Salt la continut

Fotografie

[CS16] Abuz SkilleT

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
30 replies to this topic

staff/gungame

staff/gungame

Master Member

• Membru
  • 1543 Postari:
  • 195 topics
  • Joined 28-February 13
  • Country: Country Flag
aici nu ma pot abtine nici eu [-( la fel mi sa intamplat si mie cand am facut cerere acum cv timp mi-au raspuns designeri comunitatii la cerere dar era pe langa subiect nici decum ce imi doream eu uitativa si voi http://forum.cs16.ro...e-avatar-staff/ intradevar am dat edit dupa ce mi-au raspuns 3 designeri dar am adaugat asta
"Nu sunt pretentios,apreciez foarte mult munca voastra
Dar asi vreau un avatar care "vibreaza" :D
Multumesc mult respectele mele :> " cand am vazut ca designerii nu inteleg ce vreau eu ...cel mai bn bine invatate sa iti faci singur ca e foarte usor eu asa mi-am facut :X:X multa bft

nu e corect sa varsam totul in capul lui
SkilleT..dar poate ia cineva in considerare ce zicem noi

ex : poza de la avatar nu e cine stie ce dar stiu ca e facuta de mine :D

Aceasta postare a fost editata de staff/gungame: 05 June 2013 - 11:53 PM

• Vraciu, Nasacryl and Rodiadota like this

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 3460 Postari:
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12

dar poate ia cineva in considerare ce zicem noi

NU CRED, AU FOST FACUTE 4-5 RECLAMATII SI DEGEABA :)

ex : poza de la avatar nu e cine stie ce dar stiu ca e facuta de mine

Felicitari, cred ca pana la urma asta ar trebuii sa faca toata lumea si sa fie scoasa sectiunea design
  • staff/gungame likes this

MARQUiZ

MARQUiZ

Fost Super Moderator

• Retired
  • 5231 Postari:
  • 154 topics
  • Joined 20-October 12

Felicitari, cred ca pana la urma asta ar trebuii sa faca toata lumea si sa fie scoasa sectiunea design

Sincer, cred ca tu suferi cam mult, si ai cam multe arfe pentru a primi ceva. Mai bine ocoleste sectiunea Design, stai pe sectiunea serverului tau si asa scapi de o treaba, nu sa vii la noi cu suferinte de copii mici.
Mai bine cineva cu acces ar da topic closed, ca deja e prea aiurea.
  • alexFTW and Marceline like this

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 Postari:
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12

Frate, deja ești penibil.
Nu ai tu treaba cu secțiunea design si cu designeri acestei comunități.

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 Postari:
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

Frate, deja ești penibil. Nu ai tu treaba cu secțiunea design si cu designeri acestei comunități.

Eu zic sa mai gandesti un pic cand jignesti pe cine si ce ar vrea sa insemne ca nu are treaba cu acea sectiune,nu cred ca esti in masura sa o faci pentru ca nimeni nu te a jignit cu nimic.
Sa va arat un mic exemplu daca esti fata.Acesta prietena a mea am intrebato daca poate sa imi faca si mie un avatar fara sa stiu ce avea sa faca ea,afland mai tarziu.In primul rand tin sa multumesc designerului care mi a facut acest avatar,dar mai exista si persoane cu mintea in colturi.Domnule Masacre crezi ca imi era greu sa ti trimit un PM personal,crezi ca aveam nevoie sa trimit izmene pe calatori?
O singura data am trimis PM lui Burkely si daca am vazut ca nu imi raspunde m am linistit.Poate sa confirme orice designer daca mint eu cu ceva si daca a mai primit vreunul PM de la mine.
Chiar nu se vede ca majoritatea abuzurilor fondate sau nefondate din ultima vreme toate duc la designeri?Macar aveti un pic de bun simt si respectati userii mai mari in varsta.V am zis si va repet,cand ati optat pentru Designer trebuia sa va ganditi daca aveti timp,chef de treaba s.a.m.d
Posted Image

Aceasta postare a fost editata de BAR_GABI: 06 June 2013 - 08:30 AM

ReyRey619

ReyRey619

Untouchable Member

• Banned
  • 1307 Postari:
  • 75 topics
  • Joined 08-April 13
Ami cer scuz ca ma bag si eu da asta e suntem luati cam prea in bataie de joc :D eu am facut si eu o cere pentru o semnatura http://forum.cs16.ro...ey619rezolvata/ (desi pot sa imi fac si eu la fel :D) Da am vrut sa vad ce pot Designeri nostri :D Mi sau facut 4 semnaturi desi in counitate sunt mi se pare cel putin 7-9 Designeri Am cerut un efect AE acel scris sa apara sa dispara in fine un Efect AE desi pot sa imi fac si eu da dragi nostri Designeri creca nu stiu ce inseamna un Efect ;)).
Dupa care domnu marquiz imi inchide topicu desi mai erau 4 Designeri sa raspunda la cere eram nevoit sa ii astept pa toti sa vad pana macar un Designer sa imi faca o semncatura cu acel Efect!
Dupa care ii trimit un PM lu marquiz si il rog sa imi redeschida topicu el imi spune Posted Image Wtf ce raspuns e asta nu ai decat sa faci la Abuz reclamatie :O De paraca nu i sar intanpla nimic e ca si cum mar scuipa cineva intre ochi si eu nu am ce sa ii fac :O da stai usor c aici nu e asa!
Eu am vrut sa atrag si eu atentia ca suntem luati cam peste picior!
Multumesc!
Stiu ca de acum inainte o sa fiu luat in nume de rau :D

Eu zic sa mai gandesti un pic cand jignesti pe cine si ce ar vrea sa insemne ca nu are treaba cu acea sectiune,nu cred ca esti in masura sa o faci pentru ca nimeni nu te a jignit cu nimic. Sa va arat un mic exemplu daca esti fata.Acesta prietena a mea am intrebato daca poate sa imi faca si mie un avatar fara sa stiu ce avea sa faca ea,afland mai tarziu.In primul rand tin sa multumesc designerului care mi a facut acest avatar,dar mai exista si persoane cu mintea in colturi.Domnule Masacre crezi ca imi era greu sa ti trimit un PM personal,crezi ca aveam nevoie sa trimit izmene pe calatori? O singura data am trimis PM lui Burkely si daca am vazut ca nu imi raspunde m am linistit.Poate sa confirme orice designer daca mint eu cu ceva si daca a mai primit vreunul PM de la mine. Chiar nu se vede ca majoritatea abuzurilor fondate sau nefondate din ultima vreme toate duc la designeri?Macar aveti un pic de bun simt si respectati userii mai mari in varsta.V am zis si va repet,cand ati optat pentru Designer trebuia sa va ganditi daca aveti timp,chef de treaba s.a.m.d Posted Image

TE ROG SA APELEZI LA MINE SAU SA APELEZE :D

Aceasta postare a fost editata de ReyRey619: 06 June 2013 - 09:19 AM

• -SaGeTaToR- likes this

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 Postari:
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12

Ami cer scuz ca ma bag si eu da asta e suntem luati cam prea in bataie de joc :D eu am facut si eu o cere pentru o semnatura http://forum.cs16.ro...ey619rezolvata/ (desi pot sa imi fac si eu la fel :D) Da am vrut sa vad ce pot Designeri nostri :D Mi sau facut 4 semnaturi desi in counitate sunt mi se pare cel putin 7-9 Designeri Am cerut un efect AE acel scris sa apara sa dispara in fine un Efect AE desi pot sa imi fac si eu da dragi nostri Designeri creca nu stiu ce inseamna un Efect ;)).
Dupa care domnu marquiz imi inchide topicu desi mai erau 4 Designeri sa raspunda la cere eram nevoit sa ii astept pa toti sa vad pana macar un Designer sa imi faca o semncatura cu acel Efect!
Dupa care ii trimit un PM lu marquiz si il rog sa imi redeschida topicu el imi spune Posted Image Wtf ce raspuns e asta nu ai decat sa faci la Abuz reclamatie :O De paraca nu i sar intanpla nimic e ca si cum mar scuipa cineva intre ochi si eu nu am ce sa ii fac :O da stai usor c aici nu e asa!
Eu am vrut sa atrag si eu atentia ca suntem luati cam peste picior!
Multumesc!
Stiu ca de acum inainte o sa fiu luat in nume de rau :D

TE ROG SA APELEZI LA MINE SAU SA APELEZE :D

Nu toți designeri lucrează AE.
Nimeni nu este luat peste picior aici ,dar asa înțelegeți voi...mai bine va gândiți ca voi purtați avatare/semnături create de noi(pe care le purtați 3/7 zile )în care am irosit timp pe care il puteam petrece cu familia ,iar voi ne faceți reclamați pentru ca nu am făcut un anumit efect sau nu am scris DeMoN, ci DEMON.
Poate nu am avut timp sa facem acel efect sau nu știm.
Acum am sa va aud cu întrebări gen : "De ce mai aveți designer? "
Răspuns : Avem designer pentru ca aceasta este pasiunea noastră, nu pentru ca ne place cum arata gradu de sub avatar.

Aceasta postare a fost editata de SkilletTT: 06 June 2013 - 09:46 AM

• alexFTW and MARQUiZ like this

Moxu.

