[CS16] Staff apply
Started By
Verdeee
, Jan 15 2013 08:19 PM
Postat 08 June 2013 - 05:14 PM

Am şi eu cateva intrebări de pus pe aici :
1. Se va stabili o zii anume in care se vor răspunde la cereri ?
2. V-a fi necesar să aibă o anumită vârstă / Nr. Posturi / Vechime comunitate ?
3. Când se v-a deschide acest topic pentru " Staff Apply " ?
4. Dacă am 14 ani , pot să ajung in staff ?
5. Vreau să primesc răspunsuri pe măsura intrebărilor.
6. Mulţumesc.
Pai citeste si tu ...
Intri in "Staff Apply" iti alegi rankul pentru care vrei sa depui cerere , dai " Apply Now " si acolo ai Your age , posts , joined etc ... conditiile pe care le indeplinesti sunt intr-un dreptunghi verde , iar celelalte , in rosu. Dupa ce le indeplinesti pe toate te va redirectiona la o pagina " Posting An Application " unde trebuie sa raspunzi la niste intrebari.
La intrebarea 1 ... eu am primit raspuns de la Verdeee in 2 ore.
Postat 18 June 2013 - 12:38 PM

Am mai discutat aceasta problema intr-un alt topic , poti face alta cerere de designer doar dupa ce cele actuale vor fi sterse.
@ Nu este nicio problema , intelege mai bine totodata.
@ Nu este nicio problema , intelege mai bine totodata.

Aceasta postare a fost editata de justulicious: 18 June 2013 - 12:41 PM
- cosmin701 likes this
Postat 18 June 2013 - 03:13 PM

am si eu o problema, acum vreo 2 saptamani am vrut sa aplic pentru Moderator, dar nu pot aplica deoarece nu am destul vechime pentru ca m-am inregistrat in aceasta comunitate cu acest cont pe 5 februarie anul acesta si imi aparea ca mai trebuie sa astept 150 de zile, cand am incercat iar acum imi apare ca tot 150 de zile mai trebuie sa astept, de ce? 
Dovada: click !
P.S: sunt in comunitatea aceasta de peste 1 an, doar ca am avut alt cont dar nu mai stiu parola si e-mailul
EDIT: ma scuzati am confundat Required time elapsed am crezut ca inseamna timpul cate zile mai trebuie sa astept sa treaca dar defapt inseamna timpul necesar petrecut
greseala mea, dupa calculele mele mai trebuie sa astept inca o luna

Dovada: click !
P.S: sunt in comunitatea aceasta de peste 1 an, doar ca am avut alt cont dar nu mai stiu parola si e-mailul
EDIT: ma scuzati am confundat Required time elapsed am crezut ca inseamna timpul cate zile mai trebuie sa astept sa treaca dar defapt inseamna timpul necesar petrecut

Aceasta postare a fost editata de SplitT @ ZM: 18 June 2013 - 03:15 PM
Postat 19 June 2013 - 12:23 PM

La categoria Design, au fost sterse toate aplicatiile, la fel ca si in cazul moderatorilor, cine vor face cereri in bataie de joc, nu le vom mai sterge aplicatiile pe viitor, adica nu se vor mai putea inscrie.
Ceea ce vreau sa subliniez cu aceasta ocazie, este ca vor avea prioritate membrii care stiu sa lucreze in AE.
Ceea ce vreau sa subliniez cu aceasta ocazie, este ca vor avea prioritate membrii care stiu sa lucreze in AE.
- Tarhi and Hunter like this
Postat 20 June 2013 - 11:55 AM

NU ai destul timp in petrecut alaturi de noi . =>
se face sus in dreapta la staff apply http://postimg.org/image/fg7hzglyf/
Joined Yesterday, 08:51 AM
se face sus in dreapta la staff apply http://postimg.org/image/fg7hzglyf/
Aceasta postare a fost editata de Jocky ;x: 20 June 2013 - 11:59 AM
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi