[CS16] CS16Redirect - Proiect nou
Posted 11 August 2012 - 12:02 AM

Posted 11 August 2012 - 07:51 AM

Posted 11 August 2012 - 08:21 AM

Posted 11 August 2012 - 08:27 AM

Edited by razvann, 11 August 2012 - 07:04 PM.
Posted 11 August 2012 - 10:52 AM

Vezi mesaj in consola la redirect, "Player kicked" / "Player dropped" ? Daca despre asta e vorba e normal sa arate asa. Eventual lasa un print sa vedem despre ce e vorba.Io acum sunt in italia netul e slabut dar vad ca pe cele vechi avau drop bun in 5 ore am avut 70 de dropuri relativ destul de bun la 21 mbps cu 5 redirecte deschise, dar alta e problema la majoritatea de da kick cei de romania in special dc ??
Descarca versiunea 2.1.1 si nu vei mai avea probleme.De ce imi zice mereu ca nu sunt connectat la net datii add : [email protected] Sa VB Poate am eu o problema cine sti :S
Va rog sa urmariti updateurile care se fac.
Posted 11 August 2012 - 10:57 AM

Posted 11 August 2012 - 11:01 AM

Urez tuturor ownerilor/adminilor spor la voturi:)
Posted 11 August 2012 - 11:03 AM

Posted 11 August 2012 - 12:26 PM

Posted 11 August 2012 - 12:30 PM

aici evidenta merge , redirectele merg , mai bine sau mai rau, depinde de caz , de ce comentezi aiurea si nu astepti pe eduart sa rezolve treaba , dupa cum ti a scris mai sus ?
Posted 11 August 2012 - 12:54 PM

Vezi mesaj in consola la redirect, "Player kicked" / "Player dropped" ? Daca despre asta e vorba e normal sa arate asa. Eventual lasa un print sa vedem despre ce e vorba.
Descarca versiunea 2.1.1 si nu vei mai avea probleme.
Va rog sa urmariti updateurile care se fac.

da e cea ca le da kick, vroiam sa te intreb de ce le da kick si nu drop la toti. si daca se poate face ceva in sensul asta (modifica).
Posted 11 August 2012 - 12:59 PM

prietene, xhlds-u tau , ieri le am tinut 4 ore si nu am aparut la evidenta, desi normal la acelea apari fara sa faci drop .
aici evidenta merge , redirectele merg , mai bine sau mai rau, depinde de caz , de ce comentezi aiurea si nu astepti pe eduart sa rezolve treaba , dupa cum ti a scris mai sus ?
Iti platesc eu niste ore de gramatica si lingvistica ca vad ca nu intelegi...oricum stiu ca faci asa numa sa il pupi pe eduart sa nu zic unde ... in fine eu nu is asa si zic direct ce am de spus fara sa ma ascund dupa deget . DECI ma refeream ca mi se pare o aiureala la stadiul unde am ajuns sa ne impiedicam ca pica serverele , forumul etc . NU ma refeream strict la redirecte , spuneam doar ca da normal ca is mai bune decat alea clasice DAR mai bine se lucra la configurarea lor etc .Oricum stiu ca toti ziceti acelas lucru de aceea nici nu m-am mai obosit sa le citesc , in concluzie DA sunt mai bune decat celalte INSA este loc si de mai bine , mai ales daca a-ti rezolva niste bugs pe la ele .
P.S. : Fiecare isi exprima opinia personala , deci nu te impacienta asa ca nu ne intereseaza .
P.S.2: Continuati cu GJ si GG nu luati in considerare ce am scris , din pacate in ziua de azi nimeni nu are curajul sa zica CLAR si TARE ce are de spus , de aceea suntem in situatii de "porc" tot timpu .
No offence ,
Nasa !
Edit eduart, abtinete la: offtopic, atacuri si sa ma folosesti pe mine ca replica "il pupi in cur pe eduart", ok? Nu stiu de unde atata nesimtire din partea ta. Scapi cu avertisment.
Edited by EduArT, 11 August 2012 - 04:17 PM.
Posted 11 August 2012 - 01:50 PM