Moxu.

Fost Designer

• Retired
  • 1397 Postari:
  • 64 topics
  • Joined 09-February 13

Eu zic sa mai gandesti un pic cand jignesti pe cine si ce ar vrea sa insemne ca nu are treaba cu acea sectiune,nu cred ca esti in masura sa o faci pentru ca nimeni nu te a jignit cu nimic.
Sa va arat un mic exemplu daca esti fata.Acesta prietena a mea am intrebato daca poate sa imi faca si mie un avatar fara sa stiu ce avea sa faca ea,afland mai tarziu.In primul rand tin sa multumesc designerului care mi a facut acest avatar,dar mai exista si persoane cu mintea in colturi.Domnule Masacre crezi ca imi era greu sa ti trimit un PM personal,crezi ca aveam nevoie sa trimit izmene pe calatori?
O singura data am trimis PM lui Burkely si daca am vazut ca nu imi raspunde m am linistit.Poate sa confirme orice designer daca mint eu cu ceva si daca a mai primit vreunul PM de la mine.
Chiar nu se vede ca majoritatea abuzurilor fondate sau nefondate din ultima vreme toate duc la designeri?Macar aveti un pic de bun simt si respectati userii mai mari in varsta.V am zis si va repet,cand ati optat pentru Designer trebuia sa va ganditi daca aveti timp,chef de treaba s.a.m.d
Posted Image

Te-as sfatui sa ai grija cum vorbesti.I-am spus clar: "Nu rezolv cereri prin PM"
"toate abuzurile duc la designeri" Serios? AI vazut de fel de reclamatii se fac?
EX: omul face cerere avatar , posteaza de 50 de ori fara sa stie de vreun regulament.Noi ii inchidem topicul pentru post si dupa el se gandeste sa faca o reclamatie la administratori , doar pentru ca el nu a citit regulamentul.
Nu e un exemplu adevarat.Cine e destept il intelege.Cam asa se petrece cu abuzurile astea.
  • Marceline likes this

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 Postari:
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

Te-as sfatui sa ai grija cum vorbesti

Ti se pare ca am vorbit ceva aiurea de ma sfatuiesti tu pe mine?Explica mi si mie cum vine asta:
-Fac cerere de avatar,posteaza un designer si al doilea imi face un avatar la "plesneala" dar are pretentia sa imi zica ca am cerut un efect si in modelul de cerere nu este specificat+ ca nici macar nu imi pune pe vatar cerintele mele
-Dau edit cum este si normal fara cer alceva in plus s au alte modificari aduse asupra cererii si ma trezesc cu T/C
Sunt eu obligat s au scrie undeva in regulament sa trimit PM la fiecare Designer in parte??

Nu toți designeri lucrează AE. Nimeni nu este luat peste picior aici ,dar asa înțelegeți voi...mai bine va gândiți ca voi purtați avatare/semnături create de noi(pe care le purtați 3/7 zile )în care am irosit timp pe care il puteam petrece cu familia

Prietene cand faci rezolvi o cerere ca designer nu stai sa al urmaresti pe fiecare cat timp poarta acea lucrare,dar eu unul le am invartit pe avatare si semnaturi pana le a venit boala pe ele.Acum ce sa inteleg ca tu stai vreo juma de duminica sa faci un avatar sau o semnatura?Mai bine nu exageram ca nu are rost

ionas

ionas

Fost Super Moderator

• Retired
  • 2067 Postari:
  • 119 topics
  • Joined 18-April 11
Topic inchis pana la o decizie finala ca se incep deja alte discutii aici.

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 Postari:
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Nu o sa iau toate posturile voastre de aici sa vad cum va dati cap in cap.
O singura intrebare am, daca tot sunt puse atatea conditii userilor pentru cerere, si atatea sub puncte, voi ca designeri de ce nu le respectati?
Daca e sa o luam corect, acum si tu ca designer ar trebui sa fii sanctionat pentru ca nu ai respectat cerintele lui, nu?

Inca ceva, regulamentul sectiunii zice cam asa:

8.In cerere au voie sa posteze doar Designerii si userul care a facut cererea. [ Daca e nevoie si un MOD de sectiune ] Nota: Atentie ! Daca cineva posteaza si nu are accesul de Designer se considera offtopic si va primi warn !

Nu o sa mai astept raspunsul tau, caci ti-am scos accesul de la design, m-am minunat destul pe la cereri, si mi-a fost de ajuns.
TC.

Aceasta postare a fost editata de Verdeee: 06 June 2013 - 02:49 PM

• ionas, Vraciu, Hunter and 5 others like this

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi