Salt la continut

Fotografie

MODEL MARIRI/DEGRADARI...

- - - - - BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet

• Topic inchis Acest topic e inchis
1906 replies to this topic

Poll: Boostare server (10 membri au votat)

Ti se par mult 2euro pentru ajutarea serverului???

1. DA si Vreau Remove! (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

2. NU (8 voturi [100.00%] - Vede)

Procentaj din vot: 100.00%

Voteaza

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13
  • Country: Country Flag

DETINATORII serverului Best.cs16.ro au decis:

- reinstalarea serverului Best, pe motiv de "curatenie" >> avea peste 100 de pluginuri instalate, zeci de modele care impiedicau download-ul si multe alte addon-uri care faceau LAG. Asadar, serverul Best va fi reinstalat si reconfigurat de la zero, urmand ca in perioada urmatoare sa se reinstaleze anumite pluginuri care au consacrat serverul si care v-au facut sa ii deveniti playeri fideli: de exemplu: double-jump...

Scrieti in continuare ce pluginuri vreti sa bagam, dar tineti cont de urmatoarele:

- sa nu faca lag;

- sa nu aiba modele multe la download;

Uzzi ARB

Uzzi ARB

Ultras Member

• Membru
  • 417 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 04-April 13

Pai odata ar fii double jump

Auto slay daca tero nu planteaza bomba dupa ce se termina timpul,si CT la fel pentru defuse

Plugin anti-rush... cam atat mi-a venit prin minte la ora asta.. :)

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 Postari:
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

atunci e curat :)

Bobo_CS16

Bobo_CS16

Ultras Member

• Membru
  • 527 Postari:
  • 28 topics
  • Joined 13-September 13
Wolverine, eu am anuntat si pe server de nu stiu cate ori... :-?? Dar se pare ca pe unii ii doare in dos.
Am primit raspunsuri de genul:
-o sa ma uit
-da, cred ca l am vazut
-e ceva asa important?

Trage ti ce concluzii vreti...

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

parasuta....ca ne rupem gaturile de la etaj :)

fulger2013

fulger2013

Advanced Member

• Membru
  • 195 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 04-October 13

1.Si daca s-ar putea sa aibe si caporali acces la toate comenzile!!

Pentru ca eu  ntru de dimineata si sunt multi codati si n-am ce le face,si poate intru mai repede cand scap mai repede la de scoala si nu sunt admini on!

2.Ca admini,soldati sa poate sa intre pe server chiar daca e full, sa aibe prioritate!

Aceasta postare a fost editata de fulger2013: 08 December 2013 - 05:54 PM

musicON

musicON

Advanced Member

• Membru
  • 171 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 25-April 13

nu stiu daca este plugin dar sper ca atunci cand adminii scriu pe say sau say_team sa NU mai arate si gradul...sa fim ca ceilalti playeri...si propun sa se bage iar skin-urile pentru admini....daca imi mai aduc aminte de vrun plugin revin cu edit...

johnesku

johnesku

Member

• Membru
  • 18 Postari:
  • 2 topics
  • Joined 14-February 13

AFK Kicker

Bobo_CS16

Bobo_CS16

Ultras Member

• Membru
  • 527 Postari:
  • 28 topics
  • Joined 13-September 13

1.Si daca s-ar putea sa aibe si caporali acces la toate comenzile!!
Pentru ca eu ntru de dimineata si sunt multi codati si n-am ce le face,si poate intru mai repede cand scap mai repede la de scoala si nu sunt admini on!
2.Ca admini,soldati sa poate sa intre pe server chiar daca e full, sa aibe prioritate!

Prietene.. ma uimesti :)) caporalii au acces voteban dupa care vorbesti cu un admin sa il faca permanent ... auzi la el :-j

ON: nu stiu sa zic de la ce, cred ca de la host sau nu stiu... dar e un lag infernal... ar fii bun plugin ul cu acces in caz ca e serverul plin, pentru "nume rezervat" si ar trebuii sa nu mai aibe soldatii acces admin chat... daca imi mai vine ceva: edit ;)

kydduTz

kydduTz

Gold Member

• Membru
  • 725 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 20-August 13

1-  Double jump 

2- Parasuta 

3- kick afk

4- slay CT daca nu dau def !! si viceversa !! ar fi de ajuns ..fara plugin anti rush si etc...ca daca incepem sa recapitul dupa cum ne-am obisnuit ar trebui puse din nou toate pluginurie :))

D.B.27

D.B.27

New Member

• Membru
  • 88 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 04-March 12

Am luat la cunostinta (Br | D2p!us sunt )

NU MAI ESTE CAZUL TAU !

