Te cred si te inteleg frate,eu nu pot sa iti dau imunitate ca ti-as da,si eu am trecut prin aceleasi treburi

MODEL MARIRI/DEGRADARI...
Posted 19 November 2013 - 04:45 PM

- Stres-oficial likes this
Posted 19 November 2013 - 05:00 PM

Imunitate nu primesti, iar daca ai vazut ca nu`i place sa te vada razand atunci, taci ...Ca pana la urma Deciziile Detinatorilor nu se comenteaza !
Aici e 50%-50% ...Tu ca nu ai tacut iar Merce ca e putin impulsiv si nu accepta "Ironiile'/Nesimntirile" altora ...
Si ban nu mai ai Am vazut cand ti-a expirat
. Daca nu-ti convine situatia cred ca "El" o sa te pofteasca pe alt sv...Parerea mea
Acuma, asteptam alte pareri
Posted 19 November 2013 - 05:04 PM

de parca ai fost pe server sa vezi toata treaba ... nu am fost ironic cand am ras si daca pt atata primesc ban atunci jucati voi
Posted 19 November 2013 - 05:13 PM

Salut,am deschis acest topic ca sa va aduc la cunostiinta ca pluginul acela de antirush e pus degeaba.
Playerii pur si simplu forteaza aceasta linie pana trec pe partea cealalta,deci nesimtire curata,pentru mine istea chiar ca sunt nehaliti,pluginul acesta a fost pus cu un rost,nu? haideti sa il facem activ atunci.
Eu cer sa se bage din nou acelasi plugin dar odata ce treci de linie sa fii mort,asta daca cineva este dornic de rush si nu are rabdare sa treaca niste secunde.
Pe bune acum..eu strig pe server sa nu mai treaca nimeni de linie dar cine credeti ca m-a ascultat? si nu pot sa stau spectator pe fiecare sa vad care trece de linie si care nu... si odata ce playerii forteaza linia si tot trec de ea atunci nu este degeaba pus pluginul?
Asa daca punem pluginul cum a fost la inceput nu mai trece nici mama mare de linie,si asa ar fii corect si pentru echipa tero ca ei nici nu apuca sa faca un pas afara din baza...
Ramane la aprecierea voastra acest lucru
va astept parerile.
Posted 19 November 2013 - 05:17 PM

Hai ma gata,terminati cu prostiile,mercenaru e asa de cand il stiu,nu are nimic cu nimeni,pur si simplu daca nu ii convine ceva asa procedeaza,nu mai lungiti discutia,aici unul dintre fondatori sau chiar merce ar trebui sa zica ceva...Stres,mercenaru nu are nimic cu tine,multi au patit asa...daca vrei imunitate vorbeste cu un Fondator/General (Tot aia e) prin PM sau pe mess si poate te rezolva,pana atunci abtinetiva de la comentarii inutile.
Posted 19 November 2013 - 05:53 PM

Posted 19 November 2013 - 06:01 PM

un Stresomicin cred ca e de ajuns . bafta! Alexia , tu te pui bn pe langa sefi avand in vedere situatia ta?
- Onutza likes this
Posted 19 November 2013 - 06:20 PM

Boala lui merce nu se poate trata , am luat si eu vre'o 3 pika de la el asa ca nu e o surpriza
Posted 19 November 2013 - 06:21 PM

Posted 19 November 2013 - 06:27 PM

da destroy a scos chestia aia daca atingi mori si acum playerii fragari forteaza liniile acelea si reusesc sa treaca fancad rush cu plugin antirush:))
Cat despre parerea ta uzzi sunt de acord sa se invete minte odata cu rushu asta
Posted 19 November 2013 - 06:44 PM

Degeaba faci reclamatii, el este mercenaru master ,asa ca mai bine vezi-ti de drumu tau
Edited by fulger2013, 19 November 2013 - 06:44 PM.
Posted 19 November 2013 - 06:58 PM

Culmea e ca doar cei care au double jump pot face asta, deci sunt adminii nostri, si pana la urma recunosc ca si eu am trecut de ea, ca doar nu era sa stau eu ca tuta sa astept sa moara toti tero pana ajung eu la ei, ca deja ct sunt peste ei in baza. In sfarsit, cred ca se va reveni la faza cu "gard electrificat" , ca sa linistim lucrurile.
Posted 19 November 2013 - 07:06 PM

Eu eram pe server la faza respectiva si tu mai Stres de ce mama naibii nu asculti sfatul unuia mai mare ca tine? Ti-am zis sa pleci..te-a durut la bascheti si ai intrat sa ceri socoteala...deh cand te manca pe undeva, ia de te scarpina! Una peste alta, daca vrei sa n-o mai patesti te sfatuiesc pentru a doua oara, cand l-ai scos din sarite pe merce, fa o pauza de o juma de ora si revii pe server, de nu, o sa ti-o tot iei de fiecare data. Cum spuneau unii din colegi, nu s-a inventat leacul pt merce la faze de genul asta Iar imunitate la slot nu ai sa vezi tu prea curand...inca nu prezinti atata incredere pentru detinatori. Succes si rabdare!
Posted 19 November 2013 - 07:09 PM

Cel mai bine atingi mori si gata :)sa vezi cum stau baieti atunci la rand
- Uzzi ARB likes this
Posted 19 November 2013 - 07:23 PM

Deci, eu propun sa ii dam slot lui Mercenaru si sa il punem pe Stress in locul lui !
GLUMEAM !
Mestere, este unul dintre Detinatorii serverului. Daca te interesa aceasta comunitate, in primul rand citeai Regulamentul si acolo ai fi vazut ca nu prea e loc de intors...
Acum sincer, tu daca aveai serverul tau si te enerva unul si ii spuneai sa plece de pe server ca asa vroiai tu in acel moment, plin de draci... ce ai fi facut?
Sa fim seriosi! Cine il stie pe Mercenaru, pricepe ca nici macar imunitatea nu te salveaza daca i se pune pata pe tine, asa ca... ori te calmezi si pricepi situatia, ori iti vezi de drum prin alte parti.
Citez din Regulament: "Orice reclamatie impotriva unui Detinator nu se ia in seama..."
TC ca nu isi are rostul!
Posted 19 November 2013 - 07:45 PM

Posted 19 November 2013 - 07:52 PM

Posted 19 November 2013 - 08:27 PM

Toti am trecut.... Si oricine ar zice ca "Eu nu am trecut" cred ca ar mintii ...Mai bine era cu, curentul
Si Bulanzor...Pana si tu ai trecut de vreo 2 ori in fata mea de linie Si dupa eu , asa ca degeaba zici de altii
Posted 19 November 2013 - 08:32 PM

Clar ca era mai bine cu dead after lasers . .. e mai bine daca sar baga inapoi pluginu ala
Posted 19 November 2013 - 09:31 PM

Stie bine toata lumea ca Alexia are acum gradul de Colonel, in ciuda faptului ca eu i-am tot dat remove...
Ideea sta in halul urmator:
Acum are grad de Colonel si nu a supt nimic pentru el si nici nu s-a culcat cu nimeni ptr asta. Asa cum multora dintre voi le-am marit gradul indiferent daca au meritat sau nu, la ea treaba sta altfel: a donat, pe scurt, si-a cumparat gradul! Daca nu sunteti in stare sa faceti la fel, terminati cu invidia si lasati-o in pace ! Va jur ca nu ma intereseaza cine sunteti si ce prietenii aveti cu Master sau Mercenaru, atata timp cat mai comentati felul de procedura al anumitor lucruri(gen: Donezi = admin!), veti lua remove !
Sunt multi printre voi care si-au platit adminul, ea de ce nu ar face la fel? De ce comentati si judecati pe cineva cand si voi faceti la fel? Nu dau exemple acum ca nu vreau sa ranesc orgolii, dar macar aveti BUNUL SIMT si lasati-o asa cum este acum ! ...ma refer la situatie si nu la altceva !
Nu dovediti decat ca aveti o MAAARE lipsa de BUN SIMT si ca invidia este mai mare decat inaltimea unora dintre voi, iar eu astfel de oameni nu suport ! De fapt stiti ca am o problema cu nesimtirea la oameni, in modul general, asa ca, nu ma determinati sa ajung la concluzia ca am gresit atunci cand v-am marit gradele sau cand v-am facut accesele cu mana mea... ca, daca stau bine sa ma gandesc, tot cu aceeasi mana vi le si pot lua inapoi si sa vedem atunci care si ce tupeu mai are!
Nu conteaza ca un admin este o femeie sau barbat sau fata si baiat !!! Conteaza ca TOTI SUNTETI EGALI PE SERVERUL ASTA ! Adminii sunt diferentiati prin grade numai pentru:
- vechimea pe server;
- experienta ca admin;
- intentiile bune de a ajuta in vreun fel acest server(ex.:Donatiile care adunate ajung in contul CS16 ca serverul sa fie mereu online si plin)
...SI ATAT!
Nu scrie nicaieri ca adminii de sex masculin sunt mai buni ca adminii de sex feminin, ba dincontra, spre deosebire de sotia mea care sta si tolereaza anumite greseli pe server si care are rabdare cu ei, eu nu sunt deloc asa, cu cei care gresesc... nu stau eu sa ii educ la varstele pe care le au unii... Femeile sunt mai rabdatoare decat barbatii, la modul cel mai serios... iar asta nu este singurul server unde vad asta, ci si pe celelalte pe care le-am avut, a fost cam la fel...
Terminati odata cu "rasismul" asta incomprehensibil ! Nu isi are rostul !
Judecati adminii dupa greseli, dar ar trebui sa o faceti si atunci cand fac fapte bune! Va "dati in gat" unii pe altii ca va roade invidia de nu mai puteti, cand voi toti ar trebui sa va ajutati intre voi si chiar sa va aparati in fata celor din exterior si nu numai ! In ultimul timp ati umplut forumul asta cu "turnatorii" unii despre altii... in loc sa va faceti datoria de admini !
Abuz inseamna si atunci cand jignesti un alt admin pe motiv ca ai grad si ca, in mintea ta, tu crezi ca "iti poti permite" ...dar lucrurile nu stau deloc asa! Fiecare este om la randul lui si nu am de gand acum sa stau sa va educ pe toti care aveti nevoie de asta !
ORI DEVENITI O COMUNITATE UNITA, ori va imprastiati fiecare pe unde apucati, ca de astfel de specii nimeni nu are nevoie !
Nu consider ca am jignit pe cineva in acest post, mai ales ca am vorbit la modul general si pentru cine se simte ...
Edited by The WOLVERINE, 19 November 2013 - 09:37 PM.
- nap, Crissw, Max FROM HELL and 1 other like this
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users