Nu am pretentii sa planga cineva dupa mine, sa ma pupe-n cur asa cum ai zis tu " vai ioana , nustiu ce". Nu am nevoie sa mi se spuna ca a plecat un om de incredere si un admin bun pentru ca imi stiu meritul pe server, si stiu ca am fost una printre putinii oameni de baza din staff. Poate ca la inceput nu stiam sa tin un mouse in mana, desi exagerezi, dar hai ca-ti dau dreptate, dar am avut bunavointa sa invat si sa te ajut. Macar pentru asta sa ai putin respect.
As vrea sa incetam cu +1. Iti doresc admini buni in continuare si succes cu serverul.
edit: Dupa ce mi-ai dat libertate la server si "Am inceput sa o fac pe-a sefa" , trebuia sa ma iei frumusel deoparte si sa-mi explici cum stau lucrurile. Nu inteleg de ce nu mi-ai reprosat chestiile astea in decursul perioadei cand aveam gradul, si vii si le spui acum. Nu trebuie sa ma repet ca te-am sunat tot timpul atunci cand voiam sa fac ceva pentru server, ca te-am asteptat sa vii acasa sa-mi explici si multe altele. Bineinteles ca dupa efectul de turma, toti te vor crede pe tine, si eu degeaba m-as bate cu pumnul in piept sa demonstrez ca in tot cacatul asta am si eu dreptatea mea.
Edited by abcdf, 27 December 2011 - 04:18 PM.