Am si eu o problema ..
Am vrut sa ii dau ban la unu PGL ca facea reclama si iam dat lui poc
Edited by Trek0z, 27 November 2013 - 09:45 PM.
Am si eu o problema ..
Am vrut sa ii dau ban la unu PGL ca facea reclama si iam dat lui poc
Edited by Trek0z, 27 November 2013 - 09:45 PM.
Am si eu o problema .. Am vrut sa ii dau ban la unu PGL ca facea reclama si iam dat lui poc
Unbanned, ai grija cui ii dai ban de acum.
Probabil ati vazut ca in decursul ultimelor 3 zile nu am intrat aproape deloc , asta datorandu-se faptului ca am unele probleme de natura personala care necesita rezolvare promta . Catre sfarsitul weekendului , imi voi relua vechea activitate .
Am observat asta.. Dar pana la urma toti oameni au problemele lor ce trebuiesc rezolvate
Manu te rog sa nu mai faci posturi inutile care ar putea sa demigreze reputatia serverului GHERLA la sectiunea serverului cat si in celelalte categorii ale forumului.
Exemplu:
Posturile inutile de la Absente/Retrageri , dupa parerea mea tu faci posturi doar pentru +1.
Manu te rog sa nu mai faci posturi inutile care ar putea sa demigreze reputatia serverului GHERLA la sectiunea serverului cat si in celelalte categorii ale forumului.
Exemplu:
Posturile inutile de la Absente/Retrageri , dupa parerea mea tu faci posturi doar pentru +1.
Pentru tine am nevoie de +1 ?? Am 950+ posturi ce imi trebe +1? postez ca sa arat activitatea.!
Foarte gresit ce spui. Sa inteleg ca tu intelegi prin post aiurea activitate? Sa sti ca te inseli, cum a spus si the head, sincer si parerea mea este ca te poti abtine de la posturi aiurea pentru ca chiar faci... nu ma refer neparat unde a zis el... dar totusi post-hunting nu este egal cu activitate
Pentru tine am nevoie de +1 ?? Am 950+ posturi ce imi trebe +1? postez ca sa arat activitatea.!
Intocmai , toate posturile acestea tu le-ai facut folosind aceasta metoda.
Eu iti sugerez sa te mai reglezi daca nu macar sa folosesti corect limba romana.
Exemplu:
Gata cu post huntul , lasa sa is da cu parerea si ceilanti admini , eu in demo vad ca te uiti cam mult pe unde este jucatori.
Manu te rog frumos sa postezi unde e necesar sa postezi si unde se cere asta . nu oriunde si orce . Activitatea nu consta in posturi uneori inutile !
Gata terminati . Aceste comentarii nu aduc nimic folositor . H3ad Manu cred ca a inteles unde ai vrut tu sa bati , si din nou Manu cred ca a inteles cand ce si unde trebuie sa posteze .
Manu te rog frumos sa postezi unde e necesar sa postezi si unde se cere asta . nu oriunde si orce . Activitatea nu consta in posturi uneori inutile !
Dar nu e asta cZr, sa posteze unde vrea el dar sa formuleze macar o propozitie corect gramatical cu subiect si predicat.
Nu de alta dar dupa noi ne facem de ras nu el .
Edit: Eu i-am zis doar , este pentru binele lui.
Edited by Th3 H3aD, 29 November 2013 - 11:07 PM.
Noi doar i-am spus sa nu mai faca, i-am dat un sfat. Treaba lui cum il ia in nume de bine sau de rau... . I-am explicat ca poate fi sanctionat pentru asta si nu cred ca vrea asta. Daca vrei exemple de posturi aiurea uita-te la cereri unban, design la portofolii ( aicea fac la mai multi referire adica cum va face cineva avatar faceti acolo un post gen "ms arata bine". Posturi de genul sunt inutile considerate ca post-hunting, butonul de like nu a fost facut degeaba )
Dar nu e asta cZr, sa posteze unde vrea el dar sa formuleze macar o propozitie corect gramatical cu subiect si predicat.
Nu de alta dar dupa noi ne facem de ras nu el .
Edit: Eu i-am zis doar , este pentru binele lui.
Frate naiba stie tot sv ca nu fac scoala romana , scriu ce am invatat . Subiect predicat pentru mine in romana e chineza. Daca imi spui pe italiana e alta cheste.
Intocmai , toate posturile acestea tu le-ai facut folosind aceasta metoda.
Eu iti sugerez sa te mai reglezi daca nu macar sa folosesti corect limba romana.
Exemplu:
Si ce e cu exemplu ala? Ce n-am scris bine acolo? Scuze "Dumneavoastra/Profesor" nu o sa se mai repete!
Edited by MaNu ;X!, 29 November 2013 - 11:14 PM.
Frate naiba stie tot sv ca nu fac scoala romana , scriu ce am invatat . Subiect predicat pentru mine in romana e chineza. Daca imi spui pe italiana e alta cheste.
Si, ho capito ma non devi scrivere come un'analfabeta .
Tradus: Da , am inteles dar nu trebuie sa scri ca un analfabet.
Multumit ?
unde este jucatori.
Ti se pare normal acest fragment din propozitie?
Oricum eu ti-am inteles dificultatile si imi cer scuze daca te-am deranjat.
Daca ai nevoie de mine ca sa te ajut cu ceva imi poti da PM sau ma gasesti pe ts.
Edited by Th3 H3aD, 29 November 2013 - 11:18 PM.
Ti se pare normal acest fragment din propozitie?. Sa inteleg ca exista profesori de limba si literatura romana pe aici cumva ?!
Te rog sa te abti si tu de la comentarii de genul. Aici e sectiunea de " Discutii, Adminii serverului" nu sectia " Say my name- Nemultumiri".
Daca te uiti, multi dintre noi au gresit, si voi gresiti. Gata, dintrodata pe forum sunteti experti in Limba romana. Uita-te mai sus, de unde ai inceput sa iti spui parerea, citeste toate comentariile, si spune-mi ce intelegi tu de la fiecare, si spune-mi daca fiecare a folosit cratima, semnele de punctuatie corect, si sa-ti dai si cu parerea la ei.
Foarte gresit ce spui. Sa inteleg ca tu intelegi prin post aiurea activitate? Sa sti ca te inseli, cum a spus si the head, sincer si parerea mea este ca te poti abtine de la posturi aiurea pentru ca chiar faci... nu ma refer neparat unde a zis el... dar totusi post-hunting nu este egal cu activitate. Daca admin-ul The Head, nu spunea ceva de genul, sa inteleg ca tineai in tine, nu ? Frumos, sincer.
Manu te rog frumos sa postezi unde e necesar sa postezi si unde se cere asta . nu oriunde si orce . Activitatea nu consta in posturi uneori inutile !. Sincer acum Cezar ? Te rog frumos sa te uiti la sectia " Cereri unban" dupa, sa verifici sectia " Staff-ul server-ului" si sa-mi zici daca cei cu grad mare, si-au dat cu parerea la acele cereri unban, sau oriunde altundeva.
Pentru tine am nevoie de +1 ?? Am 950+ posturi ce imi trebe +1? postez ca sa arat activitatea.!.
Nu mai posta nici tu unde nu trebuie. Un sfat, cand faci un avatar, si unu se trezeste sa-ti multumeasca, nu-i mai raspunde.
Si, ho capito ma non devi scrivere come un'analfabeta . Tradus: Da , am inteles dar nu trebuie sa scri ca un analfabet.. Ai grija la vocabular, ca el nu te-a facut analfabet, si cum esti mai mare ar trebui sa dai dovada de mai multa mentalitate.
Daca vrei exemple de posturi aiurea uita-te la cereri unban, design la portofolii ( aicea fac la mai multi referire adica cum va face cineva avatar faceti acolo un post gen "ms arata bine". Posturi de genul sunt inutile considerate ca post-hunting, butonul de like nu a fost facut degeaba ). Te rog sa specifici si ceilalti admini care fac comentarii inutile, si sa nu sariti cu gura numai pe el.
Sfatul meu Manu, la sectia "Design" fa creatii pentru cine trebuie. Ai incredere in cine trebuie.
Comentarii de +1 sau cum ii spuneti voi, nu vreau sa mai apara la nimeni. Am vazut un comentariu de genul, i-am dat edit.
O zi faina.
Nu mai posta nici tu unde nu trebuie. Un sfat, cand faci un avatar, si unu se trezeste sa-ti multumeasca, nu-i mai raspunde.
Sfatul meu Manu, la sectia "Design" fa creatii pentru cine trebuie. Ai incredere in cine trebuie.
Comentarii de +1 sau cum ii spuneti voi, nu vreau sa mai apara la nimeni. Am vazut un comentariu de genul, i-am dat edit.
O zi faina.
Ok , o sa fac cum zici tu . Mie nu imi place cand unu sare la mine si zice ca sunt "analfabet" daca vrei propoziti ti le dau pe italiana. N-am facut scoala romana si poate peste 2-3 ani o sa fac.
Edit @ Minnie: Gata, am incheiat discutia. Nu trebuie sa dai atatea explicatii. Doar cui iti cere .
Edited by LoVe ;x ., 30 November 2013 - 11:36 AM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users