Jump to content

Photo

MODEL MARIRI/DEGRADARI...

- - - - - BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet

• This topic is locked This topic is locked
1906 replies to this topic

Poll: Boostare server (10 member(s) have cast votes)

Ti se par mult 2euro pentru ajutarea serverului???

1. DA si Vreau Remove! (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

2. NU (8 votes [100.00%] - View)

Percentage of vote: 100.00%

Vote

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11
  • Country: Country Flag

A fost introdus de  pluginul  heavy_restriction!!Sa speram ca asta va rezolva intrarea noob-ului!!

oLd Sch00lL

oLd Sch00lL

Gamer Member

• Membru
  • 920 posts
  • 14 topics
  • Joined 26-July 13

Pe draq ca tot intra si cu mama plughin :"))

Cubanezu92

Cubanezu92

New Member

• Membru
  • 145 posts
  • 8 topics
  • Joined 23-December 11

Am Luat la cunostinta !

Bobo_CS16

Bobo_CS16

Ultras Member

• Membru
  • 527 posts
  • 28 topics
  • Joined 13-September 13
Dafaq?! Cine mi a dat edit si a sters demo urile? :@

Edited by B3ST_aSisTeNt, 10 December 2013 - 01:28 AM.

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 posts
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Am stat de vorba cu vreo 2,3 admini care intampinau probleme in a depista codul anti ss. M-am gandit ca ar fi cazul sa detaliem putin subiectul iar daca sunt opinii diferite fata de ce scriu eu va rog sa le postati.

O mare parte din adminii nostri, in momentul in care sunt anuntati ca un player are wall, primul instinct e de a da blind sau de a  face ss-uri, de obicei 5 la numar, consider eu o decizie pripita, pentru ca pierdeti timp si voi dar si jucatorul, daca e curat, il deranjati si il sacaiti. Pentru inceput sfatul meu ar fi sa va treceti spectatori 2 runde minim si sa vedeti daca intradevar il banuiti si voi de wall. Daca exista aceasta suspiciune atunci treceti la urmatorul pas, adica ss. Daca playerul joaca cu cod si nu are anti ss, va iesi brusc de pe server ceea ce duce la ban permanent. A doua varianta playerul are anti ss, cod care ce face, opreste actiunea data de noi, adminii pentru o jumatate de secunda, timp in care dezactiveaza wallhack, dupa care face toate cele 5 poze. Ok, si cum ne dam seama dc are anti ss?...dupa cum ati observat atunci cand faceti ss-uri apare scris incepand cu a doua poza scris : adminul x a facut primul ss jucatorului y...ulterior pe celelalte apare scris de 2, 3, 4 ori acelasi mesaj. In cazul in care playerul are cod, acest scris apare incepand de la prima poza!!!

Asadar mare atentie, cand primiti ss-urile, la numar exact cate stiti ca ati dat voi comanda, prima din ele nu trebuie sa aiba nimic scris pe ea, de la a doua incepe sa apara scris ca s-a facut ss de catre adminul x, playerului y.

Sper ca m-am facut inteleasa, dar mai avem si situatia in care playerul cu cod incepe cu intreruperea transferului, ba ca nu ii merge mess-ul sau alte povesti lacrimogene si atunci posteaza pe forum ss-urile si cererea de unban.

In acest caz verificati :

1- ora la care s-au facut ss-urile si ora postarii, de obicei o perioada lunga duce cu gandul la editarea pozelor, iar asta se poate verifica cu ajutorul

http://www.freakz.ro/ss_checker.php

2 - prima poza nu trebuie sa aiba nimic scris pe ea

3 - sa corespunda ora, harta, playerul si numele adminului.

Ar mai fi o ultima problema de dezbatut, situatia in care facem ss unui player cand primeste flash. Aici sunt 2 situatii: flash de la adversar, sau de la coechipier. Daca sunteti spectatori este posibil ca vedeti ecran alb in ambele situatii si sa va asteptati ca si ss-urile sa fie tot niste ecrane albe, dar sa stiti ca ss-urile corespund in totalitate cu ceea ce vede playerul, adica daca primeste flash de la coechipier, atunci pozele ar trebui sa fie clare, iar daca primeste flash de la adversar, pozele vor fi albe.

In speranta ca am mai lamurit anumite probleme va rog sa anuntati daca ati citit postarea si daca aveti opinii diferite, sau alte sugestii de recunoastere a codurilor va rog sa le postati!

P.S. Multumesc colaboratorului de teste ss cu flash coechipier/adversar Music On :)

Edited by WOLVERINA, 10 December 2013 - 01:12 PM.

• musicON likes this

kydduTz

kydduTz

Gold Member

• Membru
  • 725 posts
  • 13 topics
  • Joined 20-August 13

Am citit postarea am o mica intrebara dar playerul la care i sa facut ss dupa ce sa terminat comanda pe jucatorul respectiv si nu il pune spectator automat si el joaca in continuare  nu e tot anti-ss ? :-| 

wolverina: nu cred sa fie vb de anti ss, asa ca daca totusi intampinati asemenea situatie dupa amx_ss puteti da comanda amx_spec nick...si il treceti imediat si spectator, ca sa nu fie tentat sa joace in loc sa trimita pozele.

Edited by WOLVERINA, 10 December 2013 - 01:11 PM.

Cubanezu92

Cubanezu92

New Member

• Membru
  • 145 posts
  • 8 topics
  • Joined 23-December 11

Foarte bun topicu ! L-am citit !

D.B.27

D.B.27

New Member

• Membru
  • 88 posts
  • 10 topics
  • Joined 04-March 12

Rog toti admini sa mai lase din orgoliu si din nervi cand intra pe Server . Multumesc !!!

Edited by D.B.27, 10 December 2013 - 06:38 PM.

L@wL3sS

L@wL3sS

Untouchable Member

• Membru
  • 1232 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-December 12

Cei asta?

Bobo_CS16

Bobo_CS16

Ultras Member

• Membru
  • 527 posts
  • 28 topics
  • Joined 13-September 13
Era o reclamatie care a fost schimbata... :)

Cubanezu92

Cubanezu92

New Member

• Membru
  • 145 posts
  • 8 topics
  • Joined 23-December 11

Chestia asta trebuie facuta periodic !

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 posts
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Iar postam de dragul de a posta...niceeeee

T.C.

nikzs^

nikzs^

Addicted Member

• Membru
  • 208 posts
  • 51 topics
  • Joined 23-March 13

- Nume: ?nikzs - EST. 1901
- IP / Steam ID :  
78.97.224.104
- Data la care ati primit ban: 11.12.2013

- Adminu care tea banat: WOLVERINE
- Motivul : "****"
- Dovada : 
untitled.jpg

Pozele de la Destroy :  de_dust0001.jpg

de_dust0000.jpg

DEMO : http://www.girlshare.ro/33060921.3

- Explicatii pe scurt: -

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

Asa, si? Este a doua oara cand iei ban ptr cod ! Daca ti se scoate, vei primi iar si iar !  Erai banat pe server cand ai luat ban a doua oara... si tare curios sunt sa vad cine ti-a scos acel ban!!!

Nu ca nu mi-as putea inchipui cine...din portul tau...dar... hai, fie si-un lup mancat de oaie !

Oricum, motivul banului este si raspunsul acestei cereri !!!

Asadar, inchid acest topic pentru ca nu isi are rostul !

O "la revedere" placuta !

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

EU TI-AM DAT REMOVE PENTRU TAMPENIILE PE CARE LE FACI PE SERVER SI PENTRU CA NU RESPECTI DELOC REGULAMENTUL...mai ales ca admin !!!

ASADAR, TOPIC INCHIS !

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

A fost introdus un plugin nou care nu lasa codatii sa intre pe server... ma refer la cei care au cod "din prima"... pentru cei care au cod la buton, avem adminii serverului care speram noi sa isi faca treaba...desi e cam rara asta in ultima perioada!

Topicul asta este pentru acei admini care isi fac treaba si care au bunul simt sa mai si intre pe forum... si impotriva acelor codati care intra pe server cu cod la buton...pe aceia pluginul nu ii poate goni prea rapid, mai ales daca ei activeaza si dezactiveaza repede wall+aim... asadar...

Sper ca ati inteles ideea !!!

• Crissw, Onutza and WiPXP like this

musicON

musicON

Advanced Member

• Membru
  • 171 posts
  • 10 topics
  • Joined 25-April 13

chestia asta trebuie facuta in fiecare luna,pentru ca multi admini intra pe server,dar stau spec pentru a face ore...parerea mea...

Onutza

Onutza

Addicted Member

• Membru
  • 244 posts
  • 4 topics
  • Joined 05-April 13

Tre sa recunoastem ca ii merge capul acestui specimen :) intra cu tot cu plugin :-j

MosNebun112

MosNebun112

Member

• Membru
  • 21 posts
  • 5 topics
  • Joined 08-December 13

Buna idee... Dau Pro

Uzzi ARB

Uzzi ARB

Ultras Member

• Membru
  • 417 posts
  • 10 topics
  • Joined 04-April 13

am eu o idee mai buna,hai sa ne facem noi plugin si sa ii facem o vizita la domiciliu atunci putem sa-i dam exterminate,destroy,ban,gag,kick,ban,ochi ceapa,costita rupta,maini strambe..fara nici o problema... :D

• WOLVERINA and Onutza like this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users