Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Staff apply

* * * * * 9 votes

• Please log in to reply
416 replies to this topic

impressiveOne

impressiveOne

Designer

• Designer
  • 1967 posts
  • 113 topics
  • Joined 11-April 13
  • Country: Country Flag
Din moment ce am facut o cerere la news team pot face si la designer ?

SoEasy!

SoEasy!

No Limit Member

• Membru
  • 2143 posts
  • 325 topics
  • Joined 22-September 12

Din moment ce am facut o cerere la news team pot face si la designer ?

Preferabil este sa astepti sa iti raspunda la una

Edited by SkRiLLeX FtS, 21 June 2013 - 11:43 AM.

KiNG.

KiNG.

Fost Designer

• Retired
  • 708 posts
  • 54 topics
  • Joined 02-June 13
Cum a zis si skrillex...
Sa fiu mai explicit, poti face si de designer daca crezi ca esti capabil de 2 inadtoriri dar daca ai rabdare sa iti fie acceptata una dintre ele...

Edited by "BuZz, 21 June 2013 - 06:37 PM.

Tarhi

Tarhi

Fost Administrator

• Retired
  • 4403 posts
  • 129 topics
  • Joined 30-April 12

Sa fiu mai explicit, poti face si de designer daca crezi ca esti capabil de 2 inadtoriri dar daca ai rabdare sa iti fie acceptata una dintre ele...

Referitor la cele 2 grade in acelasi timp.

Daca ai 2 grade,o sa te incurci intre ele.
  • News Team = Trebuie sa moderezi TOATA sectiunea CS16-News, si iti dai seama ca sunt multe noutati in toate domenile.
  • Design Team = Cel mai greu grad,parerea mea, cererile sunt din ce in ce mai multe + ca trebuie sa ajuti "novicii" cu resurse si tutoriale ^_^
  • Moderators Team = Aici e mai usor ca-ti poti alege sectiunile dorite,dar tot nu se scapa de munca si disciplina.
V-am explicat mai sus esenta, sa stiti ce e de facut in caz ca faceti cerere pentru gradele de mai sus.
  • Eu si Nimeni Altu, SOFT, EaSy_wy and 2 others like this

Mahony

Mahony

Power Member

• Membru
  • 64 posts
  • 19 topics
  • Joined 01-July 13
Asta este noua versiune a app-ului :-? Stiam ca poti schimba imaginea la fiecare sectiune de aplicare .

Verdeee

Verdeee

Founder

• Topic Starter

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Se poate schimba orice, o data ce ai xml-ul, insa nu vad nevoia de a pune o imagine cat mai colorata sau mai stiu eu ce.

Eminescu VEVO.

Eminescu VEVO.

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1486 posts
  • 80 topics
  • Joined 24-March 13
.

Edited by C!uDaT?, 03 July 2013 - 10:20 PM.

KISZENNNNNNNNNN

KISZENNNNNNNNNN

Banned

• Banned
  • 664 posts
  • 19 topics
  • Joined 28-March 13

Eu am 14 ani jumatate si as vrea sa ma alatur staffului cs16 ...dar nu ma lasa varsta...(posturi am..vechime am..pe forum..nici eu warm)..Verdeee te rog sa te m-ai gandesti cu varsta...(Ca unii gandesc m-ai bine decat altii la 18)
Si acolo zice ca am 13 iar eu am 14 ani jumatate(Puteti sa va uitati pe profilul meu)---si orcum ...nu are rost sa schimb varsta mea...ca orcum nu merge...(Ce am auzit din posturile de m-ai sus)
Multumesc.

Nu conteaza posturile si varsta conteaza o gandire matura,un limbaj adecvat+ posturi/topicuri in sectiunea in care vrei sa moderezi.
Peace.!
  • Antoniiia. likes this

Eu si Nimeni Altu

Eu si Nimeni Altu

Fost Moderator

• Retired
  • 2173 posts
  • 211 topics
  • Joined 11-June 12

Nu conteaza posturile si varsta conteaza o gandire matura,un limbaj adecvat+ posturi/topicuri in sectiunea in care vrei sa moderezi.
Peace.!

Daca nu stiai a fost pusa limita de 16 ani pentru a aplica la Moderator la celelalte grade nu stiu exact varsta. Daca nu stii despre ce este vorba nu mai posta (fara suparare) sa induci userul in eroare.

Eu am 14 ani jumatate si as vrea sa ma alatur staffului cs16 ...dar nu ma lasa varsta...(posturi am..vechime am..pe forum..nici eu warm)..Verdeee te rog sa te m-ai gandesti cu varsta...(Ca unii gandesc m-ai bine decat altii la 18)
Si acolo zice ca am 13 iar eu am 14 ani jumatate(Puteti sa va uitati pe profilul meu)---si orcum ...nu are rost sa schimb varsta mea...ca orcum nu merge...(Ce am auzit din posturile de m-ai sus)
Multumesc.

Din pacate este pusa o limita de varsta , si fii sigur ca daca ai avea o gandire matura atunci o sa reusesti sa rezolvi si aceasta problema , impreuna cu Fondatoarea acestei comunitati !

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Mda , acuma fie vorba intre noi pe multi de "18ani" i-as pune sa isi puna doar buletinu la web / sa faca o poza . Dar nah asta e .

Tarhi

Tarhi

Fost Administrator

• Retired
  • 4403 posts
  • 129 topics
  • Joined 30-April 12

Nu conteaza posturile si varsta conteaza o gandire matura,un limbaj adecvat+ posturi/topicuri in sectiunea in care vrei sa moderezi. Peace.!

Tu ai incercat sa aplici de stii? Warned , chiar iti bati joc.

Daca nu stiti despre ce e o vorba, NU va mai bagati ca musca in lapte,ne incurcati mai mult. Multumesc

@ C!Udat ?! --> Chiar daca ai 14 ani si faci o treaba buna, regulile sunt reguli, nu se schimba varsta + ca nici vechime sucienta nu ai, deci chiar nu poti aplica, ne pare rau.
  • Nasacryl, Eu si Nimeni Altu, FlorINNNNNN and 1 other like this

Eminescu VEVO.

Eminescu VEVO.

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1486 posts
  • 80 topics
  • Joined 24-March 13
Nu este nici o Problema..(Poate altadata...)...Mulmumesc pentru timpu acordat pentru a imi raspunde...la post...Respect CS16 Gaming si staff

Edited by C!uDaT?, 03 July 2013 - 10:19 PM.

Flavyu

Flavyu

Fost News Team

• Retired
  • 1236 posts
  • 60 topics
  • Joined 11-May 13
O idee foarte buna , si a-ti adus vorba de varsta. Parerea mea e ca persoanele care au de la 14 ani in sus le putem considera mature , nu toate , in cea mai mare parte da , uneori varsta si vocabularul isi spune cuvantul.
Si totusi chair daca de exemplu o persoana are 14 ani si are un vocabular corect , si posteaza raspunsuri demne nu vad care ar fi problema varstei.
Parerea mea !
  • Efex likes this

Mihay.

Mihay.

Fost Moderator

• Retired
  • 1693 posts
  • 194 topics
  • Joined 12-October 12

O idee foarte buna , si a-ti adus vorba de varsta. Parerea mea e ca persoanele care au de la 14 ani in sus le putem considera mature , nu toate , in cea mai mare parte da , uneori varsta si vocabularul isi spune cuvantul.
Si totusi chair daca de exemplu o persoana are 14 ani si are un vocabular corect , si posteaza raspunsuri demne nu vad care ar fi problema varstei.
Parerea mea !

Nu chiar la 14 ani :-j sa fim seriosi! Este OK de la 16 ani in sus !

Verdeee

Verdeee

Founder

• Topic Starter

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Da hai sa punem de la 10 ani, ca poate mai gasim si la varsta aia copii maturi.
Am zis si ma repet de fiecare data, cine este prins ca a mintit in legatura cu varsta primeste ban permanent pe comunitate.
  • Eu si Nimeni Altu, SOFT, Mihay. and 1 other like this

ionas

ionas

Fost Super Moderator

• Retired
  • 2067 posts
  • 119 topics
  • Joined 18-April 11
Acest topic e lasat deschis pentru intrebari...nu pentru discutii legate de varsta.

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 posts
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11
Toate cererile de la moderator si news team au fost sterse. Inainte de a aplica , va recomand sa faceti posturi in sectiunile dorite.
  • kidzorSTARRRRr, POLARSOOON, Tarhi and 3 others like this

RaTTo;; =R=

RaTTo;; =R=

Gold Member

• Membru
  • 709 posts
  • 81 topics
  • Joined 11-December 12
Eu am facut cerere azi de designer:P Astept Raspunsul

KISZENNNNNNNNNN

KISZENNNNNNNNNN

Banned

• Banned
  • 664 posts
  • 19 topics
  • Joined 28-March 13

Nu trebuie sa spui asta,sa te afli in treaba pentru +1,Daca ai facut asteapta o sa se uite cineva peste aplicati cand are timp.
  • Antoniiia. likes this

Jocky ;x

Jocky ;x

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12

Nu trebuie sa spui asta,sa te afli in treaba pentru +1,Daca ai facut asteapta o sa se uite cineva peste aplicati cand are timp.

Pot sa spun acelasi lucru si despre tine.Tot pentru +1 ai postat si tu !

Nu era nevoie sa ne anunti,stiam deja acest lucru .Asteapta un raspuns !

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users