Nu are rost. De ce?
Poi odata ce Fondatorii au pus conditii la cerere de admin adica ( minim 5-10 ore ) trebuie sa se respecte.
Eu zic ca odata ce un user i-a admin pe un server nu cred ca nu ar mai intra , deodata pe alte servere nu are sanse
@ Contra.
ai citit macar ce am zis ?
Am specificat FRUMOS ! cei care pleaca de pe un server / sau primesc remove ! sa fie trecuti acolo sa stim si noi ce au facut de au plecat , sau de ce au primit remove.ce treaba au conditiile / orele si mai stiu eu ce , cu ce am zis eu ? E posibil ca un fondator sa aiba pica pe un admin dintr-un oarecare motiv si sa spuna chestii nasole care nu sunt adevarate (stiu cazuri chiar aici in comunitate) deci momentan CONTRA!
Daca sectiunea ar fi vizibila membrilor forumului ca sa poata sa aduca dovezi ca sunt seriosi as spune pro...
@EDIT: Sau mai vin eu cu o propunere asemanatoare... admini sa isi faca un topic pe forum unde sa mentioneze serverele pe care au admin sau au avut(ceva gen CV) iar fondatorii acelor servere sa isi la o parere despre munca pe care o depun cei cu acces
- sunt si persoane din astea nu zic . De aia exista dovezi . Cu aceasta replica ce urmaresti ?
Eu sunt contra, nu cred ca e necesar. Cel mai bine e sa se urmareasca cele minim 10/15/30 ore care sunt cerute pentru admin. Din moment ce el are acel minim de ore pe server si nu face probleme pe server, nu vad de ce nu ar primii admin. Poate ca la tine pe server a vrut sa-ti faca rau si a banat playeri aiurea, a facut figuri etc.; poate la mine pe server se comporta exemplar.
Adica cei care nu sunt ca tine.
- nu urmaresc nimic ! Sunt fel de fel de persoane imature care nu fac decat sa citeasca ce o zis ceilalti si sa zica pro/contra si un argument care o mai fost zis.poate la mine pe server se comporta exemplar. [ din moment ce face asa pe un server fii sigur ca va face si pe alt server ] Am multi ani in spate ca detinator si cam stiu ce le poarta mintea la multi. Poate sa aiba si 2000 ore daca nu sta bine mintal ce te faci? Nu vad cu ce ar incurca acest topic , nu ar face decat sa descurajeze "adminii rau intentionati"- VA ROG CITITI CE AM SCRIS ! NU MAI VENITI CU REPLICI [ ORE/CONDITII ] ! Va rog sa va indreptati atentia doar la ce am scris . Eu unul am intalnit asemenea personaje ! Si pt asta as zice PRO , dar poate acel admin a avut o problema , sau i-a fost furat "sparta" parola! si nu are rost sa ii facem "reclama proasta" ! Poate este una dmin bun
!
CONTRA !!
- daca i s-a spart parola si intradevar a fost asa ! De ce sa il mai pui ? Am specificat sa fie trecuti doar cei "rau intentionati si etc"
inca odata va rog sa posteze doar cei care au o gandire matura/dezvoltata !scurt si la obiect : contra
scurt si la obiect : contra MOTIVATIE?! hai sa te ajut, e acea parte dintr-o conversatie in care pentru a iti sustine un punct de vedere/o opinie , oferim interlocutorului explicatii suficiente si mai ales reale/corecte care ne sustin cu tarie pct de vedere enuntat mai sus. Mai pe intelesul tau, un om educat stie sa formuleze si o motivatie. iti pot oferii cateva variante de raspuns ca o grila
Am citit toate raspunsurile voastre si ma minunez. Chiar nu se mai gandeste cu, capul?
Ganditi si voi inainte sa scrieti...
Iar ca sa imi spun propria parere: PRO!!!
MOTIVATIE :
- Un admin daca are gura mare pe un server, foloseste comenzile aiurea si face probleme---> O FACE DIN CAUZA CA ASA E EL, UN OM CU PROBLEME, SAU UN OM CARUIA II PLACE SA FACA SCANDAL. Nu din greseala...nu ai cum sa fii admin prost din greseala...caci nici un fondator normal la cap nu da REMOVE cand se vede cu ochiul liber ca adminul respectiv a facut si el O SINGURA GRESEALA... Sau la voi pe server se da remove gratuit?!
- Un admin cand joaca cu, cod pe un server unde detine puterea sa nu fie suspectat sau banat (caci sa fim seriosi, sa intamplat de n ori peste tot sa gasim astfel de oameni care cand erau singuri cu playerii foloseau ajutoare), nu il foloseste din greseala...NU EXISTA ASA CEVA caci codul nu isi da instal singur
. Iar astfel de oameni, o vor face peste tot, din dorinta de a fi buni. Cei mai buni.
- Un admin adevarat, nu ofera nimanui oportunitatea sa ii compromita adminul, deci nu inteleg de ce ii aparati.
Acestea fiind spuse, v-as multumii anticipat daca m-ati scutii de replici fara sens sau care ma lasa rece. Stiu, e deranjat cand unul gandeste mai mult ca tine:) astfel ca e mai usor sa incepi sa il injosesti decat sa accepti realitatea.
BY3 BY3
nu ma suprinde gandirea ta ! imi place cum gandesti! si iti multumesc pentru sustinere ! In sfarsit cineva care o inteles cu exactitate la ce m-am referit !
Nu mai stie lumea cum sa faca +1 . Contra sunt.
- asa e ! din cate observi dau doar edit ! nu fac la +1 [ cum ziceam argumentele la voi is 0 . Nu aveti capacitatea de a gandi ! Stiu ca nu va convine , dar daca nu sunteti buni ca admini de ce sa trageti in jos serverele ?
Edited by KEKE @ PLAY, 28 June 2013 - 10:10 AM.