Jump to content

Photo

[CS16] Abuz SkilleT

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
30 replies to this topic

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12
  • Country: Country Flag
  • Numele moderatorului reclamat: Skillet
  • Motivul reclamatiei: Imi da topic closed, ca am postat dupa el, pai fratele meu, sa dau edit n-am voie, sa postez dupa n-am voie, ce am voie sa fac, daca vreau sa-mi mai aduauge ceva la acea poza?? Dublu post, omu de cat timp e aici, nu stie ca dublu post, inseamna sa postez una dupa alta, nu cum am postat eu :-j frumos + ca am cerut ceva si am primit o amarata de poza, daca imi trebuia doar sa-mi scrie numele pe ea, o faceam eu, dupa ce ca rezolvati cereri si dupa o saptamana, nici nu faceti ce se cere
  • Link catre topic / Printscreen: http://forum.cs16.ro...emon-xrespinsa/
  • Edit : sunt multi altii care posteaza la fel si nu primesc topic closed, eu ce am, m-ati vazut mai tras la fata sau?
  • A marit si el putin imaginea si a bagat un scris acolo de umplutura, macar daca il scria corect, dar no avem designer hai sa facem doar la cine vrea "surubelu nostru", daca nu stii sa faci, nu te mai baga si lasa pe altu care are chef de mine si se pricepe

Edited by DeMoNaKee, 02 June 2013 - 04:38 PM.

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
Ma omule, te sfătuiesc sa citești regulamentul --> http://forum.cs16.ro...lament-general/ ,iar după sa faci reclamație.

Nu ai voie sa mai postezi după ce ai făcut cererea. Poți sa observi ca și ceilalți pățesc același lucru!
  • Burkely likes this

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12
Pai si stai asa, TU DACA NU-MI FACI CE AM CERUT DE CE DRACULUI POSTEZI SAU TU ESTI MAI CU MOT CA RESTU? hai frate cu abureli deastea o pacalesti pe bunicamia nu pe mine, ori faci ce-ti cer ori veziti de treaba ta si lasa pe altcineva, am cerut clar BASS EFECT, e greu de citit? si numele scris DeMoN ;x, NU DEMON ;x, alti designer pot scrie corect, tu de ce nu o faci? daca iti cer ceva pai fa ce ti-am cerut, nu ce vrei tu

Edited by DeMoNaKee, 02 June 2013 - 06:05 PM.

• GioRnO likes this

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12

Pai si stai asa, TU DACA NU-MI FACI CE AM CERUT DE CE DRACULUI POSTEZI SAU TU ESTI MAI CU MOT CA RESTU? hai frate cu abureli deastea o pacalesti pe bunicamia nu pe mine, ori faci ce-ti cer ori veziti de treaba ta si lasa pe altcineva, am cerut clar BASS EFECT, e greu de citit? si numele scris DeMoN ;x, NU DEMON ;x, la altii le poti scrie cHeLoO dar mie nu ?

Daca nu iți place creația nu o porți.

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12
Pai omule, nu am spus ca nu-mi place, chiar imi place cum lucrezi si ai lucrari foarte frumoase, dar am cerut bass efect, am si specificat daca nu-mi puteti face bass efect dati t.c, daca imi trebuie o poza doar cu scris, imi pot face si eu.. tocmai deasta am apelat la voi, dar vad ca am facut-o degeaba :)
  • GioRnO and -SaGeTaToR- like this

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
Stai sa înțeleg....reclamația asta e pentru bass efect sau pentru închiderea acelui topic?
Eu am zis ca iți fac ceva mai frumos fără acel efect ,iar textul nu este DeMoN ;x , ci DEMON ;X din cauza unui font folosit. Oricum mai erau designeri care puteau sa iți facă.

Topicul a fost închis în mod corect.

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12
Pai da, dar daca am cerut ceva, aia vreau nu ceva mai frumos, acum stau iarasi o luna ca ai vrut tu sa-mi faci ceva mai frumos? Daca tie ti se pare normala treaba asta nu stiu ce sa zic..Crezi ca am timp sa astept ca un "caine al strazii pana primesc o coaja de paine" dupa un avatar?
Ex : Acum te-ai trezit tu sa-mi faci ceva mai frumos, altadata se trezeste alt designer si tot asa !
"Dal dracu de catel, mai poate astepta o luna" cam asa ganditi voi
N-am venit sa fac reclamatie pentru a fii tu sanctionat, vreau doar sa bagi de seama, ca daca fac cerere pentru ceva, exact aia vreau sa primesc NU ALTCEVA !!!!
  • GioRnO, -SaGeTaToR- and ReyRey619 like this

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
Deci..eu am postat acea creație praf ,iar tu te-ai trezit sa postezi în topic,nu e vina mea ca ai postat tu.
Eu am procedat după regulament http://forum.cs16.ro...lament-general/
Aștept decizia voastră.

