ti-a iesit foarte frumos succes in continuare ...

[Creatii] xDarkBlue
Posted 07 February 2014 - 05:24 PM

Posted 10 February 2014 - 10:19 PM

Posted 15 February 2014 - 12:25 PM

Posted 15 February 2014 - 12:59 PM

Posted 15 February 2014 - 01:06 PM

Frumos blur.Incearca si ceva pe render.
Am 3-4 lucrari pe render....dar dupa tutoriale.O sa incerc ceva pe render in seara asta, sa vad ce pot face singur.
Posted 16 February 2014 - 03:44 PM

Frumos blur.Incearca si ceva pe render.
Am incercat sa fac cate ceva:
Old Barbarian:
2 Swords:
Brutal Warrior:
M-am inspirat putin dintr-un pack cu lucrari pe render. De acolo am luat renderul si la 2 Swords si bg-ul.
Astept pareri/critici constructive/sugestii!
Posted 16 February 2014 - 03:45 PM

Posted 17 February 2014 - 08:52 PM

------------------------------New Render Signatures------------------------------
Sunt facute dupa un pack cu lucrari pe render.
- sNnK likes this
Posted 17 February 2014 - 10:07 PM

Hmmm nu inteleg dc ai luat tu Moderator daca esti talentat in ps
Lucrarile sunt bestiale tocmai am inceput si eu sa lucrez pe render dar lucrarea o voi posta maine
- xDarkBlue likes this
Posted 19 February 2014 - 08:59 AM

ai de lucrat la text... dar in rest imi plac foarte mult lucrariile, si ms ca m-ai invatat si pe mine prima data sa fac in ps
Posted 19 February 2014 - 09:32 PM

Lucrari frumoase ca de obicei text ales si pozitionat corect , claritate. Bravo ! Mai lucreaza pe render si incearca si cu text mai mult ! KW si te astept si pe la mine in portofoliu !
Posted 19 February 2014 - 10:23 PM

Posted 21 February 2014 - 10:01 PM

ai de lucrat la text... dar in rest imi plac foarte mult lucrariile, si ms ca m-ai invatat si pe mine prima data sa fac in ps
Nu mi se pare ca am probleme cu textul, eu unul zic ca le-am remediat...in mare.
--------------------------------------- New Render Signature---------------------------------------
E prima mea lucrare pe render facuta fara vre-un tutorial/pack cu psd-uri sau sa ma inspir de undeva.
Astept cat mai multe pareri/critici/sugestii!
Posted 21 February 2014 - 10:09 PM

Nu mi se pare ca am probleme cu textul, eu unul zic ca le-am remediat...in mare.
--------------------------------------- New Render Signature---------------------------------------
E prima mea lucrare pe render facuta fara vre-un tutorial/pack cu psd-uri sau sa ma inspir de undeva.
Foarte frumoasa ti-a iesit .. textul l-ai pus unde trebuie.. borderul e okey tine-o tot asa
Posted 21 February 2014 - 10:09 PM

Despre background nu am ce spune. Dar la text, nustiu...parca gresesti ceva. Prea iese in evidenta acea culoare. Incearca ceva asortat cu background-ul. Bravo, background-ul chiar e super. La avatare, cand pui textu pe overlay / soft, nu mai adauga si gradient overlay. Sincer nu arata asa bine. De exemplu la avataru tau. Mergea doar pe overlay. Doar putin color, asta dupa gustul tau. Dar un gradient de ala alb-negru peste overlay si mai ales cu opacitatea mare, chiar nu arata bine. Te las. Bafta.
Edited by TAKKEN., 21 February 2014 - 10:10 PM.
- xDarkBlue likes this
Posted 21 February 2014 - 10:20 PM

Sincer, se vede diferenta.Incearca sa iei un font mai potrivit.Pune textul pe gradient sau pe negru cu un stroke de 1px de culoare potrivita.
- xDarkBlue likes this
Posted 22 February 2014 - 08:22 PM

Posted 22 February 2014 - 08:23 PM

Multi au trebtate.. fontul iese prea in evidenta ... incearca sa iei altul in rest mise pare okey ..tine-o tot asa
Posted 23 February 2014 - 01:49 PM

Posted 23 February 2014 - 02:16 PM

--------------------NEW--------------------
Renderul e cam LQ, textul nu prea se potriveste.Nu imi place c4d-ul din spatele renderului.Incearca sa potrivesti c4d-urile cu renderul si bg-ul.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users