Ce pot spune, lucrezi minunat, imi place la nebunie avatarele, ai evoluat extraordinar fata de primele creatii Pacat ca nu ai grad pe forum
P.S: daca ai fi facut un suvenir cu acest avatar s-ar fi vandut ca painea calda
Ce pot spune, lucrezi minunat, imi place la nebunie avatarele, ai evoluat extraordinar fata de primele creatii Pacat ca nu ai grad pe forum
P.S: daca ai fi facut un suvenir cu acest avatar s-ar fi vandut ca painea calda
Ai un portofoliu foarte ordonat,lucrari bune ,nu am nimic de obiectat , chiar imi place cum lucrezi.Ce pot spune ,felicitari pentru grad, il meriti din plin
Fontul la cea cu Nature poti sa-mil dai
+ Link de download.
Multumesc.
ON : Creatiile sunt super nimic de reprosat.
Cereri :
Render :
// O sa caut fontul, daca o sa`l gasesc ti`l dau prin pm .
Multumesc de pareri .
Edited by MyCroSofT, 10 October 2013 - 08:07 PM.
Smudge :
Cereri :
![]()
![]()
![]()
![]()
Cum a spus si nExow , ai un portofoliu foarte ordonat , cum nu a mai avut alti designeri (mici exceptii) .
ON: Creatiile sunt reusite , nici prea "incarcate" , nici prea simple..
Felicitari pentru grad , il meriti !
De cand asteptam sa iei designer
Superbe creatii ( efecte, text, font .. tot )..
KW man. !
Cum se numesc fonturile de la " fiskoff si Catuu " , te rog chiar am nevoie de ele
Creatiile super , KW #
Edited by iLoveMusic-, 14 October 2013 - 06:41 PM.
Imi place simplitatea din avatarele tale.
Semnaturile pe render sunt bune ,mai putin la smudge.
Smudge-ul este o lucrare foarte migaloasa tu faci un bg alegi o culoare si faci niste dungi cu smudge.
Arata destul de bine dar nu e ceea ce trebuie sa fie.
Nus expert in smudge (Massacre este) dar am descurc. Incearca sa faci altfel acel smudge. Creeazati un stil propriu pe care sa-l folosesti si sa-l tot modifici pe zi ce trece pana vei ajunge la un nivel ridicat.
Treci pe la mine prin portofoliu sa vezi 2 lucrari smudge care nu stiu daca sunt mai frumoase ca ale tale dar au un gram de imaginatie in plus.
Edited by Bradley., 15 October 2013 - 07:50 PM.
Edited by Bradley., 16 October 2013 - 09:34 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users