Edited by SkilletTT, 03 June 2013 - 12:40 PM.

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12
Pai si ce vroiai sa fac, daca tu imi faci altceva, nu ce iti cer eu? Edit nu puteam sa dau, sa postez a fost singura solutie.
Tocmai deasta am postat, sa-ti spun sa vreau bass efect, nu doar o poza simpla cu scris
Dar pe voi nu va intereseaza ce cere lumea, voi faceti acolo ceva sa fie facut :-j

Edited by DeMoNaKee, 03 June 2013 - 12:54 PM.

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 posts
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11
DeMoNaKee de mesaj privat (PM) sau post pe profil ai auzit?

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12
Da am auzit, dar crezi ca imi pierd timpul sa dau pm-uri si etc?
Daca ti-am cerut ceva, pai aia fa-mi nu ce iti trece tie prin cap, daca n-am dreptate dai topic closed
Tot eu gresesc, cand cer sa mi se faca ceva si primesc cu totul altceva, voi administratorii, fondatorii nu observati ca deja sunt cam multe reclamatii pe acest motiv? Toti designerii fac ce vor, nu ce li se cere
Un alt exemplu : http://forum.cs16.ro...uz-design-team/
"dar pe el la durut la basca cand a facut avatarul,probabil la facut la misto sau la norma ca se vede ca nu este cum am cerut eu", exact despre asta este vorba, faceti ceva doar sa fie facut si sa scapati de o cerere in plus
Dati-ne frate pm si spuneti-ne ca nu aveti chef sa ne faceti un amarat de avatar, decat sa-mi postezi o coaja de poza, care nici macar nu este cum am cerut eu

Edited by DeMoNaKee, 03 June 2013 - 05:13 PM.

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
Ma omule, tu ai făcut reclamația asta pentru închiderea acelui topic,iar acum ai văzut ca nu iți iese și zici ca nu ți-am băgat BASS efect.
Eu doar am respectat regulamentul și am închis topicul, nu e vina mea ca nu îl respecți tu.

Aștept răspunsul unui Administrator/Fondator.

Edited by SkilletTT, 03 June 2013 - 05:27 PM.

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12
Pai da, mi-ai inchis topicul pentru ca ti-am atras atentia ca nu ai facut ce am cerut, ce vroiai sa astept sa postati toti la fel ca la altii, cer ceva si primesc de la toti altceva si dati rpd t.c?, nu asteptati sa vedeti daca sa facut ce am cerut eu.
Exemplu : Mergi la magazin si cumperi o paine, daca ala vine si iti aduce o ruda de salam si tu ii atragi atentia ca nu asta ai vrut, apoi el te da afara din magazin, nu te duci sa-l reclami la detinatorul magazinului respectiv?
EXACT ASTA FAC SI EU, PRIMA DATA GANDESTE-TE CA SI TU AI GRESIT SI APOI DA-MI TOPIC CLOSED ;)
  • GioRnO likes this

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12

Pai da, mi-ai inchis topicul pentru ca ti-am atras atentia ca nu ai facut ce am cerut, ce vroiai sa astept sa postati toti la fel ca la altii, cer ceva si primesc de la toti altceva si dati rpd t.c?, nu asteptati sa vedeti daca sa facut ce am cerut eu.
Exemplu : Mergi la magazin si cumperi o paine, daca ala vine si iti aduce o ruda de salam si tu ii atragi atentia ca nu asta ai vrut, apoi el te da afara din magazin, nu te duci sa-l reclami la detinatorul magazinului respectiv?
EXACT ASTA FAC SI EU, PRIMA DATA GANDESTE-TE CA SI TU AI GRESIT SI APOI DA-MI TOPIC CLOSED ;)

Vad ca te doare capu...
Eu am făcut ce cere regulamentul , dar acum tu interpretezi cum vrei.

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12
Pai si ce ti-am cerut eu, de ce nu ai facut?
Adica acea poza cu bass efect?

