Bun.
1 la mana. :
cZrr, on 30 Nov 2013 - 7:57 PM, said:
Minnie nu avem cu cine sa facem clan
. Cautati playeri buni, bateti-va capul. Va ajut cu tot ce este nevoie, v-am specificat mai sus .
2 la mana. :
cZrr, on 30 Nov 2013 - 7:57 PM, said:
acum sa nu ii iei apararea ca vezi domne s-a bagat si lebada in discutie
. Nu iau apararea nimanui, spun parerea mea proprie . De multe ori am zis-o si mi-o voi zice. Nu crezi, du-te la sectia " Cereri unban " si vezi acolo cati au fost Contra unui player, si eu am fost singura cu PRO, si am facut sa fie pentru binele server-ului si pentru binele atat playerii-lor cat si adminii-lor .
3 la mana. :
lebada, on 30 Nov 2013 - 8:47 PM, said:
Da-i utilitate FTP-ului si scoate-mi si premium-ul , iti las mica satisfactie sa ma vezi fara grad.
. Nimeni nu da remove asa pe "ochi frumosi " . Nu e doar un owner in acest staff, suntem 5 . Ca sa dam downgrade/remove unui admin bun, discutam intre noi .
4 la mana . :
cZrr, on 30 Nov 2013 - 10:55 PM, said:
cine stie ce o fi intre voi 2 .. oricum dak e ceva , relatie frumosa ce sa zic .. sa va tin
. Ai deviat total de la subiect. Ce legatura are cs-ul/cod-ul cu ceea ce fac/vorbesc eu cu lebada ? Am zis la conferinta, chestiile astea despre ce fac eu, cu cine vorbesc, sa nu le aud, dar vad ca au fost in zadar .
5 la mana. :
lebada, on 30 Nov 2013 - 8:47 PM, said:
E trist ceea ce faci uneori, vorbiind asa si bagandu-te in seama "vai sa nu deranjez" (Spunand chestia asta tuturor ca sa ii tragi deoparte)
. Sectia " say my name" te rog .
NU UITATI.
Conferinta este in seara aceasta, daca astazi nu vom/ve-ti clarifica totul, nu se va clarifica niciodata !
Sa va prind ca nu va ziceti " durerile ", ca nu stiu ce fac cu voi .
Asa a fost si data trecuta, si vad ca degeaba, tot asa este . Nici-o problema, se va rezolva totul in seara asta, va promit eu .
Acum, va rog frumos.
RaressH, on 01 Dec 2013 - 10:23 AM, said:
buna asa vrea sa spun in primul rand dupaia sa-i adresez si eu cateva cuvinte lui czr , prietene nu ti-am comentat niciodata nimic din ce ai facut tu sau orice greseala , cand o sa ajungi sa joci si cunosti jocu ca in palma comenteaza , nu vreau sa ma laud uite iti arat ca am avut sezon in PGL sa nu-mi mai suferi mie : http://www.pgl.ro/ol...p/clan/cid/1983 numele : Revolution ,si fazele ca am cod tu le zici la toti de pe server ca am cod ca nu ma suporta nimeni si ca am fost prins cu cod si ce mai caut aici si sa ies pentru binele serverului , ma voi astia daca vedeti ca unu joaca bine deja sariti toti ca lupii , sincer imi pare rau pentru unii din voi ca sunteti copii mici , se vede dupa tot comportamentul vostru si ma daca va deranjeaza ceva ziceti-mi mie nu ziceti la tot serveru , si daca tot credeti ca am coduri faceti-mi demo nu tot urlati in stanga si in dreapta . Multumesc
.
Si referitor si la tine, te rog sa postezi si tu unde trebuie chestiile ce te deranjeaza, ca intr-un final sa le rezolvam. Te astept deseara si pe tine la conferinta, deoarece nu te-am vazut niciodata .
O zi frumoasa.