Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 posts
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13
  • Country: Country Flag

Stie cineva vreo ghicitoare ? :*

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Stie cineva vreo ghicitoare ? :*

Eu nu. Imi place doar sa ascult .
  • da_silva and Monroe like this

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 posts
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

Multumesc Pentru Down !!

Apreciez ...

Suiram90

Suiram90

Advanced Member

• Membru
  • 153 posts
  • 6 topics
  • Joined 17-March 14
Lista IP-uri boostate
  • 1

89.44.246.142:27015

0 days, 0 hours, 0 minutes, 6 seconds.

• Asus. likes this

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14
Eu am dat Down ;)

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 posts
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

Eu am dat Down ;)

Bun , daca tot sunt la mare , la mare sa fiu :)

Deci lu ala ii dai gradu dupa ce a plecat ,nu ? Si mie imi dai down ca sunt plecat de acasa ?

No bine. Lasa ca nici pe forum nu mai intru . Doar am absenta deschisa , nu ?

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Intrati fratilor pe server si dati d2 cu timelimit de 0 ca sta serverul de ceva timp pe harti din astea fantoma aproape gol... si mai ales acum cand a dat Suiram boost, cred ( asa a zis , dar vad ca nu este in lista de servere boostate sau a fost doar unul de 2-3 ore).

Edited by Asus., 24 August 2014 - 07:04 PM.

• gabitza_man likes this

Suiram90

Suiram90

Advanced Member

• Membru
  • 153 posts
  • 6 topics
  • Joined 17-March 14

am dat 1 euro 50 sau 2 euro 50...credeam ca e de 1 zi:))...cand am bagat era serverul full..

• Vallentin, gabitza_man and v_1 Red like this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Am sters cateva harti, care s-au hotarat impreuna cu staff-ul . Hartile care au fost scoase, sunt urmatoarele

awp_cs16
cs_italy2
de_aztec3
de_cs16
de_css_kabul2
de_dust2_1337
de_dust2_pro
de_dust2_sea
de_dust4_32
de_dust4ever
de_inferno2010
de_legends
de_nuke
de_russka32
de_samurai
de_sunny32
de_tombraid
de_train

• da_silva and gabitza_man like this

Suiram90

Suiram90

Advanced Member

• Membru
  • 153 posts
  • 6 topics
  • Joined 17-March 14

scoateti toate hartile...bagati hartile inapoi...ca se va baga iar boost...si va fi serverul full 31/32 si ce harti o sa dam?

marcuskoze

marcuskoze

Addicted Member

• Membru
  • 207 posts
  • 8 topics
  • Joined 15-June 14

<p>

Lista IP-uri boostate

• 1

89.44.246.142:27015

0 days, 0 hours, 0 minutes, 6 seconds.
Suiram, s-a facut o sectiune dedicata pentru anuntarea boost-urilor la Anunturi administrative / Boost server, ca sa stim cand s-a dat boost (sa nu dam mai multi in acelasi timp, ca se pierd banii degeaba). Zic informativ, probabil ar trebui sa discutam reorganizarea forumului, ca s-au tot deschis topicuri pe diverse teme care ar putea fi arhivate sau chiar reunite intr-un singur topic; propun sa mai arhivam / mutam din ele (eventual cate o arhiva per sectiune majora).
Sa fie spor si voie buna zic

Edited by marcuskoze, 25 August 2014 - 08:34 AM.

• v_1 Red and Hassan92 like this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

scoateti toate hartile...bagati hartile inapoi...ca se va baga iar boost...si va fi serverul full 31/32 si ce harti o sa dam?
 . 

S-a hotarat impreuna cu toti acest lucru . Eu nu SCOT azi unele harti si ADAUG maine altele doar asa . Sunt harti, care se pot juca si 32 de playeri  . Daca verifica-i topic-ul cu " Lista harti " care este la General, probabil stiai ce harti au ramas . 

• da_silva and gabitza_man like this

Suiram90

Suiram90

Advanced Member

• Membru
  • 153 posts
  • 6 topics
  • Joined 17-March 14

au am verificat pe server ce harti sunt...si multe harti care erau jucate nu mai sunt..si inca ceva in maps * de ce apar doar vreo 20 de harti?inainte stiu ca mergeau toate

.SlasH.

.SlasH.

Member

• Membru
  • 42 posts
  • 4 topics
  • Joined 22-July 14

la mine in maps * imi apare harti zm si kz

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Baietii aveti rabdare, este si Minnie om, lucreaza are si ea o viata personala etc.... plus ca deja a anuntat ca se va rezolva maine, pana atunci avem lista hartilor si folosim amx_votemap. O seara placuta!

• Vallentin likes this

SHOUYI

SHOUYI

Master Member

• Membru
  • 1784 posts
  • 197 topics
  • Joined 12-July 12
S-a hotarat la conferinta ca cei cu helper sa isi faca banlist si cine are acces la addban sa se uite in banlist si sa le dea ban permanent, deci nu mai faceti cereri ban..faceti-va Banlist si verificam noi !! (am vazut ca zAc a facut asa..)

@Minnie, sa-mi zici daca vrei sa te ajut cu hartile ca nu mai stau la Bucuresti, s-a anulat treaba aia.
  • Vallentin and v_1 Red like this

Vallentin

Vallentin

Platinum Member

• Membru
  • 1198 posts
  • 92 topics
  • Joined 05-April 12
O sa ma uit si eu ,si daca ii mai prind pe server le dau si eu ban. Ii notez pe ceva ssa nu ii uit. =))

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Deci, mapele pe care le aveti pe server, sunt adaugate si le puteti vedea folosind comanda amx_mapmenu, dati ESC si va va aparea o lista cu hartile care sunt in ordine alfabetica ( cred ) .

In legatura cu hartile care doriti sa fie la votul automat, sunt modificate . Nu inteleg de ce nu merg sa ruleze pe server atunci cand e votul automat . Lucru inca la asta, ca sa-i dau de capat pana la final .

a mine in maps * imi apare harti zm si kz

Nu stiu ce harti ¨ enumeri ¨ tu acolo, insa pe acest server nu exista nici-un fel de harta, poate le ai tu in csstrike, nu le are server-ul, iar la votul mapmenu, iar nu are cum sa-ti arate asa ceva, cand erau doar cateva harti inainte adaugate acolo .

si inca ceva in maps * de ce apar doar vreo 20 de harti?inainte stiu ca mergeau toate
.

Merg toate enumerate de catre mine in LISTA HARTI . Am spus mai sus ca am modificat, si trebuie doar sa scrieti in consola amx_mapmenu, si nu va mai da doar 20 de harti in lista aceea . 

Lucru insa si la modificarea plugin-ului de fakebot + chat-ul adminiilor sa apara cu verde . Trebuie sa aveti rabdare, pentru ca nu pica server-ul daca nu sunt adaugate la timp cele cerute .

O intrebare care mi s-a adresat la conferinta, daca pot adauga exterminate-ul si la Owneri ? Astept raspunsul celor mari .

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

O intrebare care mi s-a adresat la conferinta, daca pot adauga exterminate-ul si la Owneri ? Astept raspunsul celor mari .

Intrebarea asta a fost pusa de gabi, care de fapt a tot pus-o si la ultimele 2-3 conferinte la care am luat si eu parte . :))) E nebun, are nevoie de exterminate ca de bere . Dale-o, fa-i pe plac, oricum owneri ajung doar persoane de incredere, care nu-si bat joc de aceasta comanda. Cred ca asta e o parere generala, care o impartaseste si ADdvencer cu siguranta.

Salut la toata lumea, "ma duc" sa va dau bump la Recrutari :)) 

• Minnie likes this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Intrebarea asta a fost pusa de gabi, care de fapt a tot pus-o si la ultimele 2-3 conferinte la care am luat si eu parte . :))) E nebun, are nevoie de exterminate ca de bere . Dale-o, fa-i pe plac, oricum owneri ajung doar persoane de incredere, care nu-si bat joc de aceasta comanda. Cred ca asta e o parere generala, care o impartaseste si ADdvencer cu siguranta.

Salut la toata lumea, "ma duc" sa va dau bump la Recrutari :))

Pai bine bump dai dar "c-oaie" de revenit cand revii sa te fac sa dai uinstall la un 5v5?! ti kisuieste eu :D

Ehe .. de prin octombrie ...  :(

In octombrie sa fie atunci mult noroc :*

Edited by v_1 Red, 26 August 2014 - 04:23 PM.

• Minnie and SUITS like this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users