[CS16] Propunere
Posted 11 October 2012 - 01:13 PM

doar eventual trebuie vorbit in ts cu stafful sau cu cineva , ca pana la urma daca vrem o comunitate pro trebuie sa comentam si serverele ca atunci owneri sa stie problemele care trebuie rezolvate sau dezbatute ....
Posted 11 October 2012 - 01:29 PM

Edited by D#Sense, 11 October 2012 - 01:29 PM.
Posted 11 October 2012 - 05:52 PM

si ai sa-mi multumesti tu cand vei vedea ca tote serverele din comunitate vor fii pline deaorece nu estia staff ***** ! , nu owneri care habar nu au nimic .. si asta voi va dati o parere dar banuiesc ca stafful + eduard vor opta pentru asa ceva pentru ca la fel ca mine si ei vor o comunitate PRO
Eu daca ar fii dupa mine v-as da si puncte negre iar daca aduni prea multe puncte negre sa se inchida server-ul din comunitate ca rezulta ca dauneaza Comunitati , dar desigur punctele negre se dau pe niste criteri si vei vedea ca dupa ce nu va mai fii server degeaba atunci va fii considerata o COMUNITATE PRO
Posted 11 October 2012 - 07:22 PM

Eu daca ar fii dupa mine v-as da si puncte negre iar daca aduni prea multe puncte negre sa se inchida server-ul din comunitate ca rezulta ca dauneaza Comunitati , dar desigur punctele negre se dau pe niste criteri si vei vedea ca dupa ce nu va mai fii server degeaba atunci va fii considerata o COMUNITATE PRO
Glumesti ?
Cum poti sa spui ca dupa ce dai acele "puncte negre" sa inchizi serverul ( un server care esti platit de altcineva ) doar ca sa ramana comunitatea "VERDE".
Daca ar fi asa cs16 ar mai ramane cu 2-3 servere si nu s ar mai numi o comunitate ci un netcafe.
dafaq -.- !
- Yahwe likes this
Posted 11 October 2012 - 07:47 PM

stii ce , daca vream sa facem o comunitate pro fara greseli trebuie sa mai si criticam probleme ca la voi alfel nu se rezolva . !!
si ai sa-mi multumesti tu cand vei vedea ca tote serverele din comunitate vor fii pline deaorece nu estia staff ***** ! , nu owneri care habar nu au nimic .. si asta voi va dati o parere dar banuiesc ca stafful + eduard vor opta pentru asa ceva pentru ca la fel ca mine si ei vor o comunitate PRO
@ Prietene, cum fiecare owner ISI PLATESTE serverul cu banii de buzunar, nu poti veni tu, un OARECARE ca sa-i poti critica serverul si staff-ul.Daca vei face asta, multe servere din aceasta comunitate vor alege sa plece in locurile unde NU vor fi criticati de niste oarecare, care se cred ''dumnezeu'' si isi insusesc acest drept.Nu mai cauta bagare de seama, rezuma-te la ce ti se permite, nu te apuca de lucruri care-ti vor dauna tie sau comunitatii.
stafful + eduard vor opta pentru asa ceva pentru ca la fel ca mine si ei vor o comunitate PRO
@ Intradevar, ei doresc o comunitate Pro, si datorita lor noi ne putem afisa serverele catre toata lumea.Dar uiti doua aspecte mari :
1. Crezi ca ei vor face ceva ce ownerii serverelor nu-si doresc?
2. Daca noi plecam, banii pentru intretinerea hostului si alte chestii, de unde vin?Ai tu suport financiar ca sa inlocuiesti absenta a 3-4 servere datorita tupeului tau?
Edited by D#Sense, 11 October 2012 - 07:55 PM.
Posted 11 October 2012 - 07:56 PM

EU CRED CA TU GLUMESTI !!

Daca se accepta asa ceva eu ma retrag cu tot cu sv

salut si o seara placuta tuturor

- Yahwe likes this
Posted 11 October 2012 - 08:04 PM

- Yahwe likes this
Posted 11 October 2012 - 08:19 PM

Posted 11 October 2012 - 10:58 PM

Tu ai venit aici sa faci dictatura ?
Tati, pana la urma fiecare face ce vrea cu server-ul lui.
Daca spre exemplu cineva din staff joaca cu wall le dai puncte negre ?
Facem lista ca la gradinita ?
Ca sa dam dovada de o comunitate PRO trebuie sa invatam sa ne descurcam in situatie.
Daca tie iti place sa vina careva sa iti dea cateva bilute la cap si sa-ti faca liste intruna esti invitatul meu sa faci asta pe serverul tau.
- Yahwe likes this
Posted 11 October 2012 - 11:44 PM

ma refer la acele puncte nege care se vor acorda de exp la abuzarea unor playeri veninovati de exp sau ca serverul dauneaza comunitati !!
nici decuum ca daca e cnv cu wall gata punct negru ... nu ati inteles , si kid sincer nu vreau sa pun dictatura! vreau sa fie servere curata placute unui player cand intra pe el sa se joace cu placere .
dex aici vrei sa spui ca toate serverele au probleme? sau nu ai inteles..Glumesti ?
Cum poti sa spui ca dupa ce dai acele "puncte negre" sa inchizi serverul ( un server care esti platit de altcineva ) doar ca sa ramana comunitatea "VERDE".
Daca ar fi asa cs16 ar mai ramane cu 2-3 servere si nu s ar mai numi o comunitate ci un netcafe.
dafaq -.- !
deci repet , ideea cu punctele negre e mai complicat dar si placut voua daca intelegeti ce doresc sa spun .
de exp: un owner face reclame pe alte servere , abuzeaza de ideea ca platit niste bani si crede ca totul i se cuvine ... etc..
la probleme grave ma refer ..
Edited by Blogger, 11 October 2012 - 11:44 PM.
Posted 16 October 2012 - 09:12 AM

Posted 28 October 2012 - 07:38 PM

Mi se pare interesant
Edited by Ralu.., 28 October 2012 - 07:59 PM.
Posted 28 October 2012 - 07:42 PM

Edited by kenftw, 28 October 2012 - 07:43 PM.
- Malefiq likes this
Posted 31 October 2012 - 07:37 PM

Eu v-am zis, sunt in mare parte de acord cu propunerea, doar ca in loc sa critici serverele, poti face o chesti prin care ownerii sa spuna de ce un jucator sa aleaga serverul lui.
Hunter nu m-a contactat in legatura cu acest proiect, daca este altcineva dispus sa preia proiectul, va fi deschis cat de curand.
Posted 02 November 2012 - 10:37 PM

Posted 02 November 2012 - 10:41 PM

Afro. are si el atele si e administrator. , 1234. nu l-am mai vazut dand pe forum dar in fine fiecare cu problemele luiPune-l pe Afro sa se ocupe sau 1234 cu recrutarile:)cum vrei PRO
@ on sunt pro. dar sa fiu sincer. cati jurnalisti o sa fie?. doar el? daca mai era cineva doritor cred ca.. deja isi spunea parerea si propunea. in fine + un grad pe forum sa nu se mai planga altii ca nu sunt destule.
Posted 02 November 2012 - 10:49 PM

Posted 02 November 2012 - 11:36 PM

Posted 02 November 2012 - 11:54 PM

Posted 04 November 2012 - 01:21 AM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users