[CS16] [Decizie] Propunere Owners Only
Posted 28 June 2013 - 11:01 AM

Este servarul tau . Trebuie sa fii responsabil de admini pe care ii accepti pe servar .
Asa cum zicea si Jocky : Fiecare Fondator are persoane care le dezagreeaza . Noi ca fondatori vom putea scrie ce ne trece prin cap despre un anumit admin . Creea ce va duce dupa la N cazuri de genu .
Posted 28 June 2013 - 11:04 AM

Si de la mne CONTRA .
Este servarul tau . Trebuie sa fii responsabil de admini pe care ii accepti pe servar .
Asa cum zicea si Jocky : Fiecare Fondator are persoane care le dezagreeaza . Noi ca fondatori vom putea scrie ce ne trece prin cap despre un anumit admin . Creea ce va duce dupa la N cazuri de genu .
Exact ! Poate un owner/founder are pica pe un admin deoarece .... ! Nu se stie mai sunt cazuri(nu eu) dar exista! Acela ii va strica tot cazierul acelui admin

Posted 28 June 2013 - 11:04 AM

Si de la mne CONTRA .
GREU TARE ! FOARTE GREU !
si cum justifica ce zice ? cand se poate verifica pe forum direct daca intradevar este asa ? GREU TARE FARA SUPARARE DAR E GREU
te rog sa citesti cu atentie sporita tot ce s-a scris si ce s-a raspuns pana acum , daca nu intelegi din prima mai reciteste de cateva ori si o sa vezi ca iti schimbi parerea .
Exact ! Poate un owner/founder are pica pe un admin deoarece .... ! Nu se stie mai sunt cazuri(nu eu) dar exista! Acela ii va strica tot cazierul acelui admin
! si poate omul a muncist sa il construiasca !!
citeste tot ce s-a scris deasemenea ce i-am zis si lui green

Edited by KEKE @ PLAY, 28 June 2013 - 11:05 AM.
- dan @ PLAY likes this
Posted 28 June 2013 - 11:06 AM

Stii de ce ? Sa-ti dau un exemplu daca un fost owner de server unde am activat ca si admin are boala pe mine poate sa ma atace acolo zicand ce vrea de mine ! Nu-l luati pe Jocky ca admin pe serverul vostru . E asa si asa si distruge armonia serverului .
Geniule, KeKe a specificat ca se va atasa RECOMANDARII si o dovada la ceea ce spune, chit k e de bine, chit k e de rau. TOCMAI PENTRU A ELIMINA POSIBILITATEA DE A SE SPUNE LUCRURI URATE DESPRE UN JUCATOR DIN DUSMANIE.
De ce nu cititi mai intai tot si maraiti aiurea? Ce naiba frate..de ce se mai fac topicuri dak oamenii citesc printre randuri si doar ce stiu ei sa citeasca (caci le cad ochii daca citesc tot)... Imi dau seama ca sunteti multi buni tari k admini...voi nu aveti rabdare sa cititi 5 posturi in care la urma urmei e in joc buna starea comunitatii INCLUSIV al serverului pe care lucrati GENIILOR. Dar ce sa mai. e greu. PREA GREU pentru unii.
Ar trebui sa se faca post "Invata sa citesti!"
Posted 28 June 2013 - 11:11 AM

Si spamul de like-uri prin topicuri ascunse tot un om fara caracter le face."stau la educat" de acum
- Asa ceva face un om fara caracter !
Adaug la ce-a spus Jocky urmatoarea situatie:
Daca el primeste admin pe serverul tau si nu e multumit de acesta ( ca exemplu: de adminii acestui server ), ramane inactiv pe server, nu e activ pe forumul serverului si primeste remove.
De ce l-ai posta tu pe el ca fiind un admin inactiv/ce nu face activitate pe forum? Exista o mare posibilitatea ca un admin sa se simta bine pe un server, iar pe altul nu.
Poate omul e om bun dar cei cu care a avut de aface au fost "rai".
1. Mi se pare atat de nefolositoare aceasta propunere. Useless
2. Doar pentru ca cineva iti spune trecutul lui intr-un topic, acesta nu-l defineste pe adminul respectiv.
3. Daca el e defapt bun, isi poate lua una in freza de la un random Owner pe undeva ce spune ca e un "nemernic".
4 si cel mai important punct. Daca vrei sa gandesti din perspectiva, fa-o din perspectiva ta de owner: e vorba despre o concluzie/parere despre un admin/membru al acestei comunitati ce-ti va fi admin; daca nu-ti pasa intradevar de caracterul acelei persoane inseamna ca nu are ce cauta pe serverul tau.
Intr-un astfel de topic, nu s-ar mai tine cont de "perspective", ci ti-ai forma o parere indusa de parerea altui owner. Si unde mai e gandirea ta in perspectiva?
De ex: Am patit in trecut sa vina un mare "tare-n grad" pe-un server sa ceara sa-mi dea ban doar pentru ca s-a uitat el pe mine si am cod. Am ajuns sa mi se scoata adminul doar cu aceste vorbe.
Cu propunerea ta, s-ar raspandi vorba: "Baaaa vezi ca FTW a ramas fara admin pe XXX (exemplu) ca cica l-au prins cu cod sa nu-i dati admin", raspuns:"aaa pai noi nu-i dam admin atunci si daca-l prindem il si banam". Si poate intr-o luna-doua as primi ban pe 50% din ele.
- ionas and kenftw like this
Posted 28 June 2013 - 11:14 AM

Si spamul de like-uri prin topicuri ascunse tot un om fara caracter le face.
Adaug la ce-a spus Jocky urmatoarea situatie:
Daca el primeste admin pe serverul tau si nu e multumit de acesta ( ca exemplu: de adminii acestui server ), ramane inactiv pe server, nu e activ pe forumul serverului si primeste remove.
De ce l-ai posta tu pe el ca fiind un admin inactiv/ce nu face activitate pe forum? Exista o mare posibilitatea ca un admin sa se simta bine pe un server, iar pe altul nu.
Poate omul e om bun dar cei cu care a avut de aface au fost "rai".
1. Mi se pare atat de nefolositoare aceasta propunere. Useless
2. Doar pentru ca cineva iti spune trecutul lui intr-un topic, acesta nu-l defineste pe adminul respectiv.
3. Daca el e defapt bun, isi poate lua una in freza de la un random Owner pe undeva ce spune ca e un "nemernic".
4 si cel mai important punct. Daca vrei sa gandesti din perspectiva, fa-o din perspectiva ta de owner: e vorba despre o concluzie/parere despre un admin/membru al acestei comunitati ce-ti va fi admin; daca nu-ti pasa intradevar de caracterul acelei persoane inseamna ca nu are ce cauta pe serverul tau.
Intr-un astfel de topic, nu s-ar mai tine cont de "perspective", ci ti-ai forma o parere indusa de parerea altui owner. Si unde mai e gandirea ta in perspectiva?
De ex: Am patit in trecut sa vina un mare "tare-n grad" pe-un server sa ceara sa-mi dea ban doar pentru ca s-a uitat el pe mine si am cod. Am ajuns sa mi se scoata adminul doar cu aceste vorbe.
Cu propunerea ta, s-ar raspandi vorba: "Baaaa vezi ca FTW a ramas fara admin pe XXX (exemplu) ca cica l-au prins cu cod sa nu-i dati admin", raspuns:"aaa pai noi nu-i dam admin atunci si daca-l prindem il si banam". Si poate intr-o luna-doua as primi ban pe 50% din ele.
baaa nu suntem la piata . Aici totul se va face diplomat . Incearca sa nu mai fii hater si uitate ce voi posta imediat .
______________________________________________________________________________________________
De ce si pentru ce, am facut acest post? SIMPLU. Multi nu stiu nici sa citeasca ceea ce se scrie intr-un post. Exemplu, http://forum.cs16.ro.../page__st__20�� , se poate observa ca este greu sa citesti si sa intelegi ce vrea un om sa exprime. Am spus clar ca acele recomandari se fac pe baza unei dovezi clare , dar probabil ca multi v-ati plictisit sau ati uitat cum se citeste pana la partea respectiva. Am zis clar ca acolo nu si-ar avea rostul postarile daca nu au o dovada clara si un abuz existent, nu din dusmanie, iar faptul ca un anume server vorbeste doar de dusmanie, ma face sa cred ca ei sunt haterii care ar posta acolo din dusmanie, DRAGILOR NU TOTI VREM SA FACEM RAU UNUI JUCATOR, INSA DACA ESTI BUT SI FOLOSESTI METODE SI PRACTICI NEORTODOXE, MI SE PARE NORMAL SA ANUNT SI CEILALTI FONDATORI DE REGRETABILA TA EXISTENTA. Am observat ca inca exista efectul de turma, nu va dau fondatorii voie sa aveti propriile opinii?sau va dorm neuronii si e greu sa ganditi pt voi? Observ ca toate propunerile bune sunt refuzate...va este teama sa nu devina comunitatea prea buna si astfel sa nu mai faceti fata? Eu nu vorbesc din perspectiva unui fondator care tine serverul doar de dragul de a avea server. Pe serverul meu suntem o familie, la mine nu se baga boost o data la o saptamana... ci zilnic de mai multe ori pe zi chiar. DE CE? PENTRU CA IMI PASA...pentru ca vreau progres. Daca voua va place sa vina un NO-NAME care sa isi bage ceva in munca voastra...in familia voastra de pe serverul pe care il aveti....IMI CER SCUZE. Va las pe voi sa fiti incapabili mental...mie imi place sa fiu respectat...iar ca sa ma respecti pe mine, tre sa imi respecti serverul si adminii de pe el.
si atat nu va mai dau explicatii / sau mura in gura ca o fac degeaba ! Inca astept persoane cu "cap" si care gandesc limpede cu pro/contra pentru aceasta propunere [ sper sa mai fie ]
am postat argumente pro "cu caruta" si se pare ca e prea mult pentru unii .
Edited by KEKE @ PLAY, 28 June 2013 - 11:32 AM.
- Iulia.Plod and ssg like this
Posted 28 June 2013 - 11:38 AM

Posted 28 June 2013 - 11:43 AM

Posted 28 June 2013 - 12:01 PM

baaa nu suntem la piata . Aici totul se va face diplomat . Incearca sa nu mai fii hater si uitate ce voi posta imediat .
______________________________________________________________________________________________
De ce si pentru ce, am facut acest post? SIMPLU. Multi nu stiu nici sa citeasca ceea ce se scrie intr-un post. Exemplu, http://forum.cs16.ro.../page__st__20�� , se poate observa ca este greu sa citesti si sa intelegi ce vrea un om sa exprime. Am spus clar ca acele recomandari se fac pe baza unei dovezi clare , dar probabil ca multi v-ati plictisit sau ati uitat cum se citeste pana la partea respectiva. Am zis clar ca acolo nu si-ar avea rostul postarile daca nu au o dovada clara si un abuz existent, nu din dusmanie, iar faptul ca un anume server vorbeste doar de dusmanie, ma face sa cred ca ei sunt haterii care ar posta acolo din dusmanie, DRAGILOR NU TOTI VREM SA FACEM RAU UNUI JUCATOR, INSA DACA ESTI BUT SI FOLOSESTI METODE SI PRACTICI NEORTODOXE, MI SE PARE NORMAL SA ANUNT SI CEILALTI FONDATORI DE REGRETABILA TA EXISTENTA. Am observat ca inca exista efectul de turma, nu va dau fondatorii voie sa aveti propriile opinii?sau va dorm neuronii si e greu sa ganditi pt voi? Observ ca toate propunerile bune sunt refuzate...va este teama sa nu devina comunitatea prea buna si astfel sa nu mai faceti fata? Eu nu vorbesc din perspectiva unui fondator care tine serverul doar de dragul de a avea server. Pe serverul meu suntem o familie, la mine nu se baga boost o data la o saptamana... ci zilnic de mai multe ori pe zi chiar. DE CE? PENTRU CA IMI PASA...pentru ca vreau progres. Daca voua va place sa vina un NO-NAME care sa isi bage ceva in munca voastra...in familia voastra de pe serverul pe care il aveti....IMI CER SCUZE. Va las pe voi sa fiti incapabili mental...mie imi place sa fiu respectat...iar ca sa ma respecti pe mine, tre sa imi respecti serverul si adminii de pe el.
si atat nu va mai dau explicatii / sau mura in gura ca o fac degeaba ! Inca astept persoane cu "cap" si care gandesc limpede cu pro/contra pentru aceasta propunere [ sper sa mai fie ]
am postat argumente pro "cu caruta" si se pare ca e prea mult pentru unii .
Sa inteleg ca esti ignorant si "Gica - contra". Oare noi nu citim postul tau sau tu nu citesti posturile noastre?
Sa fim noi oare mai multi care nu vrem sa intelegem si ne-am pus toti impotriva ta, eventual ne-am "vorbit" pe TS sa fim antiKEKE?
Fii serios! Propunerea nu e buna, o parere despre cineva ti-o formezi singur nu ti-o formeaza altii/altcineva. Si cu asta ti-aduc argument contra "cu cap" sa-ti fie de-ajuns.
O zi buna!
Posted 28 June 2013 - 12:16 PM

Sa inteleg ca esti ignorant si "Gica - contra". Oare noi nu citim postul tau sau tu nu citesti posturile noastre?
Sa fim noi oare mai multi care nu vrem sa intelegem si ne-am pus toti impotriva ta, eventual ne-am "vorbit" pe TS sa fim antiKEKE?
Fii serios! Propunerea nu e buna, o parere despre cineva ti-o formezi singur nu ti-o formeaza altii/altcineva. Si cu asta ti-aduc argument contra "cu cap" sa-ti fie de-ajuns.
O zi buna!
Mai uimit ! Inseamna ca tu parerea ti-o faci doar dupa numele celui care face o cerere de admin ?. Dupa altceva nu vad . Totusi pacat de anii tai.
Posted 28 June 2013 - 12:24 PM

Si eu sunt contra,e inutil. In ultima vreme se vine numai cu propuneri ridicole.
Bun... ideea ta e buna,dovezi,numai stai sa cauti,dar cand il acel topic se vor strange 30 pagini + ?
Ce vei face ?
Raspuns: vei cauta prin toate acele pagini.
Unde e rapiditatea ?
Mai bine te uiti la posturi si gata, cs-u nu e o treaba atat de oficiala si serioasa incat sa necesite o verificare de 100%, nu suntem FBI. Nu iti place comportamentu,ii dai remove.
Va rog gata cu post hunt. Parca vad ca vi cu o replica de 15 pagini

Edit:Ai spus intr-un post de mai sus : "si cum justifica ce zice ? cand se poate verifica pe forum direct daca intradevar este asa ? GREU TARE FARA SUPARARE DAR E GREU"
Se poate verifica pe forum ? Si care ar fi diferenta intre a verifica fara acel topic comportamentul adminului si a verifica cu el. Tot acolo se ajunge,la a verifica forumul. Ce ar aduce acest topic in plus, inafara de pierdere de timp,daca tot acolo se ajunge ?
Monyca nu ai deranjat,doar ca ar trebui sa scri in romana ca sa putem si noi citi ce ai scris acolo
Edited by :Artick: @Cs16, 28 June 2013 - 02:29 PM.
Posted 28 June 2013 - 02:22 PM

Ce sa zic intr-un fel este bine dar pe de alta parte nu este caci un admin dupa ce sa retras ar putea sa-si dea seama de mai multe chestii cm ar fi:da uite am gresit,ar trebui sa-mi cer scuze/sa-mi schimb comportamentul, sa nu mai fiu asa de copil!
Dar nu este treaba mea:D..... ma scuzati daca v-am deranjat!
Posted 28 June 2013 - 04:11 PM

"nu'l recomand pe yyy pe motiv ca face abuz se crede superior tuturor jucatorilor este pe sv la noi de 100h admin de 50h si in primele 20h nu se comporta asa:| " cam asa sta treaba cu orele
"iar acei fondatori care scrie numai minciuni despre acel admin insemna ca ei sunt putin mai redusi mintal deci scuzama frate"
Posted 28 June 2013 - 04:15 PM

Pro unii stau 2 zile pe un sv si se muta! Si asa ownerii pot discuta intre ei ! Buna ideeaAş propune să se facă la owner only o categorie în care să discutăm despre "adminii care pleacă de pe server/sau de ce au primit remove" că să fim atenţi pe viitor şi să nu acceptăm asemenea persoane.
Posted 28 June 2013 - 04:26 PM

Posted 28 June 2013 - 06:10 PM

Ar fii un fel de banlist al fondatorilor în care fiecare își spune părerea despre anumiți admini care nu au satisfăcut cerințele acelui server!
în caz că eu dau remove la un admin pentru un comportament neadecvat sau alte motive aș posta în așa zisul banlist! în acest fel când va fii citită explicația acelui remove se va gândi de 2 ori înainte de a face un pas greșit!
Sper că va fii acceptată această propunere!
Posted 29 June 2013 - 10:35 PM

Posted 29 June 2013 - 10:51 PM

Posted 29 June 2013 - 10:53 PM

Posted 29 June 2013 - 11:04 PM

Edited by LeJer @ CS16, 29 June 2013 - 11:04 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users