Salt la continut

Fotografie

[Alcool] • Only STAFF

- - - - -

• Please log in to reply
1258 replies to this topic

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
  • Country: Country Flag
Daca tu ai fost ranit sentimental, asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu noroi in mine, si nici sa-ti speli rufele in public. Viata noastra e viata noastra si atat. Daca aveai ceva sa-mi reprosezi ca "ma dau mare sefa" trebuia sa o faci pe mess imediat, nu acum. Arata-mi si mie un admin bun care sa-si fi meritat locul pe server si eu i-am dat remove. Te rog sa mi-l arati. Stii foarte bine ca oricand au fost probleme te-am intrebat, daca nu te-am gasit pe tine l-am gasit pe afro, sau pe lav, sau pe oricare admin din staff. E usor acum sa arunci cu jigniri in oameni, dupa ce te-au ajutat. Din partea mea poti sa scrii inca un roman cu replici injositoare la adresa mea, pe care sa-l citesti de 50 de ori si cand ti se face dor de mine sa-l mai citesti o data.

Nu am pretentii sa planga cineva dupa mine, sa ma pupe-n cur asa cum ai zis tu " vai ioana , nustiu ce". Nu am nevoie sa mi se spuna ca a plecat un om de incredere si un admin bun pentru ca imi stiu meritul pe server, si stiu ca am fost una printre putinii oameni de baza din staff. Poate ca la inceput nu stiam sa tin un mouse in mana, desi exagerezi, dar hai ca-ti dau dreptate, dar am avut bunavointa sa invat si sa te ajut. Macar pentru asta sa ai putin respect.

As vrea sa incetam cu +1. Iti doresc admini buni in continuare si succes cu serverul.

edit: Dupa ce mi-ai dat libertate la server si "Am inceput sa o fac pe-a sefa" , trebuia sa ma iei frumusel deoparte si sa-mi explici cum stau lucrurile. Nu inteleg de ce nu mi-ai reprosat chestiile astea in decursul perioadei cand aveam gradul, si vii si le spui acum. Nu trebuie sa ma repet ca te-am sunat tot timpul atunci cand voiam sa fac ceva pentru server, ca te-am asteptat sa vii acasa sa-mi explici si multe altele. Bineinteles ca dupa efectul de turma, toti te vor crede pe tine, si eu degeaba m-as bate cu pumnul in piept sa demonstrez ca in tot cacatul asta am si eu dreptatea mea.

Aceasta postare a fost editata de abcdf: 27 December 2011 - 04:18 PM

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Am scris ca sa inteleaga cat decat si staff-ul de plecarea ta maiestuoasa de care tot vorbim noi acum, si chiar nu mie dor de tine draguta :P si chiar iti doresc sa mai faci ce ai facut pentru Alcool oriunde te-ai duce si atunci vei vedea daca vei fi apreciata la fel sau nu ( defapt cred ca altundeva te-ar aprecia ca esti ***** ) hai ca am vorbit prea mult si ma mai doare si capu de aseara ca am baut :)), cius.

EDIT: Daca tu nu ma injurai azi pe server si nu imi dadeai quit totul era normal,dar daca tu abuzezi ca lasa ca 1234 ma iarta ca doar is ***** si is abcdf..nu nu ! La un moment dat se umple paharul si atat am avut de zis.

Subiect inchis.

Aceasta postare a fost editata de 1234: 27 December 2011 - 04:21 PM

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
Nu eu am fost cea care a inceput cu comenzile, asa ca te rog nu mai arunca totul in curul meu, ca sa nu iti strici tu reputatia. Daca tot te-ai apucat de explicat, explica-le adminilor de ce te doare-n **** de ei de fiecare data cand te cauta. Ca m-ai gasit pe mine sageata, sa-ti rezolv problemele cu playerii , cu adminii etc, si apoi cand te plictisesti sa ma trimiti sa stii tu ce, asta-i alta parte. N-am zis nimic, dar de la asta, pana a ajunge sa ma jignesti pe server si pe mess in halul asta e cale lunga.

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Adminii care nu au fost ascultati de mine sa imi reproseze acum si chiar nu ma intereseaza te-ai simtit jignita...si nu te-am pus pe tine sa imi faci nici o treaba :)) eu doar ti-am dat acces la server ( tu ai vrut ), inca odata semn de nu esti recunoscatoare pentru ceea ce am facut,dar nui nimic mi-a fost invatatura de minte :*. TI-am zis pe server sa incetezi sa mai injuri si sa ma lasi sa ma joc, nu ai vrut am fost nevoit sa te scot sa te linistesti,ai intrat iar cu marele grad de Alcoolista si mi-ai dat si mie quit, pentru ce ? ca sa imi demonstrezi ca ai acces la comanda, stiai prea bine ca o sa ma enervez dar nu stiai ca o sa puna si capac chestia asta, la fel cum a plecat si ca1ne de aici o sa pleci si tu, cu coada intre picioare..pentru ca ai avut acces la orice si acum vii la mine si imi zici ca te-am pus sa imi administrezi serverul ? Femeie a da acces e doar un privilegiu` nu e ca sa fii sluga mea..dar nu e nimic mai am oameni de baza care ar stii ce aia in a da acces si care ar aprecia, pentru ca ce ai primit tu nu o sa primesti altundeva decat cu $, si nu cu 20-30 de lei amarati..Nu vreau ca sa fie efect de turma si sa fie toti de acord cu mine, staff-ul o sa isi dea seama cine are dreptate si cine nu,dar aici cu "m-ai alsat pe mine sa fac toata treaba" = nerecunoscataore ! Si atat, cat de curand o sa iti fie scos si moderatorul si schimb si parola si drum bun cu cine ai crezut tu ca trebuie sa alegi.

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
"Marele grad Alcoolista". hahaha. De ce nu faci un topic " Critici pentru abcdf " , ca sa nu ne mai chinuim aici la staff only. Nu am nevoie de complimentele nimanui cu atat mai putin de jignirile tale. Din partea mea, ia tot si fa bors . Te-am pupat.

1234 : Drum bun,

dD.

dD.

Advanced Member

• Membru
  • 135 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 21-September 11
[-X cer daune .. " Te`am pupat " e vorba mea asa ca te dau in judecata

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 Postari:
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Nici pentru bac nu cred ca am sa citesc asa de mult ca aici. Sper ca discutia sa fie incheiata si sa nu mai vad post-uri in legatura cu treaba asta sau le voi sterge :).

Pentru alte probleme legate de server va rog sa postati mai jos.

Funker

Funker

Addicted Member

• Membru
  • 325 Postari:
  • 11 topics
  • Joined 18-July 11
Da ,as vrea o cana de ceai daca se poate si un fursec.

TeacheR

TeacheR

Addicted Member

• Membru
  • 297 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 08-August 11
Foarte multa cearta.........

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 Postari:
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
dam acum toata cearta teacher ca pe 2012 sa nu mai existe :)) :D

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 Postari:
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Sa speram :)

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 Postari:
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
S-a rezolvat problema cu adminele? :D
Eu tot nu am admin :-?

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Ce problema :)))?

EDIT: Numai dati id-ul meu personal la cei care ma cauta si la Afro la fel..daca are cineva nevoie de noi ne gaseste la id-ul cs16_1234 si cs16_afro !
Va pupa 1234 :*

Aceasta postare a fost editata de 1234: 31 December 2011 - 11:48 AM

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 Postari:
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Nu stiu dc..dar am impresia ca era mai bine cu Dovezi Banuri...asa se mareste activitatea adminilor, ma uitam la bya intra foarte rar pe forum...eu as propune sa redeschidem dovezi banuri, de altfel zoom a dat 2 banuri , sunt doua cereri unban pe forum, el nu posteaza la cereri unban ca de e greu, dar posteaza da cereri admini.
astept parerile voastre.

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 Postari:
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Nu merge comanda amx_ss . X( . PRO sugestia lu' FreeZe .

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 Postari:
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
baaaa vampirulee nu dormi la ora 8:30 :O:O
ce nu as da pt inca 2-3 ore de somn :-<

Cum ati petrecut aseara? :>

Lav :x

Lav :x

Addicted Member

• Membru
  • 331 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 27-June 11
Ba voi pana si in prima zi din an tot cs aveti in cap :))) sunteti nebuni.eu is contra pentru dovezi banuri.daca un player ia ban si crede ca e nevinovat va face cerere de unban iar adminul bineinteles trebuie sa prezinte dovada , daca nu prezinta dovada va fi sanctionat iar playerul va avea unban.TOTI adminii care dau banuri trebuie sa aiba dovada, banurile se dau pe propria raspundere.Asteptam si alte pareri

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Doamne ca se invarte casa si acum=)), nu isi au rostul dovezi banuri...e foarte bine cum zice lav.

dDjj

dDjj

Ultras Member

• Membru
  • 357 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 18-July 11
Cate banuri am dat de cand am postat ultima oara... :)))

Neata si voua,mie nu imi e asa rau,am avut remediu ___ :))

eXpLoSiOn^

eXpLoSiOn^

Fost Moderator

• Retired
  • 2172 Postari:
  • 113 topics
  • Joined 30-October 11
Faceti ceva cu dD. pana nu va treziti ca ma retrag de pe server!! Nu ma face el ****...ca in primu rand nici el nu ma cunoaste si nu ar trebui sa ma jigneasca !! Intru pe server rar cand imi fac si eu putin timp liber ( in ultimul timp ) si cand intru incepe toti sa ma ia la p**a.!!

Nu am ce sa zis o sa va da-ti seama si singuri!!!:

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi