Salt la continut

Fotografie

[CS16] Probleme cu telefonul mobil.

- - - - -

• Please log in to reply
156 replies to this topic

symplu

symplu

Member

• Membru
  • 14 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 09-May 13
  • Country: Country Flag

Eh, uite ca am putut face update la 7.0.5 fara probleme. R SIM 9 decodeaza si aceasta versiune fara probleme !

Shake997

Shake997

Ultras Member

• Membru
  • 405 Postari:
  • 45 topics
  • Joined 25-March 13

Model telefon: Iphone 3g
Problema: Nu stiu sai fac update
Alte precizari: Daca ma puteti ajuta am ios 3.1.3  as dori un ios5 telefonul e newerlocke Cydia nu prea ma pricep la Iphone

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 Postari:
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

Model telefon: Iphone 3g
Problema: Nu stiu sai fac update
Alte precizari: Daca ma puteti ajuta am ios 3.1.3  as dori un ios5 telefonul e newerlocke Cydia nu prea ma pricep la Iphone

In primul rand ai 3G sau 3GS pentru ca acest update ( Ios 5 ) nu se poate aplica pe iPhone 2G, iPhone 3G, iPod Touch etc deoarece Apple nu mai ofera update uri pentru aceste device-uri.

Mai pune cateva milioane si cumparati un Iphone 4 Neverlocked cu 1000 RON si putin noroc.

Daca ai 3GS revino cu un reply.

Aceasta postare a fost editata de DeX: 06 February 2014 - 04:39 AM

Yato-Senpai

Yato-Senpai

Untouchable Member

• Membru
  • 1309 Postari:
  • 157 topics
  • Joined 16-November 11

Model telefon: Samsung gt i5800 [stiu e vechi]
Problema: Am un card de 4 Gb ram si memorie interna de 170 parca...daca dau jos de pe net o aplicatie/tema/joc/alea alea...sa imi ocupe spatiu din cardu de memorie..si nu din memoria interna...ca deja am ramas doar cu 28 MB..
Alte precizari: Am zis tot mai sus :)

Andrei D.

Andrei D.

Power Member

• Membru
  • 106 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 19-February 14

Problema: Am un card de 4 Gb ram si memorie interna de 170 parca...daca dau jos de pe net o aplicatie/tema/joc/alea alea...sa imi ocupe spatiu din cardu de memorie..si nu din memoria interna...ca deja am ramas doar cu 28 MB..

Trebuie sa intri undeva in setari la stocare memorie, sa selectezi unde sa se salveze atunci cand se descarca !

Yato-Senpai

Yato-Senpai

Untouchable Member

• Membru
  • 1309 Postari:
  • 157 topics
  • Joined 16-November 11

Trebuie sa intri undeva in setari la stocare memorie, sa selectezi unde sa se salveze atunci cand se descarca !

Pai asta e problema...ca nu stiu unde sa intru..ca daca dau la "Stocare pe card SD si in telefon" si acolo nu apare decat spatiu total/spatiu disponibil/dezinstalare cartela SD/formatare cartela SD 

trip

trip

Fost Resource Team

• Retired
  • 849 Postari:
  • 163 topics
  • Joined 13-December 13

La modelele astea vechi de samsung, mai toate aplicațiile ca să funcționeze le trebuie fișiere din telefonul mobil, prin urmare acele fișiere dacă nu se află în folder cu respectivul joc sau respectiva aplicație nu pot funcționa.Sper ca m-ai înțeles, dacă nu îmi dai PM.

c0ca1n <3

c0ca1n <3

Addicted Member

• Membru
  • 326 Postari:
  • 41 topics
  • Joined 05-March 14
Model telefon : Samsung mini galaxy
Problema: Are android 2.2.1 si vreau sa ii bag mai mare...are un prieten telefon ca al meu cu Andriidu 2.3.6 . Am dat acolo la despre telefon si nu ii pot updata...cum altfel as putea?

rAr ;

rAr ;

Fost News Team

• Retired
  • 1649 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 21-December 13

Model telefon : Orange Zali
Problema: desi este pe normal cand primesc mesaj doar vibreaza :-?
Alte precizari: -

GMDDD

GMDDD

Advanced Member

• Membru
  • 146 Postari:
  • 44 topics
  • Joined 20-May 14

Model telefon : Orange Zali
Problema: desi este pe normal cand primesc mesaj doar vibreaza :-?
Alte precizari: -

Din cate stiu Zali are foarte multe probleme la partea de sunet,incearca sa dai un "factory reset" (reseteaza la setarile initiale)

si/sau incearca "Zedge" sau alte aplicatii ce iti modifica  "tonul de apel"

mai incearca si :setari - sunete - panou volum (settings - sound - volumes) ,poate totusi volumul de la ringtone este setat pe minim

Aceasta postare a fost editata de GMD: 21 May 2014 - 10:52 PM

Cr!m3

Cr!m3

Power Member

• Membru
  • 102 Postari:
  • 53 topics
  • Joined 23-June 13

Model telefon: Nokia c3
Problema: Ecranul este mereu alb :mellow:
Alte precizari: Nici nu se mai încarcă..

Problema cu Soft-ul. Costa 30-35 lei la GSM. Se poate repara singur daca ai Pheonix sau JAF si Nokia PC Suite instalat pe pc.

De ce se defecteaza?

1. Navigarea pe net.

2. Daca dai click pe unul din link-urile telefonului "Preluare teme etc."

3. Fiindca il supra-incarci cu lucruri personale (teme,videoclipuri solicitante)

Concluzia: NU MAI FOLOSI NETUL 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Model telefon: Tekincell 3120 (telefon cu ecran tactil + cu TV si atena telescopica) poza: http://www.abungu.co...ep-telefonu.jpg
Problema: nu pot face conexiunea la internet 
Alte precizari:  nu-mi dau seama daca are sau nu conexiune la internet si ce fel de sistem de operare are.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Aceasta postare a fost editata de Cr!m3: 25 May 2014 - 08:08 AM

zEKEN;

zEKEN;

Master Member

• Membru
  • 1738 Postari:
  • 134 topics
  • Joined 19-September 13

Model telefon: Iphone 4
Problema: Merita sa-i fac update, de la 7.1.1 la 7.1.2 ? Daca da, motivati, daca nu, la fel.
Alte precizari: Nu este chiar o problema, dar nu am gasit alt loc mai bun pt a posta...

gaLusca

gaLusca

No Limit Member

• Membru
  • 3063 Postari:
  • 397 topics
  • Joined 16-March 12
Model Telefon : cosmote smart share
Problema : merge sa mai downloadez nimic de pe magaIn play, imi zice o eroare
Alte precizari : uitati eroarea http://postimg.org/image/4q0vsipsv/

Tyger

Tyger

Fost Moderator

• Retired
  • 941 Postari:
  • 36 topics
  • Joined 21-July 13

Scoate sim-ul si cardul, salveaza tot ce ai date personale de pe el si da-i o resetare generala.

n1caSB

n1caSB

Power Member

• Membru
  • 88 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 13-March 14

Model Telefon : Samsung Galaxy Trend Plus
Problema : Nu pot sa fac root, am incercat orice, am urmarit tutoriale, nimic.
Alte precizari : Cand incerc sa fac root , in system recovery mode (volume up + power + home) primesc o eroare cu E: signature verificaton failed, sau ceva de genu`.

As fii foarte recunoscator daca m-ar ajuta cineva.

Yato-Senpai

Yato-Senpai

Untouchable Member

• Membru
  • 1309 Postari:
  • 157 topics
  • Joined 16-November 11

Model telefon: Vodafone Smart 4
Problema:Nu e chiar o problema,vreau sa stiu doar cum fac cand intru la mesaje si incerc sa scriu sa nu mai vibreze[daca intelegeti ce vreau sa zic]
Alte precizari: Multumesc !

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 Postari:
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13

Model telefon: Monte Carlo White
Problema: Nu imi merge nici o aplicatie(messenger,facebook,youtube,google play etc)  in afara de browser
Alte precizari:Multumesc anticipat.

Tyger

Tyger

Fost Moderator

• Retired
  • 941 Postari:
  • 36 topics
  • Joined 21-July 13

Model telefon: Monte Carlo White
Problema: Nu imi merge nici o aplicatie(messenger,facebook,youtube,google play etc)  in afara de browser
Alte precizari:Multumesc anticipat.

Astea fac parte din seria ZTE, iti recomand o resetare generala care se face in felul urmator: scoti simul si cardul, salvezi daca ai ceva in memoria tel. Cu tel inchis, tii apasat volum up si apoi tinand apasat volume up apesi power si vei intra intr-un meniu, acolo selectezi pe volume down pana la al 3-lea camp care se numeste "factory reset", apesi power dupa care te mai baga intr-un meniu, acolo selectezi aia unde scrie "delete all data" si dupa ce ai selectat apesi power si tel va reveni la setarile din fabrica dupa care vei putea instala ce vrei tu fara probleme.

• Luv ya;x likes this

crym666

crym666

Advanced Member

• Membru
  • 130 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 04-July 14
Model: Samsung young duos
Problema: memoria full desi am dezinstalat toate aplicatiile posibile (google facebook youtube jocuri) are doar 2gb interna, am bagat un card am download un joc si nu ma lasat nici cu card. Ce as putea face ?
Alte precizari: Multumesc

Tyger

Tyger

Fost Moderator

• Retired
  • 941 Postari:
  • 36 topics
  • Joined 21-July 13

Model: Samsung young duos
Problema: memoria full desi am dezinstalat toate aplicatiile posibile (google facebook youtube jocuri) are doar 2gb interna, am bagat un card am download un joc si nu ma lasat nici cu card. Ce as putea face ?
Alte precizari: Multumesc

Intra la setari si vezi acolo la stocare ce iti ocupa spatiu si sterge ce nu-ti trebuie!

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi