Jump to content

GSM

Regulament
In cadrul acestei sectiuni va aparea orice informatie sau noutate in ceea ce priveste lumea GSM. 
Orice post creat in cadrul acestei sectiuni trebuie sa respecte urmatoarele reguli:

* Topicurile deschise in cadrul acestei sectiuni trebuie sa contina urmatoarele titluri: [CS16-News], [CS16-Review], [CS16-Question];
 Subiectul topicului vostru nu trebuie sa fie mai vechi de 2 saptamani sau sa fi fost deja abordat in alt topic;
 Puteti opta sa adaugati la articolele voastre imagini si video-uri pentru ca articolul sa fie mai placut;
 Orice subiect din lumea GSM poate fi abordat in cadrul acestei sectiuni: de la lansari de telefoane la noutati in ceea ce priveste serviciile operatorilor de telefonie din Romania;
 Posturile din categoria [CS16-Question] trebuie sa aiba informatii complete in ceea ce priveste problema voastra. Posturile de tipul "am o problema la telefonul meu si nu stiu ce sa-i fac" vor fi inchise si cel care le-a deschis va primi warn;
  In cadrul topicului Oportunitati puteti posta ofertele pe care le auziti/gasiti pe internet conform modelului din acel topic;
  Nu postati link-uri de torrente sau alt filesharer daca nu detineti drept de autor asupra acelor programe sau veti primi warn;
  Orice membru al acestei comunitati poate posta in cadrul acestei sectiuni cu conditia respectarii prezentului regulament;
 Straduiti-va sa aveti un limbaj decent si un comportament civilizat pe durata vizitei in cadrul acestei sectiuni.
  Acest regulament poate si va fi modificat in viitor. Verificati-l din cand in cand pentru a fi siguri ca-l respectati;

Topic Started By Stats Last Post Info

• Please log in to post a topic