[CS16] Samsung vs Apple
Posted 20 July 2014 - 09:33 AM
Posted 11 September 2014 - 02:09 AM
Dupa parerea mea Smartphon-urile de la samsung sunt mult mai practice .
Nu mi-a placut niciodata Apple .
Majoritatea jocurilor de pe Apple costa bani , in timp ce pe Google Play le poti lua free .
!
Vote Samsung !
Posted 22 September 2014 - 08:10 PM
Votez samsung
De ce ? Cei de la Samsung au creeat o gama de telefoane care ne dau pe spate nici macar cei de la iphone nu mai au cum sa ii intreaca
Samsung este telefonul cel mai rezistent si este cel mai frumos la design se potriveste cu orice culoare
Posted 25 September 2014 - 07:41 PM
Posted 28 September 2014 - 08:59 PM
Vote: Samsung
Am foarte multe aplicatii folositoare pe el e mai rezistent simai folositor dupa cum vad
Posted 18 November 2014 - 11:29 PM
Votez iPhone,are un design mai placut,mai frumos.Este mai puternic ca samsung si celelalte,nu este asa rezistent la lovituri ca altele dar totusi e mai placut.Procesor mai bun.Sta la baza sistemul de operare iOS,ci nu Android .iOS mai placut,mai bun
Posted 24 November 2014 - 08:58 PM
Votez Samsung, nu numai ca au un design placut, dar sunt si cele mai bune telefoane de la ora actuala.
Posted 24 November 2014 - 10:35 PM
Votez SAMSUNG
Multi zic ca Iphone-ul e mai bun ca Samsung bla bla bla..
1. Iphone este pentru cei cu fite si cei cu bani !
2. Cred ca aprox. toti stiu ca cei de la IPHONE AU FURAT PIESE DE LA SAMSUNG !
3. Samsung e mai dezolvat si mai populat decat Iphone.
4. Au telefoane , aplicatii , dispozitive etc mai bune
5. Android-ul este pe iOS !
Si sunt foarte multe..
Eu am NOTE 4 si da este foarte foarte foarte bun.
Tatal meu are HTC M8 si este peste Iphone 5..
Edited by CR7 @ CS16.RO, 24 November 2014 - 10:36 PM.
Posted 24 November 2014 - 10:50 PM
Samsung a lansat zeci de telefoane...unele merg bine altele se blocheaza intr-una,telefoanele de la Samsung sunt copiate de la Apple.
Apple a lansat senzorul de Amprenta,Samsung a copiat,Apple a lansat Siri,Samsung a copiat,Apple a lansat primul telefon pe touch screen,Samsung a copiat!
La Samsung e frumos pentru ca nu este atat de pretentios ca si iPhone + avantaj cu cardul de memorie,dar in rest?NIMIC!
Poate sa aiba el procesor quad core de 1,3ghz si 2 Gb ram,la un iPhone ii ajunge un procesor dual core de 1.2 Ghz si 1Gb ram, merge excelent fara nici un sughit,poate sa aiba Samsung o camera de 16 MP nu face cu nimic mai frumos pozele fata de cum face noul iPhone 6 cu camera de 8MP,iar cu filmarea 4K,ce faci?Ai Tv acasa 4K sau un monitor 4K?...daca nu credeti,sunt destule teste pe youtube.
Iar cei care spuneti ca pe iPhone aplicatiile costa,inseamna ca nu ati auzit de jailbrack(root ca la samsung)puteti instala Cydia si de acolo puteti descarca foarte multe aplicatii gratis care sunt in App Store pe bani.
Detin un iPhone 5s dar si un Samsung S4,si sunt foarte multumit de iPhone care se misca exceptional.
Votez iPhone
Posted 25 November 2014 - 08:57 AM
Votez Samsung, nu numai ca au un design placut, dar sunt si cele mai bune telefoane de la ora actuala.
Votezi samsung, dar ai poza la avatar iphone )
Topicul asta e o porcarie, toti cei care nu si-au permis sau nu au avut vreodata un iphone in mana, al lui, normal ca voteaza samsung.
Degeaba aveti baieti la samsung procesoru mare, daca nu stie telefonul sa il foloseasca. Pe cand la iphone, stie sa il foloseasca cum trebuie cand intrii intr-o aplicatie !
Votul meu e bineinteles ca iPhone. Nici eu ca posesor de iPhone, nu mai sunt asa multumit de ultimul model lansat. Dar totusi, e elegant, are un sistem de GASIRE si anti furt la indemana. iOs e peste android, ce conteaza ca trebuie sa cumperi niste aplicatii, cand pe market android le gasesti moca, asta lasa de gandit ca androidu il are orice telefon, pe cand iOs doar un singur brand il are.
Posted 25 November 2014 - 02:21 PM
Votez iPhone pentru design, rezistenta si pentru utilizarea usoara, nu ca la samsung nu ar fi.
Posted 25 November 2014 - 02:50 PM
Votezi samsung, dar ai poza la avatar iphone )
Topicul asta e o porcarie, toti cei care nu si-au permis sau nu au avut vreodata un iphone in mana, al lui, normal ca voteaza samsung.
Degeaba aveti baieti la samsung procesoru mare, daca nu stie telefonul sa il foloseasca. Pe cand la iphone, stie sa il foloseasca cum trebuie cand intrii intr-o aplicatie !
Votul meu e bineinteles ca iPhone. Nici eu ca posesor de iPhone, nu mai sunt asa multumit de ultimul model lansat. Dar totusi, e elegant, are un sistem de GASIRE si anti furt la indemana. iOs e peste android, ce conteaza ca trebuie sa cumperi niste aplicatii, cand pe market android le gasesti moca, asta lasa de gandit ca androidu il are orice telefon, pe cand iOs doar un singur brand il are.
Avatarul e pus la plesneala, dar nah.. tot samsungul mi se pare cel mai tare, acum na, fiecare are o parere.
Posted 12 January 2015 - 12:22 AM
Posted 05 March 2015 - 12:26 PM
Votat :Iphone - Mai elegant , materiale de buna calitate , sistemul de operare mult mai rapid .
Ar trebui sa incerce si cei de la samsung sa puna ceva metal pe telefoane , folosesc acealasi plastic jenant de ani de zile.
Posted 18 June 2015 - 01:51 PM
Posted 18 June 2015 - 02:11 PM
Posted 18 June 2015 - 02:12 PM
Votaz iPhone, deoarece:
- Design elegant.
- Materiale de mai buna calitate.
- Sistemul de oparare mai rapid, mai simplu si mai elegant.
- Mai mult accent pe siguranta.
- Cel mai important: original!
Posted 18 June 2015 - 02:56 PM
Samsung motiv: As merge pe ideea de Android decat iOS.
Edited by Parvu.REVENIRE, 18 June 2015 - 02:57 PM.
Posted 20 June 2015 - 01:35 PM
Samsung deoarece fan Android.
- Design.
- Display - 5.1 inches.(Samsung S6) - 4.7 inches(iPhone 6) - Nu este inclus iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S6 Edge.
- RAM(Random-Acces Memory) - 3GB RAM(Samsung S6) - 1GB RAM(iPhone 6)
- CPU(Central Processing Unit) - Quad-core 2.1 GHz(Samsung S6) - Dual-core 1.4 GHz(iPhone 6)
- Battery - Li-Ion 2550 mAh(Samsung S6) - Li-Po 1810 mAh(iPhone 6)
- Camera - Primay 16 MP, 2988 x 5312 pixels(Samsung S6) - 8 MP, 3264 x 2448 pixels(iPhone 6)
- Camera - Secondary 5 MP, 1440p@30fps(Samsung S6) - 1.2 MP, 720p@30fps(iPhone 6)
Posted 18 October 2015 - 10:08 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users