Eh, uite ca am putut face update la 7.0.5 fara probleme. R SIM 9 decodeaza si aceasta versiune fara probleme !

[CS16] Probleme cu telefonul mobil.
Postat 06 February 2014 - 04:37 AM

Model telefon: Iphone 3g
Problema: Nu stiu sai fac update
Alte precizari: Daca ma puteti ajuta am ios 3.1.3 as dori un ios5 telefonul e newerlocke Cydia nu prea ma pricep la Iphone
In primul rand ai 3G sau 3GS pentru ca acest update ( Ios 5 ) nu se poate aplica pe iPhone 2G, iPhone 3G, iPod Touch etc deoarece Apple nu mai ofera update uri pentru aceste device-uri.
Mai pune cateva milioane si cumparati un Iphone 4 Neverlocked cu 1000 RON si putin noroc.
Daca ai 3GS revino cu un reply.
Aceasta postare a fost editata de DeX: 06 February 2014 - 04:39 AM
Postat 24 March 2014 - 06:55 PM

Model telefon: Samsung gt i5800 [stiu e vechi]
Problema: Am un card de 4 Gb ram si memorie interna de 170 parca...daca dau jos de pe net o aplicatie/tema/joc/alea alea...sa imi ocupe spatiu din cardu de memorie..si nu din memoria interna...ca deja am ramas doar cu 28 MB..
Alte precizari: Am zis tot mai sus
Postat 24 March 2014 - 07:36 PM

Problema: Am un card de 4 Gb ram si memorie interna de 170 parca...daca dau jos de pe net o aplicatie/tema/joc/alea alea...sa imi ocupe spatiu din cardu de memorie..si nu din memoria interna...ca deja am ramas doar cu 28 MB..
Trebuie sa intri undeva in setari la stocare memorie, sa selectezi unde sa se salveze atunci cand se descarca !
Postat 24 March 2014 - 08:17 PM

Trebuie sa intri undeva in setari la stocare memorie, sa selectezi unde sa se salveze atunci cand se descarca !
Pai asta e problema...ca nu stiu unde sa intru..ca daca dau la "Stocare pe card SD si in telefon" si acolo nu apare decat spatiu total/spatiu disponibil/dezinstalare cartela SD/formatare cartela SD
Postat 24 March 2014 - 08:55 PM

La modelele astea vechi de samsung, mai toate aplicațiile ca să funcționeze le trebuie fișiere din telefonul mobil, prin urmare acele fișiere dacă nu se află în folder cu respectivul joc sau respectiva aplicație nu pot funcționa.Sper ca m-ai înțeles, dacă nu îmi dai PM.
Postat 21 May 2014 - 10:50 PM

Model telefon : Orange Zali
Problema: desi este pe normal cand primesc mesaj doar vibreaza
Alte precizari: -
Din cate stiu Zali are foarte multe probleme la partea de sunet,incearca sa dai un "factory reset" (reseteaza la setarile initiale)
si/sau incearca "Zedge" sau alte aplicatii ce iti modifica "tonul de apel"
mai incearca si :setari - sunete - panou volum (settings - sound - volumes) ,poate totusi volumul de la ringtone este setat pe minim
Aceasta postare a fost editata de GMD: 21 May 2014 - 10:52 PM
Postat 22 May 2014 - 08:58 AM

Model telefon: Nokia c3
Problema: Ecranul este mereu alb
Alte precizari: Nici nu se mai încarcă..
Problema cu Soft-ul. Costa 30-35 lei la GSM. Se poate repara singur daca ai Pheonix sau JAF si Nokia PC Suite instalat pe pc.
De ce se defecteaza?
1. Navigarea pe net.
2. Daca dai click pe unul din link-urile telefonului "Preluare teme etc."
3. Fiindca il supra-incarci cu lucruri personale (teme,videoclipuri solicitante)
Concluzia: NU MAI FOLOSI NETUL
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Model telefon: Tekincell 3120 (telefon cu ecran tactil + cu TV si atena telescopica) poza: http://www.abungu.co...ep-telefonu.jpg
Problema: nu pot face conexiunea la internet
Alte precizari: nu-mi dau seama daca are sau nu conexiune la internet si ce fel de sistem de operare are.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Aceasta postare a fost editata de Cr!m3: 25 May 2014 - 08:08 AM
Postat 07 August 2014 - 11:43 PM

Problema : merge sa mai downloadez nimic de pe magaIn play, imi zice o eroare
Alte precizari : uitati eroarea http://postimg.org/image/4q0vsipsv/
Postat 09 August 2014 - 08:31 PM

Model Telefon : Samsung Galaxy Trend Plus
Problema : Nu pot sa fac root, am incercat orice, am urmarit tutoriale, nimic.
Alte precizari : Cand incerc sa fac root , in system recovery mode (volume up + power + home) primesc o eroare cu E: signature verificaton failed, sau ceva de genu`.
As fii foarte recunoscator daca m-ar ajuta cineva.
Postat 10 August 2014 - 11:18 AM

Model telefon: Monte Carlo White
Problema: Nu imi merge nici o aplicatie(messenger,facebook,youtube,google play etc) in afara de browser
Alte precizari:Multumesc anticipat.
Astea fac parte din seria ZTE, iti recomand o resetare generala care se face in felul urmator: scoti simul si cardul, salvezi daca ai ceva in memoria tel. Cu tel inchis, tii apasat volum up si apoi tinand apasat volume up apesi power si vei intra intr-un meniu, acolo selectezi pe volume down pana la al 3-lea camp care se numeste "factory reset", apesi power dupa care te mai baga intr-un meniu, acolo selectezi aia unde scrie "delete all data" si dupa ce ai selectat apesi power si tel va reveni la setarile din fabrica dupa care vei putea instala ce vrei tu fara probleme.
- Luv ya;x likes this
Postat 13 August 2014 - 08:18 AM

Problema: memoria full desi am dezinstalat toate aplicatiile posibile (google facebook youtube jocuri) are doar 2gb interna, am bagat un card am download un joc si nu ma lasat nici cu card. Ce as putea face ?
Alte precizari: Multumesc
Postat 13 August 2014 - 07:11 PM

Model: Samsung young duos
Problema: memoria full desi am dezinstalat toate aplicatiile posibile (google facebook youtube jocuri) are doar 2gb interna, am bagat un card am download un joc si nu ma lasat nici cu card. Ce as putea face ?
Alte precizari: Multumesc
Intra la setari si vezi acolo la stocare ce iti ocupa spatiu si sterge ce nu-ti trebuie!
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi