New :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Astept si pareri ..
Ai niste lucrari superbe. Nu am ce critica.
Poti face si pt. mine ( avatare, semnaturi -> ca nu ma supar
)
KeepWork MAN<!
Niste semnaturi :
Edited by MyCroSofT, 29 September 2013 - 04:37 PM.
La avatare nu mai e nimic de reprosat, sunt foarte frumoase, dar la semnaturile cu render nu prea integrezi bine render-ul.
Ce font ai folosit la al 4 avatar te rog imi spui
Super ART OWRK !
Nu mai stiu fontul .. si PSD`ul nu`l mai am . Daca o sa gasesc fontul te anunt prin pm .
Niste avatare :
Nu inteleg de ce toate lucrarile le faci cu blur. Ai o obsesie pentru asta,de acum stiu. Daca te bagi la sotw/aotw stiu cine ce cum e. (Care e a ta)... Sunt frumoase,calitatea e buna si ai stilul tau,dar stilul tau (blurul) e folosit de prea multi...
Semnaturi-Ne-am lamurit ca sti sa lucrezi pe stock-uri. Asteptam si cu smudge/distort sau pur si simplu un render pe un stock + editare...
Dacă îmi poți spune, dacă te rog pattern-ul ăsta sau cum se numește, ti-aș fii recunoscător, iar în rest, in legătură cu lucrările sunt impecabile, imi place la nebunie, dar dacă ți-ai schimba și stilul de a lucra, să încerci un nou stil, ar fii mai super.
Edited by silveLo1337, 08 October 2013 - 04:50 PM.
Dacă îmi poți spune, dacă te rog pattern-ul ăsta sau cum se numește, ti-aș fii recunoscător, iar în rest, in legătură cu lucrările sunt impecabile, imi place la nebunie, dar dacă ți-ai schimba și stilul de a lucra, să încerci un nou stil, ar fii mai super.
Ala nu e pattern, este mosaic . Il gasesti la Pixelate - Mosaic .
Niste avatare :
O sa revin cu niste semnaturi .
// La ultimul avatar e un border pus pe coloarea forumului ( 1a1a1a ) .
Edited by MyCroSofT, 08 October 2013 - 07:15 PM.
As vrea daca poti sami faci si mie poza asta http://www.2shared.c...et_of_Fate.html ca avatar si undeva jos in sub coif sa scrii DesTin^ si daca e o faci tu cum stiii
Edited by aNNdr3s, 08 October 2013 - 07:39 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users