti  de pe server ca am cod ca nu ma suporta nimeni si ca am fost prins cu cod si ce mai caut aici si sa ies pentru binele serverului , ma voi astia daca vedeti ca unu joaca bine deja sariti toti ca lupii , sincer imi pare rau pentru unii din voi ca sunteti copii mici , se vede dupa tot comportamentul vostru si ma daca va deranjeaza ceva ziceti-mi mie nu ziceti la tot serveru , si daca tot credeti ca am coduri faceti-mi demo nu tot urlati in stanga si in dreapta . Multumesc 
 . 

Si referitor si la tine, te rog sa postezi si tu unde trebuie chestiile ce te deranjeaza, ca intr-un final sa le rezolvam. Te astept deseara si pe tine la conferinta, deoarece nu te-am vazut niciodata . 

O zi frumoasa.

• MaNu ;X! and Smeagol. like this

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 Postari:
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

Sa va prind ca nu va ziceti " durerile ", ca nu stiu ce fac cu voi .

Oare ce ai putea face cu NOI? 

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

Oare ce ai putea face cu NOI? 

omg:)). ce culmea ai fost:))

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 Postari:
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

omg:)). ce culmea ai fost:))

Pai ma gandesc la ce este mai rau iti dai seama. 

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi