Jump to content

Photo

[Discutii] Adminii Serverului

- - - - -

• Please log in to reply
891 replies to this topic

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12
  • Country: Country Flag

oke, bagam plugin-ul, dar va scot adminele, e bine asa ?

Doar pentru a va usura munca.

Iisuse, daca bagam sute de plugin-uri, doar pentru a ne usura munca, o sa ajungem numa sa ne jucam toata ziua, si sa dam numa gag-uri, nu ?

Vot automat este, mai urmeaza si acest plugin sa fie bagat, sa se dea si ban-uri la toti playerii care joaca din sageti, etc.

Nu sunt de-acord cu acest plugin, mai ales cand ai zis " sa ne usureze munca ". Dar ce faci toata ziua, lucri 12 ore ? daca asta e munca grea, atunci n-are rost sa dau exemple de munca grea.

Daca e, sa fie doar in proba acest plugin, dar sa nu ramana pe server.

Nu e vorba de usurarea muncii aici, plugginul asta dupa parerea mea te ajuta sa fii mai sigur in momentul cand trebuie sa dai ban cuiva si nu stii daca e wall sau sunet. Nimeni n-a pomenit nimic de faptul ca da ban automat, deci cineva tot trebuie sa aplice plugginul si sa vada reactia jucatorului, nu e vorba de comoditate ci de eficacitate, ma repet, cu cat se da un ban mai repede cu atat mai putine gag-uri pentru limbaj v-or fii date, si prin urmare, mai multi jucatori v-or alege sa ramana pentru faptul ca adminii is fac treaba si ii asculta.

Decizia va apartine in totalitate, daca vreti sa-l bagati chiar si intr-o perioada de proba cu zici tu, eu unul sunt convins ca daca se foloseste cu cap v-a da roade.

Sanatate.

Sti ceva? Las-o balta nu ati inteles nimica ... Merci pentru toti aia care au dat pro la acest plugin dar vad ca owneri nu inteleg cat este de util . Nu mia baga nimica lasa , mai bine asa .

Gata ?! Te-ai suparat si "iti iei jucariile si pleci" ? Ce atitudine e asta... ?

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Il bag acum plugin-ul, sa mai vad ban-uri date gresit.

Sa nu ziceti ca ma iau numa dupa ce vreau eu , o sa va indeplinesc dorinta aceasta.

O sa revin cu un edit cand am bagat plugin-ul.

Cand va reveni David, il v-a scoate el daca e necesar.

O seara frumoasa

Edited by LoVe ;x ., 24 November 2013 - 06:39 PM.

• SwanX likes this

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 posts
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

Il bag acum plugin-ul, sa mai vad ban-uri date gresit.

Sa nu ziceti ca ma iau numa dupa ce vreau eu , o sa va indeplinesc dorinta aceasta.

O sa revin cu un edit cand am bagat plugin-ul.

Cand va reveni David, il v-a scoate el daca e necesar.

O seara frumoasa

Nu e vorba de usurarea muncii aici, plugginul asta dupa parerea mea te ajuta sa fii mai sigur in momentul cand trebuie sa dai ban cuiva si nu stii daca e wall sau sunet. Nimeni n-a pomenit nimic de faptul ca da ban automat, deci cineva tot trebuie sa aplice plugginul si sa vada reactia jucatorului, nu e vorba de comoditate ci de eficacitate, ma repet, cu cat se da un ban mai repede cu atat mai putine gag-uri pentru limbaj v-or fii date, si prin urmare, mai multi jucatori v-or alege sa ramana pentru faptul ca adminii is fac treaba si ii asculta.

Decizia va apartine in totalitate, daca vreti sa-l bagati chiar si intr-o perioada de proba cu zici tu, eu unul sunt convins ca daca se foloseste cu cap v-a da roade.

Sanatate.

Gata ?! Te-ai suparat si "iti iei jucariile si pleci" ? Ce atitudine e asta... ?

Ai dreptate lebada , dar faptu care ma enerveaza e ca toti cauta un fel ca sa ma contrazica. Eu am propus ceva util si trebe sa ne certam ca sa fie accesptat? Sincer si eu mam gandit la perioada de proba dar eram prea nervos pentru a edita.

Minnie daca admini o sa invete sa foloseasca pluginu vei vedea putine banuri aiurea.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Plugin adaugat cu succes, mai urmeazza sa fie testat pentru a ne da seama daca functioneaza.

Folositi-l cu cap.

O seara faina sa aveti.

• MaNu ;X! likes this

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 posts
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

Plugin adaugat cu succes, mai urmeazza sa fie testat pentru a ne da seama daca functioneaza.

Folositi-l cu cap.

O seara faina sa aveti.

Love nu merge, apas R si apare "Admin ESP MENU" ..

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Love nu merge, apas R si apare "Admin ESP MENU" ..
  am facut cateva modificari, cu ajutorul cuiva. Acest plugin se activeaza pe tasta E, nu pe tasta R, pentru a nu avea probleme cu Admin ESP MENU.

Am spus si aseara, ca o sa rezolv, deoarece e ceva de lucrat la el. Am observat ca mi-a dat ceva eroare, si incerc sa o rezolv.

Cu cat o rezolv mai repede, cu atat mai bine.
Voi anunta aici cand plugin-ul merge .

Pana atunci, folositi comenziile cum trebuie.

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 posts
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

Okay merci ca ne ai spus , bft cu plignu.

Flavyu

Flavyu

Fost News Team

• Retired
  • 1236 posts
  • 60 topics
  • Joined 11-May 13

O bataie de cap in plus ,daca e atat de greu sa folositi record "numele" si sa deosebesti un codat de un jucator bun , nu stiu de ce faceti cerere de admin.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

haha, si uite ca merge plugin-ul Lucia Hallucination ! Check this: -> http://www23.zippysh...14503/file.html 

Pentru activare, creati-va un bind propriu pentru acest plugin, de exemplu scrieti asa in consola: bind l "luciaToggle" .

Cand va uitati pe un player, apasati pe tasta L pana cand scrie [ Lucia Hallucination] Started. Daca vedeti ca player-ul respectiv trage-n iluzie, si-l omoara, inseamna ca are cod, bineinteles sa aveti si demo pe acel player.

Bafta sa aveti.

PS: Acum ca am bagat acest plugin, sa nu mai vad ban-uri date aiurea :-w.

Edited by LoVe ;x ., 25 November 2013 - 09:19 PM.

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

haha, si uite ca merge plugin-ul Lucia Hallucination ! Check this: -> http://www23.zippysh...14503/file.html

Si cu el si fara el tot aia este ptr mine.Si ca sa vezi ca am dreptate o sa fac o demonstratie cat de curand.Cum amx_ss numai este trbeuie doar sa ai sumet bun ca sa deosebesti walistii asa ca nu vad de ce ar trebui LUCIA Hallucination 

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Si cu el si fara el tot aia este ptr mine.Si ca sa vezi ca am dreptate o sa fac o demonstratie cat de curand.Cum amx_ss numai este trbeuie doar sa ai sumet bun ca sa deosebesti walistii asa ca nu vad de ce ar trebui LUCIA Hallucination 

Se pare ca nu ai vazut mari jucatori folosind wall-ul :) Nu trebuie abuzat de el si folosit de fiecare data, dar pe cei care ii vezi ca joaca prea bine si nu-ti poti da seama daca e wall sau sunet ai o sansa in plus sa-i prinzi. :) 

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 posts
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

Auzi nu toti au casti bune deci nu ai ce vorbi aiurea :D , plus ca multi joaca cu muzica on si joaca cs de distractie .

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

e pare ca nu ai vazut mari jucatori folosind wall-ul Nu trebuie abuzat de el si folosit de fiecare data, dar pe cei care ii vezi ca joaca prea bine si nu-ti poti da seama daca e wall sau sunet ai o sansa in plus sa-i prinzi.  

Exclus total. Consider ca daca ai cat de cat experienta iti poti da seama imediat.Oricat de bun ai fi HACk-ul te da de gol intotdeauna.

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Ei bine, trebuie sa tii cont ca majoritatea adminilor nu au peste 15 ani :) Si nu toti au experienta de care vorbesti tu. 

• -SaGeTaToR- likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Am vazut cateva ban-uri date pe motivul "pa ". Pot stii si eu ce fel de cod e asta sau ce inseamna "pa " ?

Am vazut ca s-a dat ban, player-ului xPocx, s-a zis clar ca s-au scos ban-urile si exterminate-urile, si ca e liber sa joace atat el cat si altii.

Luati-o ca pe un avertisment verbal. Ma refer la toti la faza cu banarea playerii-lor care au primit inainte exterminate.

Puteti bana acesti playeri daca aduceti dovezi clare de cod.

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 posts
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

Am vazut cateva ban-uri date pe motivul "pa ". Pot stii si eu ce fel de cod e asta sau ce inseamna "pa " ?

Am vazut ca s-a dat ban, player-ului xPocx, s-a zis clar ca s-au scos ban-urile si exterminate-urile, si ca e liber sa joace atat el cat si altii.

Luati-o ca pe un avertisment verbal. Ma refer la toti la faza cu banarea playerii-lor care au primit inainte exterminate.

Puteti bana acesti playeri daca aduceti dovezi clare de cod.

..Acum m-am uitat in ban list online si am vazut a eu I-am dat ban la xPoc.... pe motiv pa.. nu stiu ce sa intamplat... dupa cum a spus si kiluminatii a aflat cineva parola.. nu sunt sigur deoarece pe la si 25-30 de min am intrat pe cs si dupa aceea am intrat si pe ts3 si tot imi batea capul Skrill ca I-am dat ban la poc.. si nu as vrea s ami se intample mie ca si la kiluminatii.. si nu vreau sa parasesc acest staff ca sunt foarte atasat de el si de srv..:(( daca e nevoie si stiu.. ca e mult de "lucru" imi voi schimba nick pe cs si parola... imi pare rau.. Voi suporta consecintele

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Nici eu nu stiu ce s-a intamplat . daca ai adminul pe steam nu are cum sa intre cineva dupa steam-ul tau decat daca iti sparge parola la steam . mai greu cu asta ... 

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 posts
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

Nici eu nu stiu ce s-a intamplat . daca ai adminul pe steam nu are cum sa intre cineva dupa steam-ul tau decat daca iti sparge parola la steam . mai greu cu asta ... 

pe kiluminatii il inteleg dar eu nu am cs pe steam... si no ti-am spus nu vreau sa am problem etc.. eu upa ce sa intamplat accidental cu xPoc am intrat pe srv si am aflat.. deci nush datimi o sugestie ce sa fac .. pot s imi schimb parola? sau cum sa fac sa rezolv problema ca eu nu am problem cu ceilalti admini , ma inteleg foarte bine cu toti, si cu cei mai noi, doar sunt foarte prietenos si nu as face porcaria aceasta cu banul mai ales pe xPoc ca ma inteleg foarte bine cu el si suntem prieteni vechi.. si nu ias face asa ceva

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Daca vrei sa iti schimbi parola lasa`mi un PM sau intrii pe ts :) . Nu vei avea nici o problema :) Stai linistit , se rezolva ! 

• Smeagol. likes this

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 posts
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

Daca vrei sa iti schimbi parola lasa`mi un PM sau intrii pe ts :) . Nu vei avea nici o problema :) Stai linistit , se rezolva ! 

Ms o sa iti las.. cand ajung acasa sa vad ca acum ies de la ora de T.I.C. si mai am o ora si vb dupa.. sa rezolvam. Ms mult frate

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users