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
Cum a zis și Cosmin, îmi lași PM ca ești disperat după acel efect, iar eu adaugăm acel efect.

Privind topicul, a fost închis conform regulamentului ,ci nu ca am ceva cu tine.

Edited by SkilletTT, 03 June 2013 - 06:55 PM.

Moxu.

Moxu.

Fost Designer

• Retired
  • 1397 posts
  • 64 topics
  • Joined 09-February 13
Scuzati interventia , dar vad ca ai adus acuzatii la toti designerii ca facem ce vrem.
Fratele meu , dupa ce ca ne chinuim sa va facem toate poftele si voi nici macar nu ne rasplatiti...oricum dupa ce va facem un avatar , il purtati 5 zile sa vada lumea ca aveti putin bun simt fata de noi si dupa il schimbati (nu toti dar majoritatea da).
Sa nu mai zic ca nu toti stim sa facem bass effect pentru ca e un efect foarte urat care strica din claritatea imaginii.
  • Hunter, alexFTW, Marceline and 1 other like this

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12
Frate, vrei sa-ti dau ultimul avatar facut de voi, adica acum cateva luni, pana ieri cand am facut cererea l-am purtat :)
Si uitati-va cate reclamatii s-au facut pe motivul asta, pentru ca noi cerem ceva si voi faceti altceva si sincer sa fiu, mie nu-mi pasa daca iti place tie sau nu bass efect , ti-am cerut aia pai aia fami nu o poza cu un scris simplu sau daca nu vrei sa-mi faci spune-mi si gata.
Explica-mi si mie cine a gresit primul eu sau el, cand eu i-am cerut bass efect si el mi-a facut un carnat de avatar? Vreau sa stiu si eu cine a gresit !!!!!

Edited by DeMoNaKee, 03 June 2013 - 09:43 PM.

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12
Chiar nu am putut sa ma abtin dupa ce ca nu nu aveti dreptate si ma refer aici la unii DESIGNERI
Sunt dispus sa suport consecintele acestui post atat eu cat si domnul Massacre fiind constienti amandoi ca am incalcat regulamentul
Sa vorbim un pic despre acest topic http://forum.cs16.ro...uz-design-team/ aici se vede destul de clar ca domnul COSMIN 701 pune palma pentru KENN si am lasat de la mine nu am facut nici un fel de tam tam.Poate sunt eu mai nebun de fel dar vad ca si acest user e la fel ca mine o data ce a facut acest topic si este nemultumit.
In aceasta cerere facuta de mine la sectiunea design http://forum.cs16.ro...-cerere-avatar/ un singur designer a incercat cat de cat sa raspunda cerintelor mele,restul au facute niste avatare din mers casa zic asa.Eu le am purtat pe toate dar nu mi au fost chiar atat de dragi
Din doua avatare postate aici http://forum.cs16.ro...vatar-respinsa/ corespunde unul cu cerintele mele?
Eu zic ca designerii sa fie un pic mai atenti si nu atat de severi cu noi,pentru ca nimeni nu sa nascut invatat si toti mai facem cate o greseala.Ia puneti va si voi in locul nostru cum este sa astepti o luna si dupa sa te trezesti ca nu primesti un avatar sau o semnatura dintr o cauza banala.
Parerea mea este ca Fondatorii ar trebui sa poarte o discutie cu voi si sa va atraga atentia ca pe viitor sa fiti mai intelegatori si sa lasa ti orgoliul mai moale ca sa nu se mai ajunga la astfel de abuzuri.Unii au zis ca au scoala si examene si nu au timpul necesar, pentru a raspunde in totalitate dar cand au optat pentru Staff Apply nu s au gandit si la viitor daca vor putea face fata cerintelor
  • Vraciu, Nasacryl, KiDuLeTz and 4 others like this

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Topic Starter

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12
Dati topic closed !
Am invatat sa nu mai apelez la designerii comunitati ca o fac degeaba.

DEJA SUNT 4-5 RECLAMATII PE MOTIVUL ACESTA, CA NU FACETI CE VA CEREM SI TOT NU SE IA NICI-O MASURA.
am gasti useri la care pot apela si care au un folos in comunitatea asta si nu isi bat joc

Edited by DeMoNaKee, 03 June 2013 - 11:49 PM.

• GioRnO, Nasacryl, Eu si Nimeni Altu and 3 others like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users