Aceasta postare a fost editata de The WOLVERINE: 11 December 2013 - 09:07 PM

• WiPXP likes this

fulger2013

fulger2013

Advanced Member

• Membru
  • 195 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 04-October 13

Si sa se bage si acele skinuri triple kil multi kil etc.

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

Dragii Mosului, hai sa va "povestesc" ceva:

- Multi dintre voi, adminii, aveti acces degeaba! Cereti altora sa faca treburi care le puteti face si voi, apoi dati vina pe grad ?!

- Activitatile voastre sunt din ce in ce mai scazute! Multi intra pe server DOAR sa se joace... Pai daca asta e scopul, va puteti juca si fara grad...

- Multi va purtati copilareste si in afara de "show"-uri gratuite pe forum si pe server, se pare ca nu stiti sa faceti altceva...

- Lipsa de experienta a unora isi spune mereu cuvantul ! Se dau comenzi aiurea si, cand il intrebi de ce a facut asa... a zis ca "asa a vrut el"...  Adica altii se chinuie sa aduca playeri pe server si tu ii gonesti ca "asa a vrut muschiul tau"???? Hai sa fim seriosi!

ASADAR, in urma acestor fapte descrise mai sus, DETINATORII BEST VOR FACE CURATENIE in acea magnifica lista "cu admini" a serverului, iar cei care vor ramane in continuare admini, sa fiti siguri ca isi merita statutul pentru ca acest lucru se vede atat pe server, dar mai ales pe forum(in banlist-uri, activitati in posturi...etc.).

DECI:

Incepand cu data de 20 Decembrie 2013, vom face mariri in grad, dar si degradari sau chiar remove NUMAI CELOR CARE MERITA !!!

Sa nu va aud cu expresii de genul: "ala de ce a luat up, iar eu nu?" Raspunsul va fi simplu:  "PENTRU CA NU MERITI!!!"

CONCLUZIA?

PUNETI MANA LA TREABA DACA VRETI GRADE !

• Crissw, BulaNzOoR, ghost@war and 2 others like this

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

e curat da-l dreaq ! o fi facut baie?!?

Cristian, poti inchide topicul... miroase a sampon proaspat cosit...

Onutza

Onutza

Addicted Member

• Membru
  • 244 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 05-April 13

Sunt multi playeri care iau ban aiurea de la pluginul acesta printre care si eu cu InaHot :) Am observat ca daca faci cu tinta la rotund ca si cum ai avea aim iei ban :) Trebuie facut ceva, sa se lase doar pe detectarea speedului... Sau nu stiu :-/ Doar o parere. :)

• BulaNzOoR and Pss.Xia like this

Crissw

Crissw

Master Member

• Membru
  • 1577 Postari:
  • 66 topics
  • Joined 03-August 12

Trebuia de mult facuta aceasta curatenie George ! dar e bine venita acum  si mai este o chestie "puneti mana si faceti treaba daca vreti grade" dupa mine chestia asta va tine foarte putin vor face treaba 1-2 saptamani pentru a nu isi pierde gradul dar dupa aceea " se vor delasa iar" am pus in ghilimele ca poate ma aflu si eu printre ei ! 

Oricum e buna treaba aceasta cu curatenia !

kydduTz

kydduTz

Gold Member

• Membru
  • 725 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 20-August 13

Sunt de acord cu asta !!! 

oLd Sch00lL

oLd Sch00lL

Gamer Member

• Membru
  • 920 Postari:
  • 14 topics
  • Joined 26-July 13

Plughin asta e smecher i arde doar pe astia cu steam :))  Si eu am luat aseara :))

• Pss.Xia likes this

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1153 Postari:
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11

Nush daca st al draq sau nu.dar cand e codatul p sv de ce mama draq stati si nu aveti habar cum sa il scoateti de pe sv???!!!!!

E valabil in general nu o luati personal...nu cred ca daca ati luat ban pt 5min vi s-a distrus viata,sa fim seriosi,deja ma satur,la petrecere bem toti si la scandal o ardeti in fuga!!!!  X(  X(  X(  X(  X(  X( 

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Deci trag doua concluzii de aici: 1 -  nu mai intru de pe steam

2 - nu ma agit cu pusca in aer....glumesc!

Ce sa zic sunt destui care au luat ban cu plugin-ul asta printre care si Golanet, care facea saracul cerere de unban, acuzandu-ma pe mine...l-am verif in ftp si doar pluginul era de vina... deci eu zic ca totusi inca isi face treaba, sa vedem dc mai sunt cazuri ca  ale voastre si hotaram apoi ce si cum.

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi