Ami cer scuz ca ma bag si eu da asta e suntem luati cam prea in bataie de joc

eu am facut si eu o cere pentru o semnatura
http://forum.cs16.ro...ey619rezolvata/ (desi pot sa imi fac si eu la fel

) Da am vrut sa vad ce pot Designeri nostri

Mi sau facut 4 semnaturi desi in counitate sunt mi se pare cel putin 7-9 Designeri Am cerut un efect AE acel scris sa apara sa dispara in fine un Efect AE desi pot sa imi fac si eu da dragi nostri Designeri creca nu stiu ce inseamna un Efect

.
Dupa care domnu marquiz imi inchide topicu desi mai erau 4 Designeri sa raspunda la cere eram nevoit sa ii astept pa toti sa vad pana macar un Designer sa imi faca o semncatura cu acel Efect!
Dupa care ii trimit un PM lu marquiz si il rog sa imi redeschida topicu el imi spune

Wtf ce raspuns e asta nu ai decat sa faci la Abuz reclamatie

De paraca nu i sar intanpla nimic e ca si cum mar scuipa cineva intre ochi si eu nu am ce sa ii fac

da stai usor c aici nu e asa!
Eu am vrut sa atrag si eu atentia ca suntem luati cam peste picior!
Multumesc!
Stiu ca de acum inainte o sa fiu luat in nume de rau

Eu zic sa mai gandesti un pic cand jignesti pe cine si ce ar vrea sa insemne ca nu are treaba cu acea sectiune,nu cred ca esti in masura sa o faci pentru ca nimeni nu te a jignit cu nimic. Sa va arat un mic exemplu daca esti fata.Acesta prietena a mea am intrebato daca poate sa imi faca si mie un avatar fara sa stiu ce avea sa faca ea,afland mai tarziu.In primul rand tin sa multumesc designerului care mi a facut acest avatar,dar mai exista si persoane cu mintea in colturi.Domnule Masacre crezi ca imi era greu sa ti trimit un PM personal,crezi ca aveam nevoie sa trimit izmene pe calatori? O singura data am trimis PM lui Burkely si daca am vazut ca nu imi raspunde m am linistit.Poate sa confirme orice designer daca mint eu cu ceva si daca a mai primit vreunul PM de la mine. Chiar nu se vede ca majoritatea abuzurilor fondate sau nefondate din ultima vreme toate duc la designeri?Macar aveti un pic de bun simt si respectati userii mai mari in varsta.V am zis si va repet,cand ati optat pentru Designer trebuia sa va ganditi daca aveti timp,chef de treaba s.a.m.d Posted Image
TE ROG SA APELEZI LA MINE SAU SA APELEZE
Aceasta postare a fost editata de ReyRey619: 06 June 2013 - 09:19 AM