Pro pentru asta.

Propuneri & Sugestii
Posted 31 January 2014 - 08:35 PM

Posted 01 February 2014 - 09:21 AM

Propun : Un concurs de 2 vs 2 (only steam) sa fie ca un fel de cupa , un owner spec` pe ei , pe primul loc am putea spune un anumit grad , locul doi sa fie Moderator iar pe trei aces V.I.P , am putea discuta aceste lucruri la o conferinta pe TS3 la canalul nostru.
Din cate vad mai este un concurs in desfasurare!
http://forum.cs16.ro...-concurs-top15/
Posted 01 February 2014 - 10:42 AM

Propun : Un concurs de 2 vs 2 (only steam) sa fie ca un fel de cupa , un owner spec` pe ei , pe primul loc am putea spune un anumit grad , locul doi sa fie Moderator iar pe trei aces V.I.P , am putea discuta aceste lucruri la o conferinta pe TS3 la canalul nostru.
Nu detinem un server de war pe care sa organizam competitii de genul. Plugin de VIP nu avem fiinca nu prea mai avem ce beneficii sa dam . Momentan nu se pune problema unui astfel de plugin sau competitii , vedem pe viitor.
Posted 01 February 2014 - 11:35 AM

Scoatere arme
Descriere : Ar fi bine sa scoateti armele din meniu pe hartile awp_ si sa lasati doar awp si pistol (la alegere)
Detalii : Va ajut eu daca nu stiti sa scoateti de tot armele doar pentru anumite harti.

Posted 01 February 2014 - 07:27 PM

Nu stiu ce sa zic , sincer pe mine nu ma deranjeaza acest lucru.Asteptam sa vedem ce zic / vor si ceilalti adminii.
Posted 01 February 2014 - 07:37 PM

Nu stiu ce sa zic , sincer pe mine nu ma deranjeaza acest lucru.Asteptam sa vedem ce zic / vor si ceilalti adminii.
Fiecare joaca cu ce vrea, nu cred ca deranjeaza pe cnv daca le tinem, la urma urmei fiecare joaca cu ce poate!
O idee ar fi sa punem restrictie la automate, aia ar fi un lucru bun ca e foarte stresant sa stea toti camperii in cur cu arma aia
Posted 01 February 2014 - 07:40 PM

Posted 01 February 2014 - 08:29 PM

AWP-urile automate au fost scoase.
Iar armele pe hartile de awp vor ramane ,oricum se gasesc in casa si se pot lua de acolo. Pe langa asta , e mai usor sa omori pe cineva de la distanta f mare cand are un ak sau m4 decat daca are un awp. Armele vor ramane fiindca nu vad de ce deranjeaza asta. Daca o sa fie un motiv bun pentru a scoate armele de pe aceste harti vom discuta.
Posted 01 February 2014 - 09:35 PM

Posted 02 February 2014 - 09:58 AM

Propunere / Sugestie :
Scoatere arme
Descriere : Ar fi bine sa scoateti armele din meniu pe hartile awp_ si sa lasati doar awp si pistol (la alegere)
Detalii : Va ajut eu daca nu stiti sa scoateti de tot armele doar pentru anumite harti.
momentan.
Posted 02 February 2014 - 09:40 PM

Ar fi bine sa facem o pagina de FB sa promovam acolo si sa postam imagini de pe server etc, un Grup Steam ar merge iar ca tot e in Voga
Posted 03 February 2014 - 12:03 AM

Ar fi bine sa facem o pagina de FB sa promovam acolo si sa postam imagini de pe server etc, un Grup Steam ar merge iar ca tot e in Voga
pentru pagina de Facebook ! Grup de Steam am observat ca este deja, doar ca trebuie sa vorbiti cu Marquiz sa va dea Administrator acolo ca este facut de cand avea el serverul sau eventual faceti altul.
Edited by SHOUYI, 03 February 2014 - 12:04 AM.
Posted 03 February 2014 - 12:47 PM

Grupul de Steam mi l-a cedat Marquiz -> http://steamcommunit...roups/WildZCS16
Va rog sa dati join grup si sa invitati si prietenii , multumesc. O sa postez si link-ul la evidenta.
- utzu and BuSu.NaDeAici like this
Posted 06 February 2014 - 10:09 PM

Propunerea mea consta in respawnarea jucatorului in puncte de respawn nu in baza , ar fi mai frumos asa . In baza te plictisesti pana ajungi ,sti unde s-ar putea sa fie ,etc ..Asa cu pct de respawn pe mapa ar fi mai "interesant" jocu
Posted 06 February 2014 - 10:15 PM

Propunerea mea consta in respawnarea jucatorului in puncte de respawn nu in baza , ar fi mai frumos asa . In baza te plictisesti pana ajungi ,sti unde s-ar putea sa fie ,etc ..Asa cu pct de respawn pe mapa ar fi mai "interesant" jocu
A mai fost discutia asta, ba chiar si un (poll) si momentan a ramas spawn-ul in baza, in viitor vor vedea daca se va schimba!
Posted 06 February 2014 - 11:37 PM

Prin mai interesant te referi la "macel" ? Ideea spawn`ului in baza a fost pentru altceva ce inca nu am putut realiza , din pacate. Si oricum , spawn`ul o sa ramana in baza.
Posted 09 February 2014 - 08:33 PM

Propunere / Sugestie : Adaugare hartii
Descriere : poi ar fi faina sa mai jucam si alte mape,nu doar de_dust/2,de_inferno,de_nuke_rarea(astea clasice...)
Detalii : http://resursecs.com/harti-cs.html aici gasiti hartii ,eo am zis sa alegeti voi daca sunteti de acord
Posted 10 February 2014 - 08:17 AM

Propunere / Sugestie : Adaugare hartii
Descriere : poi ar fi faina sa mai jucam si alte mape,nu doar de_dust/2,de_inferno,de_nuke_rarea(astea clasice...)
Detalii : http://resursecs.com/harti-cs.html aici gasiti hartii ,eo am zis sa alegeti voi daca sunteti de acord
Nu ai vazut topicul ASTA ? Harti sunt destule , important este sa stii cand sa le bagi ca sa nu iasa lumea de pe ele. Multumim pentru propunere , insa data viitoare fi mai explicit , exemplu : adaugare harta de_dust2 , nu adaugare harti
Posted 11 February 2014 - 03:58 PM

Propun să se adauge pluginul CampMeter pentru a evita campul (De exemplu in groapă pe de_dust2) pentru că e aiurea să ieşi din bază şi imediat să te ia cineva... Revin cu link de download.
- SHOUYI likes this
Posted 11 February 2014 - 04:20 PM

Eu inteleg despre ce vrei tu sa zici , dar crede-ma ca pana acum server-ul a mers struna si cu tero in groapa , ce lume s-a plans ? Se plang jucatorii incepatori fara nici o suparare , pentru ca nu stiu foarte bine sa joace , eu unul n-am vazut sa se planga lume pentru asa ceva si server-ul este mai mereu full pe dust2 cu tot cu tero in groapa ! probabil tu cand esti ct nu poti iesi din baza , asta nu e un motiv sa bagi plugin-ul ! Sunt contra acestui plugin !
Edited by Al3xx4ndru, 11 February 2014 - 04:21 PM.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users