O sa intre Chris si o sa iti explice

MODEL MARIRI/DEGRADARI...
Posted 30 October 2013 - 05:31 PM

Posted 30 October 2013 - 05:38 PM

Pai trebuia sa explici tu aici sau sa faca el ce ai facut tu ... Ce decizie se poate lua dupa acest topic ?
Nu trebuie sa`mi explice mie nimic , nu iau eu deciziile , doar ca nu poti lua nicio decizie de aici , parerea mea !
Edited by Cubanezu92, 30 October 2013 - 05:39 PM.
Posted 30 October 2013 - 05:42 PM

Am vazut poza si nu pricep... ai facut acest topic impotriva ta? Cand ti-o veni mintea la cap?
Posted 30 October 2013 - 05:43 PM

Te`ai uitat la prima reclamatie pentru n4irpic si Hades? ...Se pare ca nu..Poza asta trebuia sa apara acolo ...Ce face? Comenteaza, superioritate si nici nu ia codatii in primire asa in ultima vreme din cate am observat
....Dar nu inteleg de ce iti dau tie explicatii? ...E de domeniul detinatorilor ce or sa faca cu ala sau nu
..Si ziceam de Chris ca o sa iti vina cu o explicatie mai concreta pentru ca, credibilitatea lui fata de sv/forum e mai mare decat a mea
...Sunt multe lucruri si chestii pe care nu le stii si nici nu trebuie sa le stii...Ok? E o explicatie destul de rezonabila si concreta din partea mea pentru tine? ...Imi dai "Pm" daca "Da"
Posted 30 October 2013 - 06:33 PM

Deci nu stiu ce sa zic . eram de fata n4pic era cam tare in gura dar totusi cand ia spus de forum sia inghitit limba . . .acum ramane la aprecierea detinatorilor.
Posted 30 October 2013 - 06:41 PM

singura greseala care o vad e ca iar au "discutiile interesante" pe say cand ar putea folosi chatul in rest nu stiu ce sa zic
Trebuie sa intelegem si noi ca unii atat pot ei , e greu de facut bind p "messagemode amx_chat" si sa se certe acolo
Edited by UnTouChaBLe., 30 October 2013 - 06:42 PM.
- Xia.Alecsia likes this
Posted 30 October 2013 - 09:11 PM

Alexia ,daca ai facut aceasta "reclamatie" (sa ii zic asa) , vino tu cu explicatia ,nu sa vina Chris sau mai stiu eu cine, ca daca vroia neaparat si era ceva important,facea Chris topicul acesta nu tu; Parerea mea ca te bagi prea mult in seama tu ...ca de obicei si nu isi are rostul .Asa ca te astept PE TINE cu o explicatie rezonabila. Si stim ,toti, foarte bine ca si Chris nu se lasa mai prejos cu gura...
Daca postezi sper sa o faci On topic ,nu sa imi raspunzi la afirmatiile facute la adresa ta .Merci
Posted 30 October 2013 - 09:20 PM

Te`ai uitat la prima reclamatie pentru n4irpic si Hades? ...Se pare ca nu..Poza asta trebuia sa apara acolo
...Ce face? Comenteaza, superioritate si nici nu ia codatii in primire asa in ultima vreme din cate am observat
....Dar nu inteleg de ce iti dau tie explicatii? ...E de domeniul detinatorilor ce or sa faca cu ala sau nu
..Si ziceam de Chris ca o sa iti vina cu o explicatie mai concreta pentru ca, credibilitatea lui fata de sv/forum e mai mare decat a mea
...Sunt multe lucruri si chestii pe care nu le stii si nici nu trebuie sa le stii...Ok? E o explicatie destul de rezonabila si concreta din partea mea pentru tine? ...Imi dai "Pm" daca "Da"
Cine ti-a zis tie ca eu fac diferente in gradul de credibilitate al tuturor de pe acest server, se inseala amarnic. Si, spre surprinderea ta, de 3 luni incoace eu sunt unul dintre Detinatorii de drept ai acestui server si daca nu m-ati vazut pe server, asta nu inseamna ca nu m-am ocupat de el, ci dincontra... anumite pluginuri au fost concepute, create, adaptate si personalizate de catre mine... iar asta cere multa munca. Da, nu neg faptul ca serverul a fost fondat de catre Mercenaru Si 1niq, dar am fost langa ei inca de la inceput si i-am ajutat cum am putut... acum fac la fel, fapt pentru care mi-a si fost oferit acest statut. Asadar, am "tupeul" sa ma consider egal cu cei 2 si intrucat consider ca voi nu face nimic altceva decat sa spamati forumul cu toate tampeniile, ironiile bazate pe invidia unora la adresa altora,
Pe scurt, va balacariti de pomana !!! Macar de ati avea un motiv concret, dar voua va arde de "suferinte" si alte tampenii, in loc sa va ingrijiti de buna functionare a acestui server atat ca va este permis... Se pare ca majoritatea uitati cand va milogeati prin cereri de admin pe server... iar acum incepeti sa faceti rclamatii la adresa celor pentru care voi votati cu PRO in cererile lor de admin ?????
VA CONTRAZICETI LA MAXIM, IAR ASTA SPUNE MULTE DESPRE UNII DINTRE VOI ... si nimic pozitiv !!!
TERMIANTI CU BALACARELILE INUTILE SI FACETI RECLAMATII/TOPICURI NUMAI IN CAZUL IN CARE UNUL DINTRE ADMINI INCALCA REGULAMENTUL !!!
PRICEPURATI?
Las deschis acest topic pentru completarile unora dintre voi, cu rugamintea ca D-nul Chris sa il inchida atunci cand el considera ca si mine ca acest topic este inutil !!!
- WiPXP, Max FROM HELL and Xia.Alecsia like this
Posted 30 October 2013 - 09:39 PM

Max, WOLVERINE pe mine una m`ati convins...Si acuma topicul asta imi pare o mare prostie dar asta doar dupa 2 recitiri...Inca odata m`am facut de ras in fata tuturor...
A da...Max Daca nu ai observat deja am dat explicatia [mai sus] motiv pentru care nu iti inteleg comentariul
...In fine
P.S : Tocmai am primit un PM care nu doar ca e adevarat...Dar de data asta mi`a deschis ochii larg si o sa schimb si eu "foaia" ca altfel nu se poate ...[Ratusca ceea urata nu o sa mai fie "bataia voastra de joc" ;) ] See you later ! ...Puteti da T/C daca doriti si direct la "Gunoi" cu el...Cum doriti, ca eu una m`am convins
.
[Scuze pentru Off t. si "spam" aiurea :) ...Va multumesc ! :) ]
Posted 30 October 2013 - 10:25 PM

Posted 01 November 2013 - 10:45 PM

Poza : http://i22.photobuck..._aztecx0004.jpg
Video :
Download link: http://www.2shared.c.../de_aztecx.html
Astept parerile voastre . fara insulte va rog .
Multumesc anticipat .
Posted 01 November 2013 - 11:18 PM

Mapa o stiu e Frumoasa
P.S. ar fi frumos sa fie si mapa asta din partea mea !!
- WiPXP likes this
Posted 02 November 2013 - 08:49 AM

Posted 02 November 2013 - 09:03 AM

Parerea mea e ca harta asta e cam de awp, cum eu nu folosesc awp mai bine nu ma exprim, ca nu e corect.
Posted 02 November 2013 - 10:15 AM

Este o pama pe cat de micuta (nu poti sa zici ca are o suprafata mare) pe atat de incurcata! Te pierzi usor
Eu unul sa zic Pro, dar la fel ca si asta (probabil) sunt mai multe mape care nu sunt folosite! Si le puteti vedea in votemapmenu!
Posted 02 November 2013 - 12:10 PM

Am facut acest topic in atentia admini si mai mult a detinatorilor
Pai sa incep cu inceputul , Wolverine imi pare rau ca nu am ascultat cand mi-ai zis anumite chestii si am facut totul dupa capul meu , mi-am dat seama ca nu era bine ce am facut pe ultima suta de metri ..
Iniq master cu tine m-am inteles perfect dar scuze pentru boacanele care le-am facut si iti multumesc ca m-ai scos din anumite belele
Adminii eu unu m-am inteles perfect cu voi chiar daca am mai avut noi certurile noastre imi pare rau ca am fost incapatanat cu unii dintre voi ..
Daca mi s-a acordat aceasta sansa (sansa a2a) vreau sa incep de la 0 si sa sterg cu buretele tot ce a fost in trecut si sa o iau de la capat pentru ca stiu ca am gresit fata de multi dintre voi ..si am fost incapatanat si orgolios in unele cazuri ( wolverine) as vrea sa ma revansez fata de toti cei care am gresit si sa incep o "noua viata" pe acest server daca mi se acorda sansa !
Inca o data va spun ca am gresit , dar cel mai mult regret ca am gresit fata de wolverine !
Posted 02 November 2013 - 02:23 PM

Fata de mine nu ai facut d-alea nefacute...asa ca esti binevenit din nou in randul adminilor!
Posted 02 November 2013 - 02:46 PM

...in schimb, fata de mine ai cam facut si te-a durut in. p**@ de tot ce te-am rugat. Suferi de tine, orgoliul tau nu iti permite sa faci parte dintr-o comunitate decat daca esti vreun pui de lider, nu suporti sa primesti sfaturi, daramite sa ti se comande sa faci ceva, nu respecti Regulamente si nici pe cei din jurul tau pentru ca tu crezi ca iti permiti acest lucru. Acum vii si incerci sa iti ceri scuze fata de mine pentru ca asa te-a indrumat 1NIQ si nicidecum pentru ca asa vrei tu. Iti doresti acea pozitie de mic sef(doar te laudai ca o sa fii Colonel, nu?), si, dupa ce ai vorbit cu 1NIQ, el ti-a zis ca mai intai sa ma convingi pe mine, apoi el iti va face accesul prea mult dorit. DACA era dupa tine, nici macar acum nu ai fi facut acest topic, iar cei care cred ca tu ai bun simt si ca ti-ai cerut scuze din proprie initiativa, SE INSEALA AMARNIC!!! Daca nu era sa ti se accepte acea cerere de admin, acest topic nu ar fi existat!!! Si stii de ce? Pentru ca, daca intr-adevar aveai acest bun simt pe care incerci sa il descrii aici, mi-ai fi spus acestea pe Y!M, in privat, dar NU, tu vrei sa vada lumea ce baiat bun esti tu, si ce nemernic sunt eu, nu? Uite ca m-am prins si de data asta! Degeaba ti se acorda sprijin din partea unor oameni cu grad mare pentru ca TU NU IL MERITI ! Iti vei bate joc de ei asa cum ai mai facut-o si cu alte ocazii si abia atunci ei vor vedea ca au ales gresit ACUM!
Asadar, toate acestea fiind spuse, parerea mea se descrie prin fraza care urmeaza:
DACA TU PRIMESTI ADMIN AICI, EU PARASESC BEST.CS16.RO !
Poate ti-a fost usor sa "vrajesti" pe altii, dar cu mine nu merge !
Atat am avut de zis !
Edited by The WOLVERINE, 02 November 2013 - 06:12 PM.
- Crissw, Uzzi ARB and WiPXP like this
Posted 02 November 2013 - 04:02 PM

Wa crisule aplauze ca ti.ai cerut scuze si ca ai fost baiat simtit
Nu stiu care e raca intre voi dar nici nu ma priveste
Vad ca pe uzzi il incanta plecarea ta ca a dat like:))))
- Crissw likes this
Posted 02 November 2013 - 04:23 PM

Am dat like pt ca ce a zis wolverine sus chiar asa e,adica pe la urma nu am nimic cu nimeni dar cand a fost rugat cv l-a durut in P**@ pe Chris,in fine.
Nu vreau sa dezvolt nici sa continui discutia asta,fiecare gresim. In concluzie... MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE!
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users