amice , nu mai continua , pentru ca te faci de ras , nu stii ce vorbesti , esti pe din afara , faci snite acuzatii nefondate , nu l am pupat nicaieri pe eduart , relatam un fapt care s a intamplat, care l am vazut cu ochii mei , si iti atrageam si tie atentia asupra acestuia pentru ca vad ca o dai in "bălării" .Iti platesc eu niste ore de gramatica si lingvistica ca vad ca nu intelegi...oricum stiu ca faci asa numa sa il pupi pe eduart sa nu zic unde ... in fine eu nu is asa si zic direct ce am de spus fara sa ma ascund dupa deget . DECI ma refeream ca mi se pare o aiureala la stadiul unde am ajuns sa ne impiedicam ca pica serverele , forumul etc . NU ma refeream strict la redirecte , spuneam doar ca da normal ca is mai bune decat alea clasice DAR mai bine se lucra la configurarea lor etc .Oricum stiu ca toti ziceti acelas lucru de aceea nici nu m-am mai obosit sa le citesc , in concluzie DA sunt mai bune decat celalte INSA este loc si de mai bine , mai ales daca a-ti rezolva niste bugs pe la ele .
P.S. : Fiecare isi exprima opinia personala , deci nu te impacienta asa ca nu ne intereseaza .
P.S.2: Continuati cu GJ si GG nu luati in considerare ce am scris , din pacate in ziua de azi nimeni nu are curajul sa zica CLAR si TARE ce are de spus , de aceea suntem in situatii de "porc" tot timpu .
No offence ,
Nasa !
Regard`z .
Posted 11 August 2012 - 01:51 PM

Posted 11 August 2012 - 02:01 PM

Posted 11 August 2012 - 02:02 PM

Posted 11 August 2012 - 02:13 PM

ON TOPIC : nobody ala recunosc nu e bug , iti arata dropuri pe ora nu totale !
SFAT : Mai bine le mai lasa-ti un pic pana le-ati fi lansat , sa le imbunatati ca cei care nu se pricep nu stiu sa le foloseasca (nu ma refer la mine ) , ar trebui eventual facuta o aplicatie pt fiecare sv numa numele sa il schimbe si nr de redirecte parerea mea.
Am o nelamurire :
De ce zice sa introduc DNS server si nu IP : PORT aici am intrat la "banuieli" ca ceva nu ii in regula , dar poate ma insel

@1234 am luat la cunostinta .
Edited by Nasacryl, 11 August 2012 - 02:20 PM.
Posted 11 August 2012 - 02:18 PM

O problema la proiectu asta intr-o ora imi arata ca fac 4 dropuri si 4 pleyeri aveam si dupa cateva minute am dat refresh si imi arata doar 2 dropuri si 4 pleyeri.cei asta bug???adika vad ca fac dropuri si se anuleaza?dc??
Nu se anuleaza dar iti caluleaza dropurile pe ora intelegi ? daca tu faci 4 dropuri pe ora e clar ca sa ai 4 , in doua ore se imparte la 2 si tot asa ca sa iti calculeze corect dropurile sper ca ai inteles ceva din ce am zis, si in caz de bagi inca 4 iti creste iar cu 4 ..calculeaza la fel ca cele xhlds..
Edited by ReSeTsCoRe, 11 August 2012 - 02:19 PM.
Posted 11 August 2012 - 03:55 PM

OFF topic :Exact despre ce vorbeam eu , dar nu mai zic nimic ca tot eu ies ala nebun si de vina , intrebati-l pe kenftw ca el ii expert licentiat in redirecte si ii merg toate
ON TOPIC : nobody ala recunosc nu e bug , iti arata dropuri pe ora nu totale !
SFAT : Mai bine le mai lasa-ti un pic pana le-ati fi lansat , sa le imbunatati ca cei care nu se pricep nu stiu sa le foloseasca (nu ma refer la mine ) , ar trebui eventual facuta o aplicatie pt fiecare sv numa numele sa il schimbe si nr de redirecte parerea mea.
Am o nelamurire :
De ce zice sa introduc DNS server si nu IP : PORT aici am intrat la "banuieli" ca ceva nu ii in regula , dar poate ma insel
@1234 am luat la cunostinta .
ori ca e connect x.cs16.ro:27015 ori ca e connect 12.34.56.78:27015 , tot aia e

Dar am facut asa si la evidenta la adaugare server si la interfata de redirecte pentru a putea fi adaugate doar serverele din cs16 .ro
Posted 11 August 2012 - 03:59 PM

stai asa cum adika sa adaug 4 dropuri???
Edited by Robert...!, 11 August 2012 - 04:19 PM.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users