Jump to content

Photo

[CS16] CS16Redirect - Proiect nou

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
170 replies to this topic

DeSigNeR @RoTT

DeSigNeR @RoTT

Gamer Member

• Membru
  • 964 posts
  • 73 topics
  • Joined 29-April 11
  • Country: Country Flag
Celor cu wind xp/32 bit le merg extrem de bine ...

Dar , pe win7 x64 nu redirecţionează deloc.... firewall off , antivirus nu am ... 0 dropuri in 6 ore

Screen redirect : http://s493.photobuc...rent=eroare.png am incercat ambele versiuni ,am ales şi steam şi non steam, am oprit şi steam'ul...degeaba , aceaşi "eroare"

Edited by DeSigNeR @RoTT, 11 August 2012 - 04:42 PM.

CaTaLinU.

CaTaLinU.

Fost Moderator

• Retired
  • 357 posts
  • 179 topics
  • Joined 26-February 12

Celor cu wind xp/32 bit le merg extrem de bine ...

Dar , pe win7 x64 nu redirecţionează deloc.... firewall off , antivirus nu am ... 0 dropuri in 6 ore

Screen redirect : http://s493.photobuc...ew¤t=eroare.png am incercat ambele versiuni ,am ales şi steam şi non steam, am oprit şi steam'ul...degeaba , aceaşi "eroare"

Ma scuzi , dar te contrazic

http://redirect.cs16...s16.ro/CaTaLinU

Windows 7 Ultimate x64
4gb ram, 1gb video @ Laptop
1,5gb/s de la UPC

Router cu ip static @ UPC

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10
Cam si eu am aceasta problema sa zicem asa,am redirectele aprinse de 6 ore,aproape 7 si nici macar 1,mentionez si eu am tot win7 x64 bit,net de la rds!!

Edited by aXel, 11 August 2012 - 04:59 PM.

DeSigNeR @RoTT

DeSigNeR @RoTT

Gamer Member

• Membru
  • 964 posts
  • 73 topics
  • Joined 29-April 11
eu ţi-am spus ce mi se intâmplă mie şi altor 3 admini de la mn dp sv...toţi win7 x64 bit... care să fie problema dacă nu asta ?

Ai postat resursele , windows 7 ultimate activated 6gb ram , video 2gb , intel i3 3.1GHz...nu cred că asta e problema Net. RDS FIBER LINK 100MB/s

Edited by DeSigNeR @RoTT, 11 August 2012 - 05:00 PM.

CaTaLinU.

CaTaLinU.

Fost Moderator

• Retired
  • 357 posts
  • 179 topics
  • Joined 26-February 12
Se lucreaza la un redirect C++ , speram sa mearga si sa fie eficient

dar in primul rand speram sa finalizam aceasta versiune

deocamdata e in faza de "idee" ...

Slow.

Slow.

Fost Moderator

• Retired
  • 5763 posts
  • 575 topics
  • Joined 30-March 12
Oricum pot zice ca e ceva foarte buna aceasta versiune.Tot nu prea am inteles faza ca se adauga 2 dropuri ca se scade.La cineva de pe server vad ca dropurile lui nu se scad si cresc fara sa se injumatateasca dc??si mie mi se impart la 2:(
edit acum cateva secunde avea 3 la drop acum am 2 ce are frate...........................

Edited by Robert...!, 11 August 2012 - 05:48 PM.

CaTaLinU.

CaTaLinU.

Fost Moderator

• Retired
  • 357 posts
  • 179 topics
  • Joined 26-February 12

Oricum pot zice ca e ceva foarte buna aceasta versiune.Tot nu prea am inteles faza ca se adauga 2 dropuri ca se scade.La cineva de pe server vad ca dropurile lui nu se scad si cresc fara sa se injumatateasca dc??si mie mi se impart la 2:(
edit acum cateva secunde avea 3 la drop acum am 2 ce are frate...........................

Ce zici tu este dropul pe ora
adica o medie generala zilnica

Sa zicem ca ai asa:

Dropuri Totale Azi: 20
Ore Totale Azi: 10:00

Drop / Ora -> Adica 20 impartit la 10 = 2

sper ca ai inteles acum ...

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
4 ore 0 dropuri si eu am windows 7 ultimate , pe xhlds sau cele vechi de la cs16 faceam 500 pe zi se poate verifica aici fac 0

FreE @CS16

FreE @CS16

Ultras Member

• Banned
  • 534 posts
  • 53 topics
  • Joined 29-January 12
Si eu tot 4 ore am tinut si nimic tot Router UpC ip Static :) Nu stiu ce sa ii mai fac:)!

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10

4 ore 0 dropuri si eu am windows 7 ultimate , pe xhlds sau cele vechi de la cs16 faceam 500 pe zi se poate verifica aici fac 0

Timp acumulat azi 0 ore si 46 minute
Vezi ca nu le ai cu timpul.
Nu te obliga nimeni sa le folosesti pe astea, du-te si foloseste-le pe cele de la xhlds.

In legatura cu un post de-al tau de mai sus, de ce e pus numele serverului si nu ip-ul serverului, se conecteaza pe dns si nu pe ip, zi-mi si mie ce ar putea fi la mijloc? Vrei sa facem lectura cu tine despre dns-uri?
Vorbesti mult si fara rost sincer, macar de-ai fi un cunoscator da, mai ziceam.

Daca cineva are o alta parere fata de a ta nu inseamna ca este pupincurist, probabil el este multumit de numarul de dropuri pe care il face cu aceste redirecte.

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

daca aici scrie 500 eu imi tai toate membrele
http://xhlds.com/client476/arhiva/all

Edit verdeee: hahahhaha =))
Lasa-l ca el a facut, probabil pe o alta evidenta la care nu mai stie codul client.
Edit kenftw : pai zici ca tii cu numele execut, pe numele ala arata asa :
eXeCuT 13 24 11 ore si 39 minute
unde s alea 1800 ?

Edited by kenftw, 11 August 2012 - 08:15 PM.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Frate alea is numa pe Nasacryl da am incercat si de la un prieten de acasa ca am crezut ca numa mie nu imi merg...toti scriau pe aici GJ GG si nu mi se parea normal ca eu faceam cu celalte 1400 dropuri in 3 zile adica cam 2 la 5 minute cred , deci nu am nimic cu redirectele noi sa va de-a Dumnezeu numa cu tona dropuri la ele , insa din punctul meu de vedere is mai bune celelalte ...legat de chestia cu Eduart mi se pare normal , ca deh tu si el sunteti fondatorii si e si normal la urma urmei , dar sa nu se ia ken aiurea de mine cu alte cuvinte un chill out bitch la ken nu i-ar strica.Nu mai ma uit la topicu asta ca in ultma vreme am primit ban pt fapta de warn cu motiv scris,, ia o pauza de o saptamana"" si defapt mi-a dat 9 zile . Inca odata concluzia finala : Ocupati-va de dedicatu ala daca tot ziceti ca de la el e problema , dupa aia de forum ca sa fim seriosi si asta pica cel putin odata la 3 zile , si dupa ocupati-va de restul problemelor mai putin importante ...REPET parerea mea , nu trebuie sa faceti asa , eu v-am dat numai un SFAT , daca vreti puteti sa imi aruncati postu la gunoi ca oricum tot acolo sunteti la ce mult luati parerile altora in considerare..

@ken da add la nasa_cs16 ca am ss de pe redirectele vechi cu 1400 in 3 zile , si in total 1800 , si cine a zis ca tin cu numele de pe forum ? eXeCuT cu numele asta le tin ca a ramas sv rps pe numele lui , mi l-a dat dupa ce mi-a busit sv militari ca sa isi repare greseala...

@Verdeee uita-te la redirectele vechi care e pe primul loc ANUAL , si dupa te las sa zici ca nu ma pricep si ca is but

Edited by Nasacryl, 11 August 2012 - 07:29 PM.

CaTaLinU.

CaTaLinU.

Fost Moderator

• Retired
  • 357 posts
  • 179 topics
  • Joined 26-February 12

Daca cineva are o alta parere fata de a ta nu inseamna ca este pupincurist, probabil el este multumit de numarul de dropuri pe care il face cu aceste redirecte.

http://redirect.cs16...bestpgl.cs16.ro

va rog sa va uitati la ei :|

Au depasit cele mai mari asteptari ale mele :O

Redirecte Online: 115 Total Dropuri: 691

Nu credeam sa redirectioneze asa bine la unii

eu cu v2.1.1 fac 32 dropuri in 1 ora si 30 minute .... dar altii vad ca fac mult mai bine :|

Edited by CaTaLinU., 11 August 2012 - 07:40 PM.

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Acum vorbesti de xhlds, acum de adminstats, nici tu nu mai stii, acum cand la xhlds ti-a adus link discuti despre celelalte de pe adminstats. daca stau bine si-mi aduc aminte si tu te-ai fost plans de ele.
Ken nu te-a jignit cu nimic, ti-a adus o dovada ca exagerezi.
Nu am de ce sa-i dau warn, tie am avut destule motive sa te banez, si n-am facuto, ca ai primit warn, verifica regulamentul forumului, nu te plange aici, foloseste raportari.
Cat despre picaje, te-am invitat sa urmaresti un tutorial si dupa aia sa vorbesti, ca vorbesti fara sa stii. Ti-am zis ca dedicatul n-a cauzat probleme de mai bine de o luna, si acum nu a fost din cauza lui acest downtime.
Ca ai tu picaje la server, nu tine de acest topic :)

Tu crezi ca experienta in redirecte se acumuleaza facand multe dropuri? Te inseli amarnic, sa vorbesti de redirecte cand o sa faci tu tot ce au facut ei doi, cu toate configurarile necesare, si atunci discutam cu cea mai mare placere.

sa betty' sa sa...

sa betty' sa sa...

Acces radiat

• Banned
  • 1672 posts
  • 99 topics
  • Joined 03-June 12

http://redirect.cs16...bestpgl.cs16.ro

va rog sa va uitati la ei :|

Au depasit cele mai mari asteptari ale mele :O

Redirecte Online: 115 Total Dropuri: 691

Nu credeam sa redirectioneze asa bine la unii

eu cu v2.1.1 fac 32 dropuri in 1 ora si 30 minute .... dar altii vad ca fac mult mai bine :|

Mda..am vazut...se pare ca noile redirecte isi fac treaba;)
Eu tin redirectele on de 4 ore si nu am redirectionat nimic,dar nush din ce cauza.
Parerea mea e ca nu redirectionez din cauza netului slab, Pot fi si alte probleme care impiedica redirectionarea mea?:)

Edit: Uitati http://redirect.cs16...a/force.cs16.ro :|

CaTaLinU.

CaTaLinU.

Fost Moderator

• Retired
  • 357 posts
  • 179 topics
  • Joined 26-February 12

Mda..am vazut...se pare ca noile redirecte isi fac treaba;)
Eu tin redirectele on de 4 ore si nu am redirectionat nimic,dar nush din ce cauza.
Parerea mea e ca nu redirectionez din cauza netului slab, Pot fi si alte probleme care impiedica redirectionarea mea?:)

Edit: Uitati http://redirect.cs16...a/force.cs16.ro :|

1. Firewall ON
2. PortForward

3. Posibil Firewall la antivirus sau chiar antivirusul in sine

razvann

razvann

Power Member

• Membru
  • 72 posts
  • 21 topics
  • Joined 17-May 12
La mine merg bine redirectele cand aleg steam only . La cele non-steam nu baga nimic . Dar este bine si asa :))

PGLTEAM14

PGLTEAM14

New Member

• Membru
  • 13 posts
  • 1 topics
  • Joined 08-August 12
Valve a făcut UPDATE, așa că nu au efect REDIRECTELE.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
*discutie de pe messenger*eXeCuT: cu noul update de la valve de abia mai faci vreun drop trb sa vad dak mai merge k a mai luat unul de la baiatul ala, i-a dat 2rdp-uri si nici nu le merge netul..deci trb sa gasesc altul kre sa dea din astea..*discutie de pe messenger* precizez ca l-am intrebat si pe exect de ce nu mai merg ptc ca am crezut ca nu mai merge sv de rdp

Poate de aia nu mai redirectionez.... in ce consta acest update ? imi taie 99,99% din dropuri ? :-S

Edited by Nasacryl, 11 August 2012 - 08:56 PM.

Slow.

Slow.

Fost Moderator

• Retired
  • 5763 posts
  • 575 topics
  • Joined 30-March 12
mda de 3 ore nu mai redirectionez nimik nici eu.si redirectionasem toata ziua:|lol help